oto aksesuar işi bitik sakın girme esnaflık zor iş ben esnafım tatilin yok
Printable View
oto aksesuar işi bitik sakın girme esnaflık zor iş ben esnafım tatilin yok
pes kafeler bu aralar fena ilgimi çekiyo nedense potansiyel görüyorum o işte
hatta bi ara arkadaşla ciddi ciddi düşünüyoduk 80-100 bin TL arası 3-4 katlı işi oturşmuş bi pes kafe devralmayı
işi oturmuş bi yeri insan niye devreder diye düşünmekten kafayı yedik ama
hatta bi hafta keşif yapmıştık kafede gizli gizli :D :D :Dmüşteri potansiyeli nasıl diye
yada ne yapıcan ki? ozaman sadece ofis aç tech'e gir :)
benim nacizane düşüncem birde çalısıyorsun kuracagın işletmenin basındada olamıcaksın zor olur yani senin için diyorum bindigin arabanda var sanırım onuda sat bitane dizel clio falan esnaf esnaf sonra 50 60 derken nasibin varsa yaparsın kemiksiz ayda bitane satsan 5 6 lira kazansan rampa yapar sana bence..
Bi diploma kiralayıp eczane acılmaz mı ?
Yada okul yanı kitapcı kırtasiyeci iyi biyer.
Yöreseel Ürün Satan Dolmacım . Ne bilim baklavacı gibi şeyler de olmazmı alışveriş merkezi içi aklımda bunlar var
Mesela Pet Shop ????
aslında bak nakit paranda var kart işide yapabilirsin yatır çek falan %3alıyosun %1 %1.5 unu banka alıyor köntor çıkışı yapmış gbi gösterıyorsun vergiside yok ama çevre lazım o işe
hakkında hayırlısı olsun o zaman ne diyim:)
ek iş olmayacak yağmasada damlayacak bir iş ama gerçekten şuan araba al sat işi güzel ve cazip geliyor hasarlı arabadan kastımda çok ağır hasarı olmayan yada kayda girmemiş araçları kovalarım diye düşünüyorum tabi kimseye yalan söyleyip dolandırmak gibi bir niyetimde yok... faiz işiyle ilgili bilgim var ama pek sıcak bakmıyorum petshoplara yasak gelebilir gelirse patlarız eczane konusunda bilgim yok
İddia,ganyan bayii falan nasıl olur
inşaat demiri al yazın satarsın, her yaz fiyatlar zıplıyor :)
bende konuyu takipteyim..
sirkülasyonun yoğun olduğu yerlerde iç giyim düşünüyorum bende. hatta geçenlerde yeşil direkte felan biraz fiyat araştırması yaptım. dükkan vs iyi denk getirilirse en az sermaye gerektiren iş.
bu işte asıl büyük sermayeyi dükkan istemekte..