75 lira üstüne bedava kargo var mı ?
bu ara ve bundan sonraki favori kokum bargello nun kendi ürettiği odunsu koku.bir aya yakın gidiyor ve enfes koku veriyor
Little Trees Spreyler için bende sipariş geçtim 4 şişe bakalım yarın elimizde olur heralde.
Bauhasta şişe 10 TL idi.
Yuh şimdi baktım bu sabah saat 10.00' da 23.01.2015'te verdiğim siparişin kargoya veriliş tarihi 27.01.2015 bi daha işim olmaz hepsiburada.com ile.
o zaman vanilla pride ye devam☺
Ben şu koku işini bi türlü çözemedim. Kokuları bilmiyorum, alacağım zaman da hepsini koklayıp almak istiyorum en beğendiğimi, o zaman da burnum ayırt edemiyor artık hepsi birbirinin aynı gibi geliyorşu stripperi alsam mı dedim ama pahalı geldi. Kararsızım ne öneriyosunuz? Arabanın içi ferah olsun istiyorum, ağır, şekerli, şurup gibi kokan bunaltıcı kokular olmasın istiyorum. Ferah güzel taze koksun.
Little trees vanilyali kullaniyorum
Metro Gros Marketlerde 3lusu 8 lira,internette fiyatlar ucuk neden anlamıyorum.Bittikce gidiyorum Metroya 12 tane 32 liraya alip cikiyorum![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Arkadaslar Glade Sensation kokulari uzun yillardir kullaniyorum. Kalicigi cok iyi. 2 aya kadar kokusu gidiyor. Sadece arabanin gunesligine takiyorsun ve bir daha his birsey yapmaya gerek yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)