User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: Bankada parası olanlar dikkat

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 500 kusur icra dosyam vardi
    2012de 1100 civari oldu ekonomi iyiye gittiginden icra dosyalari cogaliyor
    ankarada 32 icra dairesi ve yaklasik olarak 1.500.000 adet icra dosyasi var.
    Ankaranin nufusuna oranla ucte biri icralik neredeyse
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gereksiz bir iş bence..adamın ödeyecek gücü olsa öder zaten..esnaf kira maaş sigorta vergi şirket gideri araç gideri mal alımı vs. hangisiyle uğraşsında şirketi nası döndürsün..bu hesaplara bloke işi en çok faturalı ve çekle iş yapıp bankayı kullananlara olacak.adam hesabına para gelmesin hacizle alınmasın diye parasını ya elden alacak yada çek ile..çekide dışarda kırdırıp yine zarar edicek.. büyük firmalar zaten elden ödeme yapmıyor her şeyde bankayı kullanıyorlar büyük firmalarla çalışan ve borcu olan firmaların işi kötü olucak..
    E haciz isleminde hesabi boloke edip birakiyor hesaptan alacaginida almiyor garip bir uygulama
    hesapta esnafin parasini kitliyor icinden alacagini al blokeyi kaldir yok ne yapcaz peki borcunu ode bloke kalksin diyorsunki butun param bankada bloke kalkmadan odeyemem yok olmaz
    ne emmeye geliyorlar ne gommeye en temizi maliye cok bulasmadan isini cozmek
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tech turkey Yönetimdeki arkadaşlarıda gösterdikleri hassasiyet için ayrıca teşekkür ederim ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence iyi bişey değil. ben sgklı olmak istemiyorum. özel sigortalıyım. özel şirketten sigortalı olmak en doğal hakkımdır. hangi akla hizmet sgkyı bana mecburi olarak dayatıp sonrada e-haciz yoluyla zorla tahsil etmeye kalkarsın ki?

bırakın bu iişleri. faydamıza değil bizi mikmek için kanun çıkarıyorlar. bu kanunla 27milyarı toplayınca benzine mazota indirimmi yapıcaklar? tabiki hayır bi yandan onlarada dayamaya devam edicekler.

takım tutar gibi parti tutmak değildir bu. hiç bir partiyi tutmam. ama bu şerefsizlerden nefret ettiğim kadar ömrümde kimseden nefret etmedim. vatandaşı soyup soğana çevirdiler.
    haklısın bende bu konuda seninle aynı şekilde düşünüyorum, bende SGK lı olmasam, onun yerine özel sigortalı olsam diye düşünüyorum..

ama burda tartışılan böyle bir kanun olması değil, en azından ben öyle algılamıyorum..

Bu kanun var, buna uyanlar var ve uymayanlar var.. Benim derdimiz uymayanlar oluyor, uymayanların yükünü de uyanlar çekiyor malesef..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalışanlarının SSK primlerini ödemeyenleri hapise bile atsınlar ama Bağkur borçlarınıda bu kapsama almarlı mantıklı değil. Hemde hiç mantıklı değil.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler peki benim vergi ceza vss borçlardan dolayı eşimin hesaba bişeyler yapma ihtimalleri varmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)