Eger hic bi kokuyu begenemezsem alicagim tek koku kavun kokusudur
Bimde turuncu cam icindeki kokukar on numara![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
California scents manço kullanıyordum , değişiklik olsun diye Amerikan bayraklı vanilya aldım gayet güzel..
Bence en iyi parfüm kendi kullandıgın parfümlerden bir tanesini araç içerisinde bırakmak. her araç içerisinde kendi parfümünü kullandıgında bir süre sonra araçta senin gibi kokuyor (ara sırada ön halıyada sıkıyorum ). bu yöntem benim favorim. aracımda dior home edp var. her binen fazlasıyla etkileniyor.
california scents bubble gum çok hoşuma gidiyodu kokusunu değiştirmişler sadece yoğun tarçın kokusu geliyo arabama binen insanlardan hep olumsuz yanıt aldım başka kokularına yönelicem california scents in sizce hangisini önerirsiniz ???
SM PERFORMANCE
Ben Golden State kullanıyorum. İlk başlarda ayak kokusu gibi kokuyor denildi ama zamanla daha güzel koktu dediler. Şuanda bile bir sürü golden state siparişim var. Çok hassas bir koku kapalı ortamda bunaltabiliyor. Ben arabayı kullanmadığımda üstünü kapatıyorum bindiğimde açıyorum. Koku çok iyi derecede arabaya sindi her binen çok beğeniyor şimdiBunlar dışında melon mango, strawberry ve concord cranberry önerebilirim. Bubble gum hep ağır kokuyordu zaten
İbrahim elime alayımda garanti olsun beklemedeyim bende![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
erkek arkadaşınızı bile etkilyebilirisiniz o derece afrodizyak![]()
![]()
Bulamayanlar için Amerikan mevcuttur![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)