iş bankası için aidatı almak çok kolay. giriyorsunuz siteye bize ulaşın kısmından kart aidatınızı geri istediğinizi bunu alırken yasal bir dayanaklarının olmadığı geri iade etmedikleri takdirde başka bir banka ile çalışmaya başlayacağınızı söylüyorsunuz.
Sonuç: Ertesi gün para iadesi![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
illa itiraz mı etmek gerekiyor ? Devlet bu işi neden çözmüyor anlamıyorum. Geri alınabildiğine göre haksız yere para kesiyolar. Anlamıyorum valla ya.
ben bu gün hem netten başvuru yaptım hem de gaza geldim müşteri hizmetlerine telefon açtım.
Garanti Bankasından Bonus kart kullanıyorum ve hemen direkt 59tl iade ettiler ama para kartım için 2 adet otomatik ödeme yaparsam ondan da para kesilmeyeceğini söyledi.
Sadece bu yıl için iade ettiler 59tl geçmişi de sordum onları malesef iadesini edemiyoruz geçmiş olduğu için dedi ben de uzatmadım fazla..
Kartları kullandığım günden bu güne kadar kaç tl kesildi detaylı bir şekilde mail istedim gönderdiler. şimdi o kesilmişlerin cıktısını alacağım ve tüketici mahkemesine bu şekilde dilekce ile veriyorsun gerisine karışmıyorsun. arkadaşların dediği gibi 10 yıllık iadesini alabiliyorsunuz. bakalım sonuçlandığı zaman direkt buradan ayrıntılı bir şekilde yazarım.. Saygılar
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Hacı aynı durumdayım ben de.
THH'ye verdim dilekçemi, Mart'ın son haftası incelemeye alınacakmış.
O zamanı bekliyorum. Karar olumlu olmazsa bu sefer tüketici mahkemesine itiraz edeceğim. O zaman da kendim avukat olduğum hâlde kendimi bir başka avukatla temsil ettirip, üstüne bir de vekalet ücreti alacağım.
İnat değil mi bu? Uğraşacağım. 100 sefer dedim kesmeyin şu ücreti diye, anlamıyorlar..
Yine irtibatta oluruz, çıkan karara göre hareket ederiz.
maaş için bulaştınmı geriside bir şekilde geliyor maalesef, madem ödenebiliyor neden haksız kazança dur denmiyor
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı, kredi kartı aidatlarının ve kredi dosya masraflarının BİMER’e yapılan başvurularda koşulsuz iade edileceği hakkında çıkan haberler ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, "basında yer alan söz konusu haberler nedeniyle bankalar tarafından yapılan kesintilerin BİMER sistemine başvurulması halinde koşulsuz olarak iade edileceği şeklindeki haberler yanlış ve asılsız olup, vatandaşlarımızın bankalar tarafından yapılan bu kesintiler ile ilgili haksız bir uygulamaya maruz kaldığını iddia etmesi durumunda 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili hükümlerine dayanarak yapılacak başvurularda aşağıdaki yolu takip etmeleri gerekmektedir" denildi.
Son günlerde basın yer alan, Başbakanlık BİMER sistemine şik?yet kaydı yapılması halinde hiçbir işleme gerek kalmaksızın kredi kartı aidatları ve kredi dosya masraflarının geri alınacağına dair haberlere Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Açıklamada, bankaların vatandaşlardan aldıkları kredi kartı aidatı, kredi dosya masrafı vb. ücretlerin telefon veya internet yoluyla Başbakanlık BİMER sistemine şik?yet kaydı yapılması halinde hiçbir işleme gerek kalmaksızın kesilen bu ücretlerin ödenebileceği şeklinde birtakım yanlış yönlendirmelerin yapıldığını belirterek şu ifadelere yer verildi:
"Bilindiği üzere gerek bankalarla ilgili uyuşmazlıklarda gerekse tüketicinin taraf olduğu sözleşmelerle ilgili diğer uyuşmazlıkların çözümünde yetkili ve görevli merciler tüketici sorunları hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleridir. Bu sebeple tüketici ile satıcı ve sağlayıcı arasında bir uyuşmazlık yaşanması durumunda adı geçen mercilere başvurulması ve bu merciler tarafından yapılan inceleme sonrası verilen karar doğrultusunda hareket edilmesi gerekmektedir.
Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....
2004ten beri kk kullanıcısı bir tanıdığım perşembe günü dilekçe verdi cuma parasını aldı,şimdi ilaç gibi geldi iyikide kesmişler diyor![]()
Bankadaki karlıklık oranlarınıza göre geçmişe dönük 10 yıllık kart aidatlarınızı tüketici hakem heyetine başvurunuzla geri alabiliryosunuz.... bunun için bankanızdan geçmiş 10 yıllık ekstre dökümünüzü istemeniz gerek posta olarak değiil mail olarak isterseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz...bunun dışında hemen hemen bütün özel bankalar farklı isimler adı altında kart aidatı gibi küçük kesintilerle bu paralar tüketicilerden çıkartılıyor banka bedava iş yapmaz![]()
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)