Denizin yüksekliğinin ve deniz yüzeyindeki çırpıntı ya da dalganın her zaman aynı olmadığını unutmayın.. Bir gün çok iyi geçersiniz, öbür gün canınız çıkar![]()
Denizin yüksekliğinin ve deniz yüzeyindeki çırpıntı ya da dalganın her zaman aynı olmadığını unutmayın.. Bir gün çok iyi geçersiniz, öbür gün canınız çıkar![]()
böyle durumlarda varsa ağır vasıta aracı tam kapağın üstüne doğru getiriyoruz böylece yaylı yada spor araç kapaktan düz geçiyor![]()
eskihisar ve pendik ido da yan giriyorum pek sıkıntı olmuyor
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
geçen sene arkadaşımın golf'ü ile 5 cm yayla eminönünde araba askıda kalmıştıBir daha tövbe yaylı arabayla vapura binmem
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
hocam körfezi dolaşmak kaç km ye tekabul ediyor ?
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
150 km civarına denk geliyo
Bizim körfez gibi dolaşma imkanımız yok. Edirne'den körfezi dolaşmak ciddi yol yapıyor. Mecbur Eceabat'tan vapura binmek lazım. Ama kamyonu kapağın üstüne getirmek güzel fikir veya 2 tane tahta atıcaz artık arkaya.
yazları gökçeadaya kabatepeden kalkan vapurla giderim aracımda coilover var hep dikkatli bir şekilde çapraz girip çıkarım sıkıntı olmadı şimdiye dek
Aracı aldıgım gun biniyordum baktım kesin kalırız orda dedim arkamdada bir dünya araç vardı geri dönüş yoktu amcam karşıdan gel gel hadi diyo ama bilmiyoki canım gitcek sürtünce tam caprazlasamda lip i kırdık biraz)
PD 130
Sıkıntı yapacak birşey yok, çapraz geçersin birşey olmaz.
Ben pro ceed ile, orjinaline göre 7-8 cm düşüktür herhalde sana göre de 4cm falan daha düşüğümdür hiçbir sorun yaşamadan hem Eceabat-Çanakkale hem Gelibolu-Lapseki hem de Eskihisar-Topçulardan feribota bindim.
Alçak araba kullanmayı biliyorsan, arabanı iyi tanıyorsan ufak tefek zararsız birkaç sürtme ile binersin de inersin de...Hiçbir zarar gelmez.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
50mm yaylı grande punto ile bozcaada vapuruna bindim defalarca. zarar verecek şekilde altını ya da lipi vurmadim hiç.
lapseki limanına 3.5 luk yay ile sıkıntı yaşamadan indim bindim lip olduğu için daha yakın duruyor yere hatta, çapraz gir çık sıkıntı olmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)