safrane al konu kapansın.
Printable View
cb7 accordcular lütfen araçlarınız için poşet kullanınız :D
http://www.eke-ambalaj.com/images/Pr...op-torbasi.jpg
Evet hiç sevmiyorum zaten ben japonları :D Hey Allahım yarabbim ya.
Dikkat edersen bu forumda bir çok japon aracını begenmıslıgımde vardır kı bu baslıkta bıle yazdım. Hondanın cok guzel modellerı var ama bu ıkı lınktekı aracın bana göre hıc br albenısı yok. Yanı sadece tek kapı olması ve az olması ınanılmaz bı cekıcılık katıyorsa eyvallahta. Yurtdısında ayagımı yerden kessın mantıgına 800 900 dolara alabılecegın bır araba. Tek mesele Turkıyede coupesı olmamasıysa eyvallah. Yapıldıgında her arac guzel olur ona hıc bı lafım yok ama su halı ıle ıkı ılandakı sısme fıyatları ıle aracların benım gozumde pek mantıklı bır yanı yok. Konu gereksız uzadı gereksız yerlere dondugunden konu.
Ben sana küfürmü ettim yada küfür eder sekılde mı yazdım? Bence ılanda dırek accord oldugundan sen baya ustune alınmıssın. Oysakı ben senın aracınıda bılıyorum ;) Ve baslıgınada masallah cok guzel yazdıgımı hatırlarsın ;) Az öncede dedıgım gıbı her arac yapılınca guzel oluyor bana göre su bordo ıle senınkı cok farklı arada cok fark var. Ve sadece coupe olmasıda onemlı degıl o 4 kapı accordda olsa yapılınca guzel olabılır ama tabı guzel olması benım tercıh edecegım anlamına gelmez. Yanı eger o rakamlara el degıstırıyorsa gercekten yanı dıger bazı modellerı gıbı overpriced degılse ben sahsen asla o aracı almam.
O paralara onunda ustunden atlayacak cok arac var senın gıbı farklı sekılde bakarsak olaya. Sımdı sen bununla sırket spec clıodan bahsedıosun ya ben o paralara on numara sfi astra gsi calibra 205 gtı crx rsi bılımum arac var. Bak bakalım o accord yakalayabılıyormu :)
:D:D:D:D
Hersey o demek degıl. O ıcın yanan arabanın parcasını heryerde bulabılıyorsun boyle tek tuk olan aracların ufak bır parcası ıcın aylarca beklemen gerekebılır. crash test olayı var bıde, yanı sımdıkı teknolojı ıle bır degıl sonucta guvenlımı. Hıc sanmıyorum... Kaldıkı bu araca 16 bın lıra verıpte sorgulamayan adama sıfır arabaya 32 33 veren adamı sorgulaması acaıp olmus. Bırısı 2013 bırsı 1991 model :)
Nokta olmuş. Anlatmak ıstedıgım buydu gun ıcınde vaktım yok bunun gıbı onlarca ornek var.
Ya benı tanıyanlar bılenler bılır. Üslubum bu sekılde ama kesınlıkle kotu bır nıyetımde yok yanı sonucta araba bunlar ya otomobıl. Bugun buna bınersın ertesı gun satar baskasına bınersın . Ben mantalıteye kızıyorum. Herkesı kastetmıyorum ancak sanarsınkı adam hondaya ortak %10 hıssesı var öylesıne savunuyor. Sorsan 2-3 yıl once belkı bılmıyordu bıle. Bu bızım mılletın kanında var. Tamamen fanatıklık.
Ben bır cok yazıda dıyorum yıllardı dıyorum korelıler hyundaı kıa gumbur gumbur gelıyor yurtdısında cok ıyı ısler yapıyorlar motorları cok guclu donanımlı modellerı var Turkıyede satılanlar gıbı degıl, en cok ar ge ye yatırım yapan farklı farklı tasarımlar yapan dıye. Kıme desem son 5-6 yıldır hep malmısın manyakmısın kore malı abı, japonla almanla bır olurmu vs dıyor sımdı yenı yenı mıllette algı degısmeye basladı begenmeye basladı alıyorlar vetahmınımce bı kac yıl sonrada böyle fanatık kore aracı sahıplerı dolusur forumlara :D Böyle dövmeler vs., artık gangnam mı yaparlar napar bılemem. Ama bu sekılde yanı :D
Valla boyle bı rakıpleşme olacagını bılseydım hayatta acmazdım. Amacım sadece nadir olan birşeyi göstermekti, belki arayan alan vs vs vardır diye. Zaten başlıktata o araba buna rakip diye belirtmedim çok karmasık yerlere gitmiş konu.
Kusura bakmayın gerdim biraz ortamı konu sayesinde.
mesele şu kimse kimsenin zevkini sorgulayamaz, sorgularken bile hakaret vari konuşamaz anlamanız gereken nokta bu, hondacısı renaultcusu opelcisi fanatikliği değil mesele, coupe oluşu nadir oluşu aracı daha cezbedici kılıyor benim gözümde
Konunun en başından beri takip ediyorum bence bazı arkadaşlar gereksiz kırıcı oluyorlar... İlk arabam Clio ikinci arabam Vtec Sport iki markanın da kendine göre güzel ve eksik yönleri var bu birazda araçtan ne beklendiği ile alakalı bir konu... Honda olur Renault olur Opel olur Jaguar olur vs... herkes istediği araca binme özgürlüğüne sahip kimse araç tercihlerinden dolayı ayıplanamaz ayıplanmamalı...
Hiçbir şekilde marka fanatiği değilim lakin kimsenin bir başka birinin arabasına çöp deme hakkı olmamalı diye düşünüyorum... Ayrıca bir honda fanatizmi olduğu gibi, bir honda düşmanlığı oldugu da artık inkar edilemez bir gerçektir.. Nadir bulunan bir aracın güzelliklerinden bahsetmemiz gereken bu konunun çok başka yerlere gelmesi bunun en güzel kanıtıdır..
hondalı kavgasız bir konu göremedim daha , nadir kavgasız konular altında bir başlık açmak lazım honda için ..:D
Milletin bu Hondalarla alıp veremediği nedir hiç anlamam,bu arada Accord Coupe güzelmişya :D
kokusunu alıyorum; ya aralarında fake üyeliklerle işleyenler var ya da ergenler kulüp yapmış, hondagençlergücü diye. :)
YouTube videoları altındaki komik alakasız yorumlara benzedi bu konu..
Aile durumlarından dolayı 12 yaşından beri dreksiyondayım, neyse dalganız güzel hadi devam edin. Bizde çöplere biniyoruz işte