Grande punto veya accent bakın derim
500 km yapiyorum dersen ya o arabada bir sorun vardir, yada kullanan kisi benzin nasilsa benden degil diye tapa gaz gidiyordur. 45 litre depodan hesaplarsan 100 km de 9 litremi yakiyor araciniz?
1.3 linea sakin kullanimda o cussesine ragmen az yakiyor. Ayrica arac bir linea unutmayalim 140 km de bu aracin yoltutusu bellidir. Titremede varsa balans ayari yaptirmanizi tavsiye ediyorum.
Benim kullandigim sirket aracimda 19 bin km de hir bir sikinti sorunu yok.
74 model sehpa...
Bizdeki 116k km de maşallah hiçbir sıkıntısı yok.
bir abimizdede linea var 120binde daha bir kere servis kapısından içeri girmemiş bakıma girmemiş yağı değişmemiş hep üstten eklenmiş hesabını sen yap sağlam arabadır![]()
eşimde punto 1,3m.jet var. linea ile aynı motor.
Yakıtı çok iyi şehir içinde 800km yol yapıyor. en son rutin bakımına(120binkm idi) 150TL para verdik.
benim fiat gurunda tek sevmediğim şey koltuklarıdır. onun haricinde tam ş.içi orta gelirli aile arabası
2.el düşünüyorsanız abimin kendi bindiği aracı satılık. 2008 model, beyaz renkli, parça boyalı, Dynamic donanımlı. Sis lambası, 15" 5 kollu jant gibi aksesuarları var orijinalden. 1.3 Multijet 75'lik olandan ve yakıtı kokluyor resmen.
Kendimiz özel Tofaş servisiyiz şu anda ve hâliyle bakımları da düzenli olarak yapılıyor. Nete ilanını koymadı henüz. İsterseniz pm'den numarasını yollarım, arayıp görüşürsünüz.![]()
Bır kere uzun yola cıktım adını kara lısteye aldım diyim siz anlayın![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
insanlar genelde ön yargılı ama kullananlar mantıklı ve hoş buluyor,
1,6 ve ikinci el düşünürseniz
2010 model 90000km de var bizde satmayı düşünüyoruz
Emotion Yada Emiton plus ını alırsan aracı seversin. motor seceneği olarak 1.6 yada 1.3te muhakkak yazılım diyorum ama bence 1.6 al onada yazılım yap
1.3 emotion mj vardı bizde bir ara yagmur sensoru far sensoru park sensoru 6hop. dijital klima. ihtiyacın olabilicek herseyi vardı.
bence mantıklı secim.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Linea fiyatına göre güzel bir araç ama benim kafamı kurcalayan güvenlik mevzusu.
Punto ile aynı platformu kullanıyor deniliyor ama Linea da Euroncapdan 5 yıldız alabilecek seviyede olsaydı; bu aracı teste sokup aldığı 5 yıldızın reklamı yapılmaz mıydı sizce?
Fluence içinde Megane platformu ile aynı buda 5 yıldızlı denildi.
Fluence ZE teste girdi ve 4 yıldızda kaldı.
Ondan sonra ama bu araç Samsung SM3 platformu denilmeye başlandı.
Aynı durum Renault Symbol ve Dacia modellerinde de var.
Bu zamanda bu teknolojide güvenliğinden emin olmadan 30-35k gibi bir meblaj vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası.
B segmentinin yeni gözdeleri Peugeot 301 ve Citroen C-elysee de henüz çarpışma testine sokulmadı.
Bu araçların da 5 yıldız alabileceğini bir arkadaşımız ıspatlarsa yada açıklarsa diyeyim çok memnun olurum.
Linea alınıcaksa kesinlikle 1.6 alınmalı hem önü daha acık bi motor 1.3 e göre
Bizim 1.3 linea köpek gibi gidiyor massallah diyelim![]()
CHEVROLET CRUZE vs FIAT LINEA .flv - YouTube
Cruze le yapılmış bir karşılaştırma
Yol tutuş fren mesafesi hakkında bilgi verir
Tjet linea 1,6yla frenleri aynı
koltuklarında sıkıntı yoktu bence o kadar. ayrıca emotion ve emotion plusta belki bir alt donanımındada vardır bılemıyorum.
elektrıklı bel destek sıstemı vardı surucu koltugunda.
ayrıca mesela arka koltukta oturanlar ıcınde cok rahattır lıneanın dız mesafesı oldukca ıyı. ıcı ferah.
emotion paketin bir artısıda arka tarafa ortadakı havalandırma dısında on koltuk altından da havalandırma olması Klima vs. 1.6 emotion a yeterse imkanlarınız bence iyi seçim olur.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bizde de 1.3 multijet 90hp mevcut.
O fiyata alınacak en iyi aile aracıdır.
parçası ucuz, yakıtı düşük ve o fiyattaki araçlara göre daha rahattır.
uzun yolda 95 kmh ile 4 litre yakarsın.
şehir içinde 6 litre civarı olur ortalaman.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)