User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Ultra-Ever Dry-

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürün çift kat olarak uygulanıyor. Top coating ve bottom coating olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu topicteki botun ustune sıkınca beyazımsı bı renk bırakıyo sanrım vıdeolarda gozukuyo zaten.

ama onurcanın getırdıgı zaten kendı arabasında denemıs vıdeoda var leke fılan olsa yapmaz heralde s2k ya

: D Yok leke falan yok hatta bazi urunleri tekrar silmeye bile gerek yok.

bu marka deıl ama. benzer bir urunu onurcan

Djhellfires getiriyor. bi kac videosu filan var hatta.. forumdada baslıgı olması lazım gecen gunlerde vardı.

Edt:

ki buyrun topic.

http://www.techturkey.com/forum/deta...i-nanolex.html
    Acikcasi ben urunun cok ise yaradigini sanmiyorum, yarasaydi dunyayi sallardi. Sema motorshow da falanda olmadigina gore boyle bir urun, demekki otomotivle alakasi yok yada isin icinde baska seyler var.

Urunun durumuna gelince, transparan degil. Bu tarz hem yag hem su iten kaplamalar parmaginizla dokunsaniz bile etkisini yitirir. Videolara bakin, hic ellemiyorlar dokunmuyorlar

Kaplama, insaat vesaire icin bir ihtiyaciniz varsa temin edebilirim zaten. Nanolex in her alanda her yuzeyde kaplamasi ve boyalari da var. Almanya da bizzat devletle calistiklari projelerde duvarlara grafiti sikip sampuan la cikarabiliyorduk ve ayni zamanda uzerine gunlerdir pas akmis yuzeyleri temizleyebiliyorduk. Insaat konusunda bu tarz seylere ihtiyaciniz varsa yardimci olurum. Biraz google da search ettim hic bir user dan kullandim super diye birsey duymadim. Numuneler gelirse bizide bilgilendirirsin ama soyleyeyim yanici maddedir kargosu vs ciddi para tutar gumrugundede bakanliktan izin almaniz gerekir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu topicteki botun ustune sıkınca beyazımsı bı renk bırakıyo sanrım vıdeolarda gozukuyo zaten.

ama onurcanın getırdıgı zaten kendı arabasında denemıs vıdeoda var leke fılan olsa yapmaz heralde s2k ya

: D Yok leke falan yok hatta bazi urunleri tekrar silmeye bile gerek yok.

bu marka deıl ama. benzer bir urunu onurcan

Djhellfires getiriyor. bi kac videosu filan var hatta.. forumdada baslıgı olması lazım gecen gunlerde vardı.

Edt:

ki buyrun topic.

http://www.techturkey.com/forum/deta...i-nanolex.html
    Acikcasi ben urunun cok ise yaradigini sanmiyorum, yarasaydi dunyayi sallardi. Sema motorshow da falanda olmadigina gore boyle bir urun, demekki isin icinde baska seyler var.

Urunun durumuna gelince, transparan degil. Bu tarz hem yag hem su iten kaplamalar parmaginizla dokunsaniz bile etkisini yitirir. Videolara bakin, hic ellemiyorlar dokunmuyorlar

Kaplama, insaat vesaire icin bir ihtiyaciniz varsa temin edebilirim zaten. Nanolex in her alanda her yuzeyde kaplamasi ve boyalari da var. Almanya da bizzat devletle calistiklari projelerde duvarlara grafiti sikip sampuan la cikarabiliyorduk ve ayni zamanda uzerine gunlerdir pas akmis yuzeyleri temizleyebiliyorduk. Insaat konusunda bu tarz seylere ihtiyaciniz varsa yardimci olurum. Biraz google da search ettim hic bir user dan kullandim super diye birsey duymadim. Numuneler gelirse bizide bilgilendirirsin ama soyleyeyim yanici maddedir kargosu vs ciddi para tutar gumrugundede bakanliktan izin almaniz gerekir

BORKED

BORKED

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Özellikle nefes alması gereken (ayakkabı, elbise..vs) ürünlerde bu kadar gözenekleri tıkayan ürünlerin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.
    Bu ürün otomobil boyası için yapılmamış, daha çok endüstride kullanılabilir.

Ayrıca, uygulanan yüzeyin renginin içine etmeside ayrı bir dezavantaj konusu.
    BORKED
    Ultra-Ever Dry - Application - YouTube

Ayakkabının renginin içine ettik ama artık su geçirmez oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özellikle nefes alması gereken (ayakkabı, elbise..vs) ürünlerde bu kadar gözenekleri tıkayan ürünlerin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.
    Bu ürün otomobil boyası için yapılmamış, daha çok endüstride kullanılabilir.

Ayrıca, uygulanan yüzeyin renginin içine etmeside ayrı bir dezavantaj konusu.
    BORKED
    Ultra-Ever Dry - Application - YouTube

Ayakkabının renginin içine ettik ama artık su geçirmez oldu
    Yabanci sitelerde en bomba yorum kicima sursem tuvalet kagidi kullanmama gerek kalmaz : DD

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba boyası içinde bu tarz ürünler var. nasiol ın metalcoat ürünü var Türk malı.. onun dışında aquartz - caquartz gibi markaların nano ürünleri var hepside güzel işini yapıyor ama nanoda önemli olan yüzeyin çok güzel hazırlanması..
    araba için çiziksiz pamuk gibi bir yüzey lazım ki nano güzelce tutunup işini yapabilsin.. yağ-kir-toz-çizik hiçbirşey olmaması gerekiyor.. hatta opticoat yada f1 araçlarında uygulanan seramik kaplama tarzı ürünler varki sormayın
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalıcılığını bilmiyorum ama vernik üzerine uygulanamıyacağını biliyorum. Boyaya zararı olmasa kesinlikle bunu video'da gösterirlerdi. Belki folyo kaplı araçlarda uygulanabılır şahsı fikrim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratCan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba boyası içinde bu tarz ürünler var. nasiol ın metalcoat ürünü var Türk malı.. onun dışında aquartz - caquartz gibi markaların nano ürünleri var hepside güzel işini yapıyor ama nanoda önemli olan yüzeyin çok güzel hazırlanması..
    araba için çiziksiz pamuk gibi bir yüzey lazım ki nano güzelce tutunup işini yapabilsin.. yağ-kir-toz-çizik hiçbirşey olmaması gerekiyor.. hatta opticoat yada f1 araçlarında uygulanan seramik kaplama tarzı ürünler varki sormayın
    Murat yukari koyduk videolari iste araba boyasi icin de var ama ayni sey degil, ketcap falan dokersen akmaz. Zaten cogu iyi urunu arabaya uygularsan bu sonuclari elde edersin fakat olay kalicilik, kimyasallara dayaniklilik vs. Nasiol konusunda tecrubesi olan arkadaslar var guzel girisim ama piyasadaki kaliteli urunlerle simdilik karsilastirmamak lazim.

Ceramic coatinglerde cok inanilmaz farkli olmamasini dusunursek fiyatlari cok yuksek. Kald ki insanlar NXT kullaniyor kalkipta bu urunlere bu kadar para vermezler

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MuratCan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasiol'ün biraz daha geliştirilmesi lazım. Metal coat ve Glass shield'i denemiştim, uygulanabilirlik kolaylığı dışında şimdilik performansını açıkçası pek beğenmedim.

MazdaSpeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parası da iyidir.

Derman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuhh sasırdım yaaa
    35 1/2 KSK

''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "

psn : derman3534

ANCAMARO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobiller için olsa kesin videolara koyarlardı sonuçta çok daha büyük bir pazar demek oluyo es geçmiş olamazlar

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parlaklık beklenen yüzeylere uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.Araçların üstünde kullanılamasada mucize birşey bence.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer insan bünyesine bir zararı yoksa her türlü tabak çatal bıçak kaplanarak bulaşık zahmetinden, harcanan sudan hatta elektrikten bile tasarruf edilebilir Yararlı bir teknoloji..
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bu urun %99 ise yaramiyor yer yerinden oynardi gercek olsa gozunuzu seveyim %25 yakit tasarrufu saglayan zimbirtilar gibi birsey. Evet kisa vadede olma ihtimali var gercekten, bu mesela bir insan eli dokunana kadar bunlari denedik gorduk fakat daha uzun surelisi ciksa hakikaten piyasayi sallardi.

Bu urunu ne Nanolex in sahibi, ne Dodo Juice ne Koch Chemie nede bilimum detailingciler duymus ki bunlarin kimyagerleri sadece detailingci degil yuzey kaplama alaninda ilerlemeye calisan insanlar. Search edin Never wet de var, ben aklimi yitirmistim ve bir ayakkabici olarak hemen almak istedim fakat urun hazir degil geldi geliyor oldu olacak falan diye aylarimi yediler.

Bu tarz kimyasallarda; deneyenin oldugu seyleri almazsaniz paraniz bosa gider. V-pillz alip cukunuzu buyutmeye calissaniz daha fazla sansiniz var

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    sevgili kullanici konuyu sohbet yerine, ilgili bolumde acmaliydiniz.
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)