User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
220 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: çakma mıke tyson türkiyede......

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kel o kadar sinirlendiyse adam cami falan kirip girdiyse dayida git sabah sabagghh belagnii falan diye kendine guven saglamaya calisan kufurler ediyorsa bilinki buyuk oranda suclu sofor belli.Dayi dua etsin normalde en kotu bayilmasi lazim o cussede adam o sinirle vurdumu.Ama bu tekken spec takilan arkadas gercekten cok ilginc gece gece kahkahalar attim O sekilde vurmak icin bambaska bir ruh hali lazim.Hee tekme yiyen soforede helal o siddette tekmeye kendini kaybetmedi once otobusu durdurdu guvenli bir sekilde ardindan intikam nidalariyla daldi bide dikkat edin sofor mma ci beyler.alttan kucaklama teknigiyle daldi ayagini yerden kesti isi garantiye aldi.Arkadan biride kapali kadina laf soktu birakin adami isini yapsin lafa tuttunuz otobus kullanamadi falan diye,o otobusun havalandirmasindada bi sorun olabilir iceri bir gaz sizmis olabilir herkes ayri bir kafada o otobuste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ederim, bir arkdasım vardı Jumbo yıldırım. Elemanı o sandım. ALLAHtan o değilmiş aklım cıktı .

Otobus söförüde yapmıştır bişey. Bi insan okadar sinirlenemez kolay kolay.
    #KGdetanirlar

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim boşuna uzaklaştırılmak istemiyorum siteden.. Tekme atan arkadaşı benim elime vericeklerdi...
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahahhahahaha ilk videoya cok guldum yaa
    rahatladin mi? hi? rahatladin mi? derken ebedi saadete gidicekmis sofor
    kufurunde bini bir para videoda masallah..
    If you have no LAG, you have no turbo..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan olmasın ilk video yu defalarca keyifle seyrettim.Altında otobus nası olsa vursam bişey olmaz diyip katil gibi giden otobus şöförlerine ders niteliğinde.Herifin önce üstüne kırmış sonrada gidip arkadan vurmuş.Hemende ellerinin altında bıcak ayıların.Böle yersin dayağı işte.

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O adam otobüse girip koltuğun araya yatırıp yumruklamaya başladığında otobüs şöforü bıçak çekiyor. Adamın sağ elini yaralıyor heralde. O yüzden de abartmış olabilir. Videonun başına bakarsanız Hyundai'yi kaldırıma sıkıştırıyor. Bişey yapmamış olsa kimse iner inmez cam cerceve indirip arabaya dalmaz bence.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadınları sıkıştıran bunlar yayaların üstüne süren bunlar gevur malı gibi kullanan sürtse durmadan devam eden bunlar diye devam edeceğim ama bu olay için konusmak lazım genele değil.Herifi önce sıkıştırmış sonra gitmiş bilerek arkadan vurmuş.Üstüne bıcak cekmiş delikanlı ol azıcık o zamanda ye dayağını otur yok öle..

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk videoda şöför haketmiş

diğerinde ise yolcular toplaşıp bi meydan dayağı çekmedilerse yuh olsun. arkaşta sinir falan kalmaz o zaman.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Ali Burak Şık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim 399C nin şoförlerindendir muhtemelen , adamı bulursam ayrıntılı bilgi alırım olay hakkında

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rahatladınmı diye sürücüye soran otobüs şöförü dayağı yiyince rahatladımı acaba ??
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle bir durumda ya sopa yersen ya da sopa atarsın.
    Adam sopa atmayı tercih etmiş. Biraz pısırık birisi olsa sopayla kovalardı otobüs şöförü. Sopa levye bıçak artık ne varsa...

Taksicilere, dolmuşculara, otobüs şöförlerine dikkat etmek lazım. İş mertlkiten çıktı çoktan.
    Trafiğe çıkmadan bi kaşık pasiflora tamamdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel Halk Otobüsleri, muavinleri olduğu zaman adamlardı, muavinler yasaklanıncamı acizleştiler. Ya şu ana kadar bir tane düzgün otobüs şöförüne denk gelmedim ben.

Beylikdüzünde bundan 6-7 sene önce muavinle beraber bir adamı kovalamışlardı e-5 de. Adama araba çarpıp ölmüştü.

İlahi adalet der geçerim, minibüscü yada özel halk otobüscüsüne gram üzülmem.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu videoda otobüs söförü haklı.
    karaktersiz cezaevine girsinde bakalım oradaki abiler aynı şeyi ona yapınca hoşuna gidecekmi.
    hem şuçlu hem güçlü...

low&slow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kultur farkı bu egıtımle olucak ıs degıl bu. Adam cocuklugunda aılesınden cevresınden ne goruyorsa onu uyguluyor.
    Ne yalan soylıyım adam akıllı bır kavgam olmamıstır. Tartısmaya bıle gelemıyorum
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aranızda nos kullanan var mı ? Küçük hacimde işe yarar mı ?
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur tabi klimaya bağlarsın yazın sıcak havada ferahlatır

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dürtme kısmına sinirlendi arkadaş heralde.. Hözler de kamerada töbe estagfurullah bir değişik çıkmış
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkıncı vıdeodakı otobuste olsaydım heralde soforle serce parmakları bırlestırıp o şerefsizin ustunde halay cekerdım. acayıp sınır oldum şerefsıze. sinirliymiş alınır o sinirler.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Actrocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bir durumda ya sopa yersen ya da sopa atarsın.
    Adam sopa atmayı tercih etmiş. Biraz pısırık birisi olsa sopayla kovalardı otobüs şöförü. Sopa levye bıçak artık ne varsa...

Taksicilere, dolmuşculara, otobüs şöförlerine dikkat etmek lazım. İş mertlkiten çıktı çoktan.
    Trafiğe çıkmadan bi kaşık pasiflora tamamdır..
    Aynen trafikte it kopuk dolu, Sorsan delikanlinin kralidir, Ama anca 5 kisi bi kisiye dalarlar yada sayica cokken, Silahsiz adama silah ceker, Bilegine guvenmedigi icin kari kilikli anca elinde bicak/silah varken dayilanabilir zaten...Serefsiz dolu, Bunlar hem suclu hem guclu, dov dov bitmez, xanax alip cikcan trafige en guzeli... yada araban hizliysa trafikte aciksa el hareketi cek (tercihine gore, orta parmak veya nah isareti) vin... icinde kalir totosun.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otobüs şoförüne de kabahat bulan çok kişi olmuş bazı paylaşım sitelerinde... Belki tahrik etmişte olabilir... Bazıları hakediyor gibi klişe laflara girmeyeceğim. ama bugün başıma gelen şey hoşuma gitti...

Uzun zamandır ilk defa halk otobüsüne bindim... Binerken çok dolu değilse, kolay gelsin falan der geçerim ama bu sefer şoför beni "hoşgeldiniz" diye karşılayınca şaşırdım... Hoşumada gitti... Şimdi gelde bu adama kız yaptığı bir hatada...

İlk karşılaşma çok önemlidir... zaten dolmuş bir milletiz... İnsanlarla ilk karşılaşmanızda gülümsemeyi unutmayalım...

Bu arada otobüs 400A idi, Gürpınar-Yenibosna arası çalışan...
    Mal sahibine denk gelmşsinizdir, arada çıkıyordur araca. Neden derseniz bizde 448de otobüs çalıştırıyoruz mimaroba-y.bosna. Babam binde bir çıkar arabaya inerken teşekkür etmeyen, allah razı olsun demeyen nadirdir. Güler yüz önemlii tabi ama sürekli o araçta şöförlük yapan birinden, hoşunuza giden bu güleryüzlülüğü göstermesini beklemek inanın stok 1.4hdi 206nın yüklü vtece 2 boy atmasını beklemek gibi... siz sabahtan akşama kadar o trafikte yolculuk yaptığınızı düşünün, ne kadar hoş görülü olabilirsiniz? Tabiki yapılan öküzlükleri savunmuyorum ama ilk başlarda durakta kavga bile etmişliğim bar yolcuya saygısızlık yapan araç muaviniyle şöförüyle.bir iiki haftada bir çıkmama rağmen, çalıştıkça arabada, cins insanların gereksiz stresleri yüzünden hak vermeye başlıyorum öküzlüklere..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel Halk Otobüsleri, muavinleri olduğu zaman adamlardı, muavinler yasaklanıncamı acizleştiler. Ya şu ana kadar bir tane düzgün otobüs şöförüne denk gelmedim ben.

Beylikdüzünde bundan 6-7 sene önce muavinle beraber bir adamı kovalamışlardı e-5 de. Adama araba çarpıp ölmüştü.

İlahi adalet der geçerim, minibüscü yada özel halk otobüscüsüne gram üzülmem.

O kadar genellemeye gerek yok bence. Benim babamda bazen bende aynı işi yapıyoruz ölelimmi biz şimdi özel halk otobüsü işletiyoruz diye? Hırsızmıyız katilmiyiz? ALnımızın teriyle ekmek kazanıyoruz şimdiye kadar ne bir kavgamız olmuştur yolcuyla ne bir şikayet yemşizdir. günde 500 farklı insan görüyoruz, içlerinde cinsi çıkıyor, sapığı çıkıyor, hırsızı çıkıyor, insana insan muamelesi yapmayanı çıkıyor ya sabır diyip devam ediyoruz. Ama yinede suçluyuz biz haklısın...
    Konuşurken lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşan insan boş konuşuyordur.. Yarın bir gün bir aksilik gelir başına, birileri ilahi adalet der geçer, üzülürsün..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)