User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
90 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sabah sabah sınavda...

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forum ortamı olduğu için. Yani forumda birşeyler konuşulur tartışılır paylaşımda bulunulur.
    Bu konuda çoğumuzun başına gelen ve bizleri zorda bırakan bir konu olduğundan açılmış ve forumda bu tür konular için ayrılan sohbet bölümündedir.
    Hiç bir şey olmasa içimzii dökmüş olduk ve bizimle aynı zorlukları yaşayan kişiler olduğunu ortak düşünceler olduğunu anlamış olduk. Sohbet oldu yani
    yönetim çalışıyo valla allah razı olsun cezamızıda yedik ehlyet sınavı veya herhangi bir sınavda üst baş aranırken ordaki polisin keyfine kalmış telefonla sokup sokmamak senin yanındakini telefonla sokar sana kıl olur bahane bulur sınava geç kalman için elinden geleni yapar yani bunu herkez biliyo sınav olayınada gelince hani arkadaş demiş ya hoca sınavın başından beri bi gözünle bana bakıyo felan demiş var sayalım bakıyo yada bakmıyo bir ÖĞRETMENE yada öğretim görevlisine laf sokmasını pişkin pişkin anlatmış bununlada gurur duymuş karşındaki yaşı kaç olursa olsun bir öğretmen bir eğitimci AYIPTIR en azından ben böyle düşünüyorum

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende sınava girdim cebimde cüzdan bile almadım telefon araçta Arabanın anahtar dedim cıkar kamera varmı kontrol etcem dedi polis cıkardım baktı neyin anahtarı bu dedi sınava gec kalıyorum baktıysanız anahtarımı verin dedi sinir olarak verdi hatunlar rahat rahat cep telefonu canta vs ile geciyorlar özellikle takkeli sakallı veya kapali isen hiç bakmıyorlar bile üstün körü soru sorup geciyorlar

Ayrimcilik 10 numara hamd olsun biz kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz cemaate fln degil
    Allaha inanlardanız =)

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BüLenT GöReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yönetim çalışıyo valla allah razı olsun cezamızıda yedik ehlyet sınavı veya herhangi bir sınavda üst baş aranırken ordaki polisin keyfine kalmış telefonla sokup sokmamak senin yanındakini telefonla sokar sana kıl olur bahane bulur sınava geç kalman için elinden geleni yapar yani bunu herkez biliyo sınav olayınada gelince hani arkadaş demiş ya hoca sınavın başından beri bi gözünle bana bakıyo felan demiş var sayalım bakıyo yada bakmıyo bir ÖĞRETMENE yada öğretim görevlisine laf sokmasını pişkin pişkin anlatmış bununlada gurur duymuş karşındaki yaşı kaç olursa olsun bir öğretmen bir eğitimci AYIPTIR en azından ben böyle düşünüyorum

Sana ne olmuş la Askere gidicen diye bi haller falan
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana ne olmuş la Askere gidicen diye bi haller falan
    askerlikle alakası yok abi tmm fırmalık ruhumuzda olsada saygıda elimden geldiğince kusur etmemeye çalışırım kaç senedir muhabbetimiz var az çok biliyorsun beni gırgıra şamataya eyvallahta saygısızlık diyince işler değişir

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk gittiğim okul emanet alıyordu,2.gittiğim almıyordu.halbuki bütün okullarda sınav zamanı emanet denen olay olmalı,millet kainmi emanet bırakılmasının olup olmadığını bilecek.kağıt parayla almıyorlardı beni.dedim çıkışta sen verirsin otobüs paramı diyince iyi tamam geç diye birde artistlik yaptılar kpss,ygs v.b bütün sınav sisteminin hepsinden nefret ediyorum artık , ne zaman bir şeyler düzene gircek çok merak ediyorum..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yandaşlar kopyayı çeksin.. sonra ceremesini halk çeksin.. anahtar cüzdan sokmak yasakmış.. lan bu adam sınava gelirken yanında emanetçi mi gezdirecek?
    Benimde komiğime giden bu oldu, Sanki KPSS de çekilen kopya salonda çekilmiş muamelesi yaptılar. Yahu adamlara soruları vermişsin, adamlar evlerinde ezberleyip gelmişler. Telefonlu adamın ne suçu var.

kyhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün ve dün yapılan Aöf sınavlarındaydım bende. Telefon yanıma almadım fakat cüzdan, anahtar gibi eşyalar üzerimdeydi hiç sıkıntı olmadı. Fakat polislerin kafalarına göre iş yaptıklarından daha önceki sınavlarda şahit olmuştum. Bugünkü derslere de çalışmadığımdan girişte üst aranırken rahat rahat gıcıklık yapmayı gerekirse inatlaşmayı düşündüm.

Girişte üstümü ararken üzerinde telefon var mı diye sordu polis arkadaş. Bende var ama bulamazsın dedim. Üstümde telefon olmamasına rağmen. Gülümsedi ve geç dedi.
    Hani diyorum ki tüm insanlar bu şekilde hoşgörülü olabilmeyi becerebilse...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kaç senedir giriyorum sınavlara ne araba anahtarı ne de cüzdan sorun oldu, zaten olamazda. Burada olayı biraz fazla abartmış bazı arkadaşlarımız. telefon yasaksada getirmessin yanında olur biter, 2 saat telefonsuz kalınca kimse ölmüyor.

bide kalkıp burda öğretmene polise laf sokup yada atar gider yapıp anlatılmış çok marifetmiş gibi yanda yazan yaşlar gerçek mi acaba merak ettim ? orta sonda falan bizde yapıp gurur duyardık arkadaşlara anlatırdık.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu açan arkadaşın yazdıklarından anladığım kadarı ile;
    Sınıfa giriyor ve montunu asıyor. Olabilir geç kalmıştır. Hocanın bütün sınıfın önünde dalga geçmesi ne demek?
    - o sınıf, lisede okduğumuz sınıf değil ve tüm sıralarında lisede canciğer kuzu sarması olduğumuz arkadaşarımız yok. Bizden küçüklerde var büyüklerde var ve kimseyi tanımıyoruz yani ahbaplık dostluk, makara yapılabilecek bir hukumuzun olmadığı insanlar var.Bu şekilde bir sınıf insanın size güldüğü bir yerde nasıl sınava gireceksiniz. Arkadaşta kendince cevabını vermiş bu senmisin diyip görüntüsüyle dalga geçilmesine. Öğrentmen amir memur paşa diye kimsenin hakkı yok dalga geçmeye milletin içinde. Kusura bakmasın sırf öğretmen sıfatı var diye ben ona saygı göstermem. (Tüm okul hayatım boyunca hiçbir öğretmene saygısılığım olmamıştır ama burda drum farklı)Saygı yok yani burda.

Burada tartışılan 2 dakika telefonsuz kalmak değil. Bir araba anahtarından ne çıkabilirki almıyor da banane ne yaparsan yap diyorlar. Kağıt paraya sorun çıkartıyorlar. Tabi başka yerde çantayla alıyorlar. çifte standart

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamın anahtarını bot'uma sokup girmiştim ulan kime verecen okul bitmezse O benim herşeyim Vti'm
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ailede ben hariç komple eğitimci, bu demek değil bütün eğitimciler doğru davranıyor. Sınavlarda görev alan öğretmenlerin coğu sınav salonunda nasıl durulması gerektiğini bilmiyor. Zamanında öss sınavında sıraların arasında aşağı-yukarı giden ve kolumu teğet geçen ilkokul öğretmeni bir bey sayesinde ciddi sinirim bozulmuştu.

Fakat bunu dile getirirken olmayacak kelimelerde kullanılmamalı diye düşünüyorum.

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olay kaç yıldır böyle zaten herşey belli kurallar böyle ben 2 kere bu sınava girdim ikisindede ne oldugunu bildigim için yanıma telefon vs almadım çünkü daha önce araştırmıştım bunda büyütülcek birşey yok ülkenin tek sorunu sanki ! bide üstüne marifetmiş gibi hocaya saçma sapan espriler yaparak laf sokma çabalarını paylaşınca insan baya bi saçma geliyor konu bana benim düşüncem bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde sınav yerlerinde emanetciler olur ama sizin sansınıza öyle denk ,gelmiş

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi telefon bir nebze, 2 sene önce tarraktan girdiğim össde araba anahtarını almadı ya la adam.. e dedim nabıcaz, bana ver dedi akü, dedim sen kimsin, polis bilmem ne dedi, bende el mahkum verdim(ne aptalmışım!) sınavdan çıktım tırım tırım adamı aradım, allahtan düzgün biriymişte aldım anahtarımı..

yani sistemin neresinden tutsan elinde kalır, koy .... rahvan gitsin...

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün park yeri bulucam diye rezil kepaze oldum ya.. en sonunda ortada biyere bıraktım arabayı.. Okul bahçesine park edilememesi kadar anlamsız birşey olabilir mi ya ?
    .

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmadan geçemicem zor tutuyorum kendimi;
    cool story bro
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün park yeri bulucam diye rezil kepaze oldum ya.. en sonunda ortada biyere bıraktım arabayı.. Okul bahçesine park edilememesi kadar anlamsız birşey olabilir mi ya ?
    olm taksiyle gitçen

oss ye giricem geçen sene adam araba anahtarıyla almıyor içeri iyide dedim arabamla gelemiecmmi sınava diyorum hayır gelmicen diyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu park olayı arabayla gidenler için harbi sıkıntı bazı semtlerde.

c.tesi feriköydeydim. böyle bi sıkıntı olamaz otopark yok. okul bahçesine almıyorlar. 5 tur attım bi amca cıktı ben girdim yerine ama yanastıkdan sonra bile inanamadım yer bulduguma ders calstım 2 saat . allahdan önce gittim falan diye kendi kendime söleniyordum. sınav saati bi gittim okulun bahçesi çakılı araba. ben gitmeden bi hır cıkmış. yer bulamıyoruz napacağız nereye park edeceğiz(sivaslı gardaşım geldi aklıma ) diyerekden dalmslar bahceye

ve çakılı otoparkda bir sorun olmadan herkes birbirini beklemenin bilincinde seessizce bekliyordu demekki istenince bi şekilde o bahçeye araba girebiliyormuş.

telefon almama olayıkadar saçma bi kanunda görmedim. mevzu basit gözetmene teslim et. eğer elde belde cepde sınıfda denk yakalarsan al kağıdı bitsin . orda ikitane kadın aksamki diziyi anlatsın diye beklemiyor sağa sola 1 saat baksınlar dikkatlice.

edit: onur taksi olayıda okeyde cıkısda bidaha eve dönme işi var telefon v.s. için ve arabada ders calsmak her sınavda işime yaramıstı bugun arabasız gittim sınava sanrım tarihin en kötü notlarını alıcam
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir anı olmuş ama gerçekten artık bu işe bir çare bulunması gerekiyor benimde ehliyet sınawında cüzdan'da sıkıntı çıkmıştı Allah'tan araçla gitmiştim hemen bırakıp geldim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)