araç al sat işinde hangi araçları kovalamalıyız ? marka model ?
Printable View
araç al sat işinde hangi araçları kovalamalıyız ? marka model ?
linea 1.3 mjet - fiesta dizel -corsa - vti:D
Honda'nin herhangi serisi al farketmez yeterki uygun denk getir :) çok ekmek yersin emin ol.
opel-corsa-fiesta-linea-punto falan tamamda honda piyasasını hiç bilmiyorum walla :)
küçük arabadan 300 500 1 lira yapıp 5 kere ugrasmaktansa biraz daha büyük araba alıp ayda bitane vermen kısmetin varsa 2 3 tane yani nacizane ...
daha cok kar edebilicegin araba büyüklük herkese göre degişebilir çünkü rakam büyüyüp uygun bulunca daha çok kar edebiliceksin büyük arabayı bozdururken daha çok zarar ederler araç sahipleri
bence rakam aralıgın mesela 2.el sitesinden en düşük araca bak marka model doluluk olarak araba orda en uygunu aynı kriterde bi araç ise senin alacagınla sallıyorum sitede senin alıcagın araba 60 liraysa sen 54 e alıp 58 diceksinki cazip gelsin illaki bunları biliyorsundur fikrim sadece e bizde ticaretle ugrasıyoruz girip cıkmadıgımız sey kalmadı:)
aynen arkadaşa katılıyorum..
küçük arabalar zaten sürekli giden araçlar piyasası belli ama biraz daha sınıf araçlar bozdururken ucuza alırken sınıf araba diyip pahalıya veriyor galericiler bile. ***** site ilanlarını yada çevreni çok iyi takip edip sıkışan ve aciliyeti olanları denk getirip avantajlı olabilirsin..
[QUOTE=brs852;6615836]kesinlikle büyük aracın kar-ı daha büyük olur peki bu hasarlı oto ile ilgili fikrim konusunda ne düşünüyorsunuz ?[/QUOTE
ancak plakalı sahibinden bulucan tek nokta hasarlı rakam uygun olcak neden olmasın parana göre arsa al yatır 1 sene 2 sene katla paranı madem ole:)
hasarlı oto için sanayi çevren çok iyi olmalıki herkezin 5e yaptırdıgını ssen 3e yaptırmalısın eger yapabilirsen çok iyi
honda piyasası çok iyi özellikle 97 2001 arası sedan manuel 1.6ies bulursan 1-2 oynama yap sat ***** sitenin vimli adamları var mesela bu konuda 1.4is de alıp satabilirsin
sanayi çevrem çok iyi mekanik kaporta tamirini daha ucuza yaptıra bilirim...
honda piyasasını takip edicem...
sanayice cevren iyiyse bence bu işi yapmalısın kazalı kazasız farketmez piyasada çok tutulan vatandasın ,alım gücünün yettiği aracları tercih etmelisin hondayı yazmıştım zaten bunun yanı s,ıra dizel cliolarda hareketlidir bana kalırsa 15-25bin arası arac alıp satmalısınız
yardımlar için çok sağ olun arkadaşlar...
Kaliteli bi şarküteti kasap açabilirsiniz gıda işi ger zaman kazandırır güzel semte şık bi dükkan iyi tutar ;)
Çıkma oto parca işide olabılır tabı 50 bin tl ıle bıraz zor gıbı gorunsede düşünülebilir elımde 3 bin param vardı yaza araba almak için biriktirdigim ***** ögrencıyız :) gecen hafta izmir tirede 91 kartal buldum on sagdan kazalı aldım parcalıyım satayım dıye 800 tl ye aldım ve cuma günüde oldugu gıbı 2.250 sattım düşünülebilir :)