On numarayi dokucen gezicen
Bi keresinde çok hızlı gidiyordum.. O kadar hızlı gidiyordum ki hızıma yetişemeyip egsosdan çıkmıştı motor..
350 binde orjinal motorlu musterim vardi oda 240 binde almisti arabayi oyle cok buyuk sikintilari yok kaporta dokulur motora yine hicbirsey olmaz ust kapakta terleme yapar okadar klimalisini alirsanda iyi olur piyasada temizi cok ama dusuk kmde olani yok gibi...
bende 1 kere binmiştim. biraz sesli çalışıyor ve hakkaten gitmiyor ama iş görecek ayağı yerden kesicek bir araba. ben şu şekilde alırım. olcak sti-m3 gibi benzin yakan bir arabam, yanına bide bundan alıcan, her işini bununla görücen, haftada bir esas oğlanı çıkarıcan![]()
bu arada 106 nın motor düşebilir şöyleki:
şanzımanı tutan kulak alttan yukarı doğru asılıyor, o koparsa ve motorun arkasında altta kalan kulak koparsa (parçalanırsa) evet motor düşebilir..
genelde parçalanan kulak, motorun arkasındaki oluyor.. bobinden dolayı tekleme gibi bi problemde varsa vede zorlanıyorsa sürekli parçalanmasıda normal..
bu şekilde hor kullanılan 106/saxo yokmudur, adım gibi eminim ki vardı![]()
Konu hortlamış olacak amaBi arkadasımda var 303.000 km'de düşük devirlerde sıkıntı yok ama gazı dipledinmi attığı dumanın haddi hesabı yok. Benim merak ettiğim tek şey var. Bu 1.5 motora turbo uygulaması yapan varmı ?
SKODA SIMPLY CLEVER
2 senedir dag taş tepe yol demeden biniyorum bazı bazı ufak sorunlar çıkarsada genel anlamda memnunum, özellikle kliması yaz aylarında kurtarıcı oluyor, hazır konu hort olmuşken gün içerisnde ilk çalıştırmada araba baya bi boğuluyor 3 - 4 uzun marş sonrasında tozu dumana katarak açlışıyor sonraki marşlarda tık demenden hemen çalışıyor var mı ki fikri olan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)