memet ali erbil ve fatih ürek olsa izlerdim
işkence yapmak istediğin birine zorla popstar izleticeksin.Normal bir insansa 1 hafta sonra kafayı sıyırır..
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Nerde o eski popstar'lar...Abidin,Firdevs,Selçuk vs. kayboldu gittiler.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
jurileri Orhan Gencebay Hariç bende begenmiyorum ama arada iyi sesler iyi Türk Sanat Müziği Söylüyorlar bugün ilk çıkan çocuk baya iyi söyledi mesela
ben güzel sanatlar müzik öğretmenliği okuyorum.orhan gencebay hocamız bülent hocamız gercekten müzik bilgisi ve donanım olarak gercekten çok iyi yerdeler.bülent ersoy'un özel hayatı zerre kadar beni bağlamaz ama müzik bilgisi olarak hoca olarak sayılı kişilerdendir.Demet akalın tutturmuş ton ton diye gidiyorsorsalar makamlar hakkında makamı geçtim müziğin M si hakkında en ufak bilgisi yok.Orjınal seslerini dinleseniz eminim yuhh dersiniz.Serdar ortaç deseniz oda aynı cıstak cıstak 2/4 lük bi ritmle abuk sabuk sözlerle albüm yapıyor ortalıkta dolanıyor.Biz bunca yıldır bunun eğitimini alıyoruz öğrencilerimize eğitim verıyoruz ama bi serdar ortaç kadar değerimiz olmadı
hayat cok tuhaf gercekten biz her şekilde bu işi profesyonel yapıyoruz ama bız para için bunları yapmıyoruz gercekten biz mutlu oluyoruz müzikle.Popstar yarışmaları belki kimi insanlara saçma gelecek ama gercekten cok yetenekli insanlarımız var onları keşfetme adına cok güzel bi program.Ama demet akalın serdar ortaç müzikten anlamayan insanların juri olması bana dokundu.Orhan gencebay hocamız bülent hocamız bu işin ustalarıdır onlara en ufak lafım yok haddimede düşmez.Ama Türkiyede artık insanların müzik adına bilinçlenmesi lazım.istanbul ankara izmir gibi yerler suanda cok iyi durumdalar ama trabzon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
İlahi Orhan Baba son albümde yer aldıkları yetmezmiş gibi bir de aynı jüride özellikle demetle nasıl yanyana oturuyorsun yakıştıramıyorum sana.
şu memlekette hülya avşar ile demet akalın nasıl ses sanatçısı olup bir de üstüne jüri koltuğuna oturuyorlar anlamıyorum..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)