User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
94 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fiat Linea kullanıcıları tavsiye edermisiniz?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_BuRoCk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tapa gazda nasıl yol tutuşu falan
    Yıllardır astra kullanıyorduk ailede. Ondan sonra güven hissi düşük ama astradan uzun ve yumuşak süspansiyonlu bi araca göre gayet başarılıydı. Bi era yada symbol den çok daha iyiydi bana göre.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ben hep 90 100 kullaniyorum benim verdigim yakit bilgilerini baz alabilirsiniz. Maks 5.6 100 km de
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ben hep 90 100 kullaniyorum benim verdigim yakit bilgilerini baz alabilirsiniz. Maks 5.6 100 km de
    yakıt bagaj hacmi ve konfor konusunda gayet aklıma yattı tşklr kardeşim
    hafta sonu bi kartaşa ugrayalım

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtı uygun ancak yüklü kullanımda basarsan yakıtı baya yakıyor benım tecrubem bu yonde. Ancak ıcıde genıstır motoruda iyidir, fiyatına göre guzel arac. Ben yol tutusuna sasırdım. Durdugu yerde dahi arkasını bırakacak gibi duruyor ancak özellikle yüklü konumda yol tutuşu başarılı. Tabi kalkıpta cooper s kadar tutmasını beklemeyın ancak sümbüle göre falan acaip yol tutuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtı uygun ancak yüklü kullanımda basarsan yakıtı baya yakıyor benım tecrubem bu yonde. Ancak ıcıde genıstır motoruda iyidir, fiyatına göre guzel arac. Ben yol tutusuna sasırdım. Durdugu yerde dahi arkasını bırakacak gibi duruyor ancak özellikle yüklü konumda yol tutuşu başarılı. Tabi kalkıpta cooper s kadar tutmasını beklemeyın ancak sümbüle göre falan acaip yol tutuyor.
    görünüşte banada sanki en ufak bir esnemede savuracakmış gibi geliyor
    dediğiniz gibiyse oda beni rahatlattı
    tşkler

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende eski şirkette 1senelik bi sürede bazı dönemlerde ve sonrasında süreklı 3ay kadar kullandım.. şirketteki arkadaşlar karışık kullanımda 550km civarında yol yapıyolardı şehir içinde ben ise 490km üstüne çıkamadım klima açık ve trafikde kalma üstüne sürekli tapa gaz ötesi diyim yol tutuşu gerçekten iyi ama fren bakımları ayarları güzel olması gerek yoksa abs falan hikaye direk kızaklamaya başlayıp benim gibi kaza yapabilirsiniz genişlik konfor gidiş olarak tatminkar bi araç. kasa büyüklüğünü sevmesemde yinede iyiydi
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011den beri iki farklı linea kullandım. Babamın sirket araçları. Ikisi de sıfır geldi. 105 hp mjet. En sevdiğim yanı frenleri bunların. Fd6 civicten lineaya geciş yaptık frenleri hondadan on kat iyi. Motorlar çok gürültülü yalıtım zayıf sayılır. Performansı fazlasıyla tatminkar. Yakıtı sehir içi tempolu kullanımda 6.5 7den asagı düşmüyor. Farları sık sık bozulur göstergelerde sık sık far arızası ışığı yanar
    Su an kullandığımız 2012 makyajlının en dolusu. Makyajsız sıfır baz model bir lineayla heryönden daglar kadar fark var yalnız. Bunu da belirtmeliyim. Ancak alırsanız dertsiz tasasız binersiniz. Tavsiye ederim.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında iş için defalarca kez kiraladım özellikle linea seçerdim
    Bagajı mükemmel çok çok geniş herşeyi alıyor tuğla,seramik bilumum malzeme yüklemişliğim mevcut
    Ardından peugeot partner aldım hiç bi işe yaramadı boşuna aldım linea çok daha işlevseldi partner tarzı araçların bagajları bi .oka yaramıyor
    İyi seçim olur şahsen tavsiye ederim.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hiç bulaşma derim, yakıt konusunda da cimri falan değil. Su gibi içiyor sanki.. Aldığım 1 depo benzin, şehiriçinde 5 günü zor görüyor o da fazla bir yol yapmadığım halde.

Şirket araçlarımız var 3 adet linea, her ne zaman denk gelsem kullansam gözüm mazot ibresinde...

Bagajı geniştir bu konuda tamam, frenlerde oldukça sağlam... Fakat yol tutuş berbat + sürerken hiç keyif alamazsın eşşek ölüsü gibidir.

ve bizdeki kontağı kapatınca teybi kapatmıyor kendiliğinden, mecbur elle kapatman gerekiyor. bir gün açık unutup akünün dibini görcem gibi
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hiç bulaşma derim, yakıt konusunda da cimri falan değil. Su gibi içiyor sanki.. Aldığım 1 depo benzin, şehiriçinde 5 günü zor görüyor o da fazla bir yol yapmadığım halde.

Şirket araçlarımız var 3 adet linea, her ne zaman denk gelsem kullansam gözüm mazot ibresinde...

Bagajı geniştir bu konuda tamam, frenlerde oldukça sağlam... Fakat yol tutuş berbat + sürerken hiç keyif alamazsın eşşek ölüsü gibidir.

ve bizdeki kontağı kapatınca teybi kapatmıyor kendiliğinden, mecbur elle kapatman gerekiyor. bir gün açık unutup akünün dibini görcem gibi
    Depo küçük 45 lt ondan öyle geliyor çabuk bitmesi,

Sürüşü keyif vermez ama onu alacak adam da bunun farkındadır bence,

Teybin menüsünden onun ayarı var, kontağı kapattığın ana kapanır teyp.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamda var 1.6 mj arada benim aracı alınca kullanıyorum,yakıt 5.8 falan şehir içi,bagaj çok geniş hatta makarasına 2 kişi yan yatmak şartıyla girmiştik yol tutuşuda iyi tek kötü tarafı ampül arızası veriyor fazla dayanmıyor nedense haricinde bakımları da ucuz,frenleride iyi.İç mekan kalitesi dersen full modellerinin gayet hoş bi iç mekanı var alt modeller biraz boş gözüküyor.Haricinde olumsuz bir yanını hiç görmedim
    -Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
    (CEZA YEDİ)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

5 gunde kac km yapiyorsun ? Essek gibi gazlasan bile 600 km yaparsin. Ki burda sirket araci siyorsun kim sirket aracino bilincli kullaniyor ? Bir elin parmagino gecme bu kistas falan degil.

Sehir ici her sabah aksam kopru trafigindeyim minimum 700 km yapiyorum. 40 lt mazot ile

Yol tutusu demisin bir lineadan yoltutusu beklentin nedir bunu aciklarmisin eti ne budu ne arabanin ?

Radyo ykapanmiyorsa ilk olarak kullanma kitapcigina sonrada orada coUmu yoksa servise gidersiniz. Problemi halledersiniz.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accent blue, clio symbol veyahut accent eralarında depoları 45 LT diye biliyorum,

fakat yazdığm bu araçların hepsi, linea dan daha az yakıyor... Kullanıldı test edildi. Çünkü linea çok ağır kasa kalıyor gibi, aracı yerinden aldırıp az ilerletebilmek için bastıkça basıyorsun açılması için bu da fazla yakıt harcamaya sebep oluyor..

Linea da tek sevdiğim nokta frenler... Daha bugün o frenler sayesinde önümdeki araca girmekten kurtuldum.
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accent blue, clio symbol veyahut accent eralarında depoları 45 LT diye biliyorum,

fakat yazdığm bu araçların hepsi, linea dan daha az yakıyor... Kullanıldı test edildi. Çünkü linea çok ağır kasa kalıyor gibi, aracı yerinden aldırıp az ilerletebilmek için bastıkça basıyorsun açılması için bu da fazla yakıt harcamaya sebep oluyor..

Linea da tek sevdiğim nokta frenler... Daha bugün o frenler sayesinde önümdeki araca girmekten kurtuldum.
    Sizdeki araçta bi sıkıntı vardır belki filtreler filan çok etkiliyor yakıtını çekişini, bir baktır bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 gunde kac km yapiyorsun ? Essek gibi gazlasan bile 600 km yaparsin. Ki burda sirket araci siyorsun kim sirket aracino bilincli kullaniyor ? Bir elin parmagino gecme bu kistas falan degil.

Sehir ici her sabah aksam kopru trafigindeyim minimum 700 km yapiyorum. 40 lt mazot ile

Yol tutusu demisin bir lineadan yoltutusu beklentin nedir bunu aciklarmisin eti ne budu ne arabanin ?

Radyo ykapanmiyorsa ilk olarak kullanma kitapcigina sonrada orada coUmu yoksa servise gidersiniz. Problemi halledersiniz.
    1 hafta üzerinden baz alalım diyelim 70 km yapılsa günde, haftada 490-500 km eder.
    Ben zaten, internetten okudğumda linealar hep güya az yakıyordu, bunu kullanmaya başlayınca illallah dedirtti.

Fakat şundan şüpheleniyorum, bakımları aksamış olabilir. O yüzden mi fazla yakıyor diyorum araç, haftaya bi öğrencem. henüz şuan 30.000 kmlerde araç daha yeni..

Yol tutuşu diyincede arabada 3 kişi varken toplamda, 140 kmlere zar zor çıktı ve fena bi titreme alıyor direksiyonu... Tek ikende öyle gerçi 120 yi geçince Allah a emanet gidiosun sankı. Ve dediğim gibi yaktığı mazotun hakkını veremiyor 1.3 motor

Radyo konusunda da bzdeki araçta öyle dedim sadece, halledicem yarın kitapçığa bakıp teşekkrler
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizdeki araçta bi sıkıntı vardır belki filtreler filan çok etkiliyor yakıtını çekişini, bir baktır bence.
    Aynen arkadaşım, kaç zamandır o aklımda...

Ki inşallah bakım eksikliği yada başka bir sorundan dolayı böyledir, eğer bir problem yoksa ve buna rağmen bu değerlerde yakıyorsa lineaları geri veririz gibi duruyor.

1.6 motorlularını bilmem, fakat 1.3 motor yetmiyor bu kasaya
    Emre Kalkan

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araç kiraladığımda ağırlıklı Linea denk gelirdi, kronik sorunu ne var bilemem ama yol tutuşu ve frenleri eh işte.
    Sabırlı kullanımda cimri olabiliyor ama gitmiyor diye gaz pedalına biraz fazla bastığında yakıt ibresi hızla inmeye başlıyor.
    1.3 multijet kalk gidelim dediğinde gitmiyor, 1,6 multijet gidiyor ama çoğu zaman adamı sürekli vitesle oynamaya itiyor. Misal, 6.vitese atıyorsun ekonomi olsun diyorsun yığılıyor, 5.vitese alıyorsun sonrada 6.viteside mi varmış diye aklına geldiğiden yakıt tüketimi kısmında iş işten geçmiş oluyor.

Bir kere Trabzon'dan Artvin'e gitmiştim, tek şerit gidiş-geliş tırmanma etaplarındaki keskin virajlarda her seferinde öndeki gereksiz kelebek camı yüzünden görmediğim noktalar olmuştu. Yani, özellikle öne doğru çapraz görüşü biraz zayıf.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taksimizde 1.6 dizel full var şuan için çok memnun valla babam

Yılmaz Burak
    Misafir
    lineaaa ehir içi için değişilmezim 10 binde bir bakımını asatma adamı yaşlandırır o derece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)