User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
90 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sabah sabah sınavda...

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay ağzına sağlık abicim, çok güzel yazmışsın

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmıyım yazmıyımm diyorum ama zor tutuyorum kendimi şu sıralar hepten çoğaldılar.. laa şu kendini bişey sanan her ota boka atlayan adamı yazdığına konu açtığına pişman eden tiplerede hastayım eee yemin ederim her şeye zıplamasalar olmuyo hatırları kalır... bi bitmedinizz...

benimde başıma gelmişti sınav sırasında bi olay 3-4 sene önceydi sanırsam K plakalı astra gsi vardı ozaman. avcılarda sınava gitmiştim. şansa dışardan arabayıda görüyodum. bi ara gözüm takıldı kaputta 2 tane dingil oturuyodu. ama içim içimi yedi o sınavdan çıkma süresi dolana kadar. hoca çıkmak isteyen çıkabilir dedi direk verdim sınav kağıtlarını dışarı nasıl çıktım hatırlamıyorum resmen ışınlandım.. arabanın başına gittim yaa dedim bilader manyakmısınnn spor gazetesi... kaputa oturulurmu kalk şurdan falan elemanlar bi şaşırdı noluyo gibisinden. camdan şansa gördüm sınavı bırakıp çıktım sizin yüzünüzden ya babanın malımı oturuyosun git kaldırıma otur diye baya bi bağrındım falan şimdi düşünüyorumda o yaptığım yüzünden 15 ay askere gittim değdimi değmedi.. niye anlattığımıda bilmiyorum neyse
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yapılan provakatörlükmü oluyor

bana yaşımı soranda sanki 35 40 yaşında
    Ben yaşıma göre yorum yaparım dostum sıkıntı varmı ? Varsa yaz özelden. Ortalığı karıştırma.Konu saçma geldiyse yazmassın olur biter uzatma üzmeyelim birbirimizi

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şeref yoksunu varlıklara en çok kızdığım nokta ebesinin köründeki okula sınav çıkarıyorlar. be karaktersiz pazar pazar niye trafik oluşmasına sebep oluyorsun. yakın yerlere yollasana insanları.

geçen başka birşeye şahit oldum. bi arkadaşıma tesadüfen o hafta mahallesinde çıktı sınav. bide baktımki sınav yerine arabassıyla gelmiş. bu ne biçim memleket parketcek yer yok yha dedi. bende dedim be g.t herif evin 4 sokak ilerde niye arabayı çıkarıyorsun yürümüyorsun. bazısıda anasının karnında gti la doğmuş sporgazetesi. adam 4 sokak ilerdeki okula arabayla geliyo.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabahta bizim okulda hatunlar takır takır soktular telefonları ama sınavda baktım bir işe yaramıyor,hocalarda bir kıl dünkü sınavda kuralları 2 saat tek tek okudu kimse dinlemedi bugün aynı grup başka okuldaydık hoca dedi kuralları okuyorum lütfen herkes dinlesin;

-Hocadan yaşça büyük birisi ya bırak okumayı falan ver hadi kagıtları işimiz gücümüz var dedi koptuk Hoca: Terbiyeli olun beyfendi dedi..

-Adam güldü senin gibilere terbiye öğretmekle geçti yıllarım dedi..

-Hoca şokk -Yanındaki hocaya dedi acaba milli eğitimden mi bu falan konuşmalara girdi sustu bir daha bir şey söylemedi..

-Büyük ihtimal oradaki beyfendi abimiz biraz rütbeli sınavada rütbe atlamak için extradan okul bitiriyor gibi geldi bana keşke soraydım ne iş yaptıgını

cahillik cok kotu birsey ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cüzdanı evde bırakmıştım zamanında, cebimede gidiş dönüş taksi parası ne olur ne olmaz diye +50 lira almıştım, bir tek kimliğim, sınav giriş kağıdım, kalemlerim.. başka hiçbir eşya yok üzerimde..

Girerken kapıdaki polis kağıt paralara taktı,bunları ne yapacaksın diye..
    Eve gidiş dönüş için lazım onlar dedim,
    Evin şehir dışında mı dedi,
    Kardeşim hastamısın dedim, cok istiyorsan al parayı neyin peşindesin sen dedim,
    Tartışma başladı..
    O günü sınav yerine karakolda geçirmiştim Sonrada sildirdim kaydımı kuydumu zaten..
    Bu ülkede insanlar birşeyi yapmak istemiyorsa, hele hele bu ileriye dönük güzel birşeyse, eminim haklı bir sebepleri vardır.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cüzdanı evde bırakmıştım zamanında, cebimede gidiş dönüş taksi parası ne olur ne olmaz diye +50 lira almıştım, bir tek kimliğim, sınav giriş kağıdım, kalemlerim.. başka hiçbir eşya yok üzerimde..

Girerken kapıdaki polis kağıt paralara taktı,bunları ne yapacaksın diye..
    Eve gidiş dönüş için lazım onlar dedim,
    Evin şehir dışında mı dedi,
    Kardeşim hastamısın dedim, cok istiyorsan al parayı neyin peşindesin sen dedim,
    Tartışma başladı..
    O günü sınav yerine karakolda geçirmiştim Sonrada sildirdim kaydımı kuydumu zaten..
    Bu ülkede insanlar birşeyi yapmak istemiyorsa, hele hele bu ileriye dönük güzel birşeyse, eminim haklı bir sebepleri vardır.
    Gel de sövme.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar atarlı arkadaşlarımız varmış haberimiz yok

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar atarlı arkadaşlarımız varmış haberimiz yok
    hep senin yüzünden bunlar police amca
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öss ye girerken bende arabanın anahtarını ayakkabının tabanına sokmuştum
    Öss de de aynısnı yapmıştım ama ruhsata. Ta Pendiğe vermişler sınav yerini, ben ümraniyede oturuyorum. Otobüsle gitsem sabah ezanına müteakip çıkmam lazım.
    Cep tel, vs arabaya bıraktım. Rusat ve anahtar var sadece, anahtar ki asla anahtarlık kullanmam ve clio anahtarı belli hiç bir aktivitesi olamayacak anahtar yani. Almadılar ruhsata biel olmaz diyo. Git bırak biyere banane diyo. Bakkala gittim herkez bırakmış anahtarını para falanda istemiyo. Bende verdim anahtarı ama ruhsatı vermedim git arabayı al senin olsun der gibi. Mecbur soktuk çorabın içine
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru dedin, otobüslerin saati saatini tutan inanılmaz düzgün işleyen bir tarifesi var, hele şansına ikarus denk gelirse, hiçbir elektroniği olmadığı için bozulmama ve yolda kalmama riskide hiç yok.
    Dışarısıda aynı amerikan filmlerindeki gibi ankesörlü kaynıyor, elini çarpıyorsun ankösürlüye denk geliyor, hani acil durumda hemen elinin altındalar o derece.
    Yeni nesil telefonları kapatırsın, üzerine etiket yapıştırıp ismini yazarsın, hepsinide sınav gözetmeninin masasında toplarsın, çıkarkende telefonunu alırsın olur biter.

Uçaklarda da inatla kapatmayanlar var, kopyadan daha riskli, o zaman uçağa binerkende telefonla almıyoruz desinler.

Ayrıca, herkeside evinin burnunun dibindeki okula göndermiyorlar, mazallah akşamından girip sıralara kopya falan yazarsın ülke ayağa kalkar.
    Vergisini döne döne verdiğin otomobil veya motorsikleti sınava giderkende kullanamayacaksan zaten vay halimize.

Zaten otobüslerde bomboş oluyor her 10 dakikada bir geldiği için. Hiç binememe gibi bir riskin söz konusu değil.
    Çok güzel yazmışsınız ağzınıza sağlık. En çok ta 3 tane şerefsiz kopya çekti diye tüm millete ızdırap oluyorya ona sinir oluyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim konunun buralara kadar gelcegini bilsem yazmazdım... madem ki begenmedin madem ki sana etik gelmedi yazma kardeşim bişey okuma saçma sapan yorumlar yazmanın hali yok.. iyi niyetli arkadaslara değil lafım lütfen kimse alınmasın, yanlış anlamasın. tek tek alıntı yapıp cvp vercek halim yok ortaya karışık yapıorum yarası olan gocunur.. iyi niyetli arkadaslarım kendini belli etti ve koca bir teşükkürü hakketti saolun...

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okumak cahillik alır eşeklik baki kalır demişler sanırım bu konu içinde geçerli üzerine alınanlar alınabilir
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzelim ülkenin güzelim sistemi, telefonunu sokamazsın:
    annen baban yanında değil, tanıdığında yok, araçla gelmedin. motorun bagajı kolay patlatılacak bişey gibi geliyor aklıma. yani bir telefon bırakılacak yer yok. çokmu zor her okulun danışma kısmına küçük küçük dolaplar yaptırmak anahtarlı en dandik markette bile var bu. diyeceksinizki hala sobayla ısınan köy okulları var, sadece sınavın yapıldığı okullara yapılabilir. özel eşyaların bırakılması için.
    +1

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç zamandır sınava girerim hep okulun içine bıraktım arabayı sadece içerde yer olmayınca kapıyı yarım kapatıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı u.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç zamandır sınava girerim hep okulun içine bıraktım arabayı sadece içerde yer olmayınca kapıyı yarım kapatıyorlar
    benim sınava girdiğim okulda bahçe tamamen boştu nerdeyse herhalde öğretmenlerin ya da çalışanların araçlarını almışlar sadece. g.t kadar motor bi duvarın kenarına koyarım düşüncesiyle almadılar dün gittigm okulda aldılar. millet ne yapacağını şaşırdı artık

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HD Type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sınava girdiğim okulda bahçe tamamen boştu nerdeyse herhalde öğretmenlerin ya da çalışanların araçlarını almışlar sadece. g.t kadar motor bi duvarın kenarına koyarım düşüncesiyle almadılar dün gittigm okulda aldılar. millet ne yapacağını şaşırdı artık
    herhalde okul yönetiminin insiyatifine kalmış durum gibi gözüküyor

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okulun içindeki otoparktan para alanlar var

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamayında bunu yazdınız konuyu açtınız ne oldu ne değişti onu anlayamadım ben

sonuç olarak fok balıkları çok yanlız diyip gidiyorum

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BüLenT GöReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamayında bunu yazdınız konuyu açtınız ne oldu ne değişti onu anlayamadım ben

sonuç olarak fok balıkları çok yanlız diyip gidiyorum
    Forum ortamı olduğu için. Yani forumda birşeyler konuşulur tartışılır paylaşımda bulunulur.
    Bu konuda çoğumuzun başına gelen ve bizleri zorda bırakan bir konu olduğundan açılmış ve forumda bu tür konular için ayrılan sohbet bölümündedir.
    Hiç bir şey olmasa içimzii dökmüş olduk ve bizimle aynı zorlukları yaşayan kişiler olduğunu ortak düşünceler olduğunu anlamış olduk. Sohbet oldu yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)