33 iyidir tabi donanım/vs değişdirir fiyatı
33 iyidir tabi donanım/vs değişdirir fiyatı
Her zaman düşmez öyle araba Ankarada olsa 50 lira isterlerdi herhalde Almanyadan amcam getirdi diye![]()
18 tus obc, Recaro ivir zivir varsa 34'e falan alirdim ben olsam. Yoksa da 1-1.5 lira kirdirmaya calisirdim dedigim fiyati![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
yazanların kaçı e36 cabrio ciddi niyetlenip almak istemiştir bilmem ama ben 5 ay öncesi çok ciddi bakmıştım
Bahsettiğin araç 35 45 arası rahat eder model daha yüksek olsa daha fazlasınıda ederdi, aşşağasına alırsan ciddi kar edersin.
Livestrong
Acikcasi sahsi fikrimi soyliyim , e36 hep aklimda olan bi aracti cok oncelerden beri , acikcasi amacim duzgun bi e36 nin keyfini cikartip zararsiz tekrar elimden cikarabilmek net olarak bu , ama bu araba olmazsa ozellikle e36 bakmam , yasli arbaya cok bindim
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Valla sahibinden yüzünden aldı başını gidiyor piyasası e36 ların. Ama gerçek hakkı 30 liradan fazla verilmez bence. Tamam bildiğin bibloluk gibi anlattığınız km vs. Gerçi asıl olması gereken fiyatlarını hesaplasak 15-20 arasını geçmez ama illa alınacaksa malesef 30 u görür. E36 hastasıyım ve tirilyonerde olsam garajımda muhakkak olacak ve sürekli kullanacağım araba olacak e36. Ama 30 fazla 3.20 ye verilmez cabrioda olsa.
35-38 hakkı bana sorarsan.
hatta ölü yatırım gibi gelebilir ama,alır yatırırım min 5sene
5sene snra satarım 60milyara![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Oğuzhan abi şimdi 35 - 40 arası alınırsa iyi olur o şekilde saklanabilirse 5-6 yıl sonra F30 parası getirir size nasıl şimdi E30 Cabrio satıp E90 alabilecep paraya sahip olanlar varsa oda öyle olur 57.000'de iyiymiş hani
ben satmak zorunda kalsam ***** siteye 50.000den aşşağıya koymam o ayrı
30 eder her türlü 94 model honda si lara 15 cekıyrlar bmw den bahsedıyrz kalıtelı konforlu yol tutuslu guvenlıklı olan bı aractan sadece 250 tl coiloverle 15 teneke jantla tunıngcı olunacak hondadn deıl
Arkadaşlar Güzel yorumlar yapmışsınızda 94' e36 40Bin TL vercek adam Ne kadar da bir karşımıza çıkar ? Sonradan M yapma fikri saçma eğer orjinal bi araç alınacaksa ve bu paralar veriliyorsa alıcak kişi muhakkak geçmişini araştırır aracın. 5 Sene önce piyasa böyle değildi şuanlık böyle bi döngü var ama 5 sene sonra ikinci el ileriyemi gider yoksa gerçek değerlerinemi döner, bunu kestirmek zor ? Boyasız kazasız 60.bin kilometre bi araç için 30 güzel fiyattır. Bende çok araştırdım e36 coupe & cabrio ama nafile kimi temiz oluyor apaçi yapıyor , kimi kazalı. Şunuda unutmamak e30 ve e36'lara hatta e46'lara apaçiler yazık ettiler. Bu yüzden arabadan anlamayan birisi bile direk apaçi damgası vuruyor.
Kar amaçlı ise 30, binerim diyorsanız 34+ verilir ancak bir süre sonra ne kadar para verirseniz verin öylesini bulamayadabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)