User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bir CB7 Accord Coupe daha !

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -aykt- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla tam da onu diyordum Baccaralar çıktı bir de.
    safrane al konu kapansın.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cb7 accordcular lütfen araçlarınız için poşet kullanınız

DR. OWL

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komik olan sensin 90 model bir araç senesine bazı muadillerine göre donanımlı, motor ve yürüyen aksam sorunsuz demek istemiş arkadaş sorunsuz otomobil asla olmadı olmayacak olamayacak, kimse fanatiklik bir eğilimde göstermemişti zaten fikirlerini lanse etmişti, oysa sen içinde saklı tuttugun japon markasına olan düşmanlığını dışa vuruverdin

bizde ister istemez bir kaç kelam etme gereksinimi duyduk, otomobil forumunda olmamızın amacı bilgi paylaşım kutuplaşmak değil
    Evet hiç sevmiyorum zaten ben japonları Hey Allahım yarabbim ya.

Dikkat edersen bu forumda bir çok japon aracını begenmıslıgımde vardır kı bu baslıkta bıle yazdım. Hondanın cok guzel modellerı var ama bu ıkı lınktekı aracın bana göre hıc br albenısı yok. Yanı sadece tek kapı olması ve az olması ınanılmaz bı cekıcılık katıyorsa eyvallahta. Yurtdısında ayagımı yerden kessın mantıgına 800 900 dolara alabılecegın bır araba. Tek mesele Turkıyede coupesı olmamasıysa eyvallah. Yapıldıgında her arac guzel olur ona hıc bı lafım yok ama su halı ıle ıkı ılandakı sısme fıyatları ıle aracların benım gozumde pek mantıklı bır yanı yok. Konu gereksız uzadı gereksız yerlere dondugunden konu.

Alıntı -aykt- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun gerekli olup olmadığı beni aşar ancak şu yorum yersiz olmuş, ben de Astra J'yi beğenmiyorum ama kalkıp patavatsız bir şekilde sahiplerine küfreder gibi yorumda bulunuyor muyum? Hayır. Sen gidip patlıcan şeklinde araba seversin, ben elma şeklinde. Zevkler ve renkler. Gayet açık net.
    Ben sana küfürmü ettim yada küfür eder sekılde mı yazdım? Bence ılanda dırek accord oldugundan sen baya ustune alınmıssın. Oysakı ben senın aracınıda bılıyorum Ve baslıgınada masallah cok guzel yazdıgımı hatırlarsın Az öncede dedıgım gıbı her arac yapılınca guzel oluyor bana göre su bordo ıle senınkı cok farklı arada cok fark var. Ve sadece coupe olmasıda onemlı degıl o 4 kapı accordda olsa yapılınca guzel olabılır ama tabı guzel olması benım tercıh edecegım anlamına gelmez. Yanı eger o rakamlara el degıstırıyorsa gercekten yanı dıger bazı modellerı gıbı overpriced degılse ben sahsen asla o aracı almam.

Alıntı ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Gerçekten beğeniyor musunuz" dediğiniz için, fiyatına göre oldukça iyi olduğu ve binilebilirliğini anlatmak istedim. 4 cam otomatik olayı gerçekten çok basit bir şey ama kırmızı ışıkta artist artist bakan daha yeni modelli Clio'ya binen genci 10 saniye içinde o kadar büyük rencide edebiliyor ki bu araç Yani anlatmak istediğim bu paralarla en iyi tercihlerden birisi bu araç.
    O paralara onunda ustunden atlayacak cok arac var senın gıbı farklı sekılde bakarsak olaya. Sımdı sen bununla sırket spec clıodan bahsedıosun ya ben o paralara on numara sfi astra gsi calibra 205 gtı crx rsi bılımum arac var. Bak bakalım o accord yakalayabılıyormu

Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cümleyi yazarak zaten fitili ateşlemişsin sen , yakuzaların saldırmamasını nasıl beklersin

Clio'yu mu içimden geçireceğim ? Yapma gözünü seveyim Ben sana mantıksızlığı anlatmak istiyorum, benzinli boşuna 32-33, dizel dolusuna 44-45 bin lira gibi bir paralar verip arka camları elleriyle kaldıran insanların içi yanmıyor mu ?
    Hersey o demek degıl. O ıcın yanan arabanın parcasını heryerde bulabılıyorsun boyle tek tuk olan aracların ufak bır parcası ıcın aylarca beklemen gerekebılır. crash test olayı var bıde, yanı sımdıkı teknolojı ıle bır degıl sonucta guvenlımı. Hıc sanmıyorum... Kaldıkı bu araca 16 bın lıra verıpte sorgulamayan adama sıfır arabaya 32 33 veren adamı sorgulaması acaıp olmus. Bırısı 2013 bırsı 1991 model

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al buda reno. accord dan çok daha eski. bak bakalım nasıl özellikleri varmış aracın.

kıyaslamak istersen al işte reno sana. baccara. accorddanda eskidir. dedemin yaşında arabadaki özellikler hondanın günümüzde anca ulaştığı özellikler diyerek bende fitili ateşliyim.
    Nokta olmuş. Anlatmak ıstedıgım buydu gun ıcınde vaktım yok bunun gıbı onlarca ornek var.

Alıntı muratr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu en başta yazdığınız uslup kötü olmuş olay yada konu zaten araçların karşılaştırılması değilki sadece ülkemize giren nadir araçlar olması ama sizin yazdığınızı anlamdığım kadarıyla bu araçları alanlar salak zevksiz insanlar oluyo o zaman hiç gerek yoktu bunu yazmanıza.Tercih zevkler ve tamamiyle duygusal parasal mevzular bunlar.
    Ya benı tanıyanlar bılenler bılır. Üslubum bu sekılde ama kesınlıkle kotu bır nıyetımde yok yanı sonucta araba bunlar ya otomobıl. Bugun buna bınersın ertesı gun satar baskasına bınersın . Ben mantalıteye kızıyorum. Herkesı kastetmıyorum ancak sanarsınkı adam hondaya ortak %10 hıssesı var öylesıne savunuyor. Sorsan 2-3 yıl once belkı bılmıyordu bıle. Bu bızım mılletın kanında var. Tamamen fanatıklık.

Ben bır cok yazıda dıyorum yıllardı dıyorum korelıler hyundaı kıa gumbur gumbur gelıyor yurtdısında cok ıyı ısler yapıyorlar motorları cok guclu donanımlı modellerı var Turkıyede satılanlar gıbı degıl, en cok ar ge ye yatırım yapan farklı farklı tasarımlar yapan dıye. Kıme desem son 5-6 yıldır hep malmısın manyakmısın kore malı abı, japonla almanla bır olurmu vs dıyor sımdı yenı yenı mıllette algı degısmeye basladı begenmeye basladı alıyorlar vetahmınımce bı kac yıl sonrada böyle fanatık kore aracı sahıplerı dolusur forumlara Böyle dövmeler vs., artık gangnam mı yaparlar napar bılemem. Ama bu sekılde yanı

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorsan 2-3 yıl once belkı bılmıyordu bıle. Bu bızım mılletın kanında var. Tamamen fanatıklık.
    Arkadaşım kanımı nereden biliverdin hemen ? Ayriyetten 98 yılından beri Honda'ya biniyoruz söylediğim clio, linea gibi araçlar gelip geçici şirket araçlarmızdı
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla boyle bı rakıpleşme olacagını bılseydım hayatta acmazdım. Amacım sadece nadir olan birşeyi göstermekti, belki arayan alan vs vs vardır diye. Zaten başlıktata o araba buna rakip diye belirtmedim çok karmasık yerlere gitmiş konu.

Kusura bakmayın gerdim biraz ortamı konu sayesinde.
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesele şu kimse kimsenin zevkini sorgulayamaz, sorgularken bile hakaret vari konuşamaz anlamanız gereken nokta bu, hondacısı renaultcusu opelcisi fanatikliği değil mesele, coupe oluşu nadir oluşu aracı daha cezbedici kılıyor benim gözümde
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun en başından beri takip ediyorum bence bazı arkadaşlar gereksiz kırıcı oluyorlar... İlk arabam Clio ikinci arabam Vtec Sport iki markanın da kendine göre güzel ve eksik yönleri var bu birazda araçtan ne beklendiği ile alakalı bir konu... Honda olur Renault olur Opel olur Jaguar olur vs... herkes istediği araca binme özgürlüğüne sahip kimse araç tercihlerinden dolayı ayıplanamaz ayıplanmamalı...
    Hiçbir şekilde marka fanatiği değilim lakin kimsenin bir başka birinin arabasına çöp deme hakkı olmamalı diye düşünüyorum... Ayrıca bir honda fanatizmi olduğu gibi, bir honda düşmanlığı oldugu da artık inkar edilemez bir gerçektir.. Nadir bulunan bir aracın güzelliklerinden bahsetmemiz gereken bu konunun çok başka yerlere gelmesi bunun en güzel kanıtıdır..
    28 AF 870 Facebook Twitter

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım kanımı nereden biliverdin hemen ? Ayriyetten 98 yılından beri Honda'ya biniyoruz söylediğim clio, linea gibi araçlar gelip geçici şirket araçlarmızdı
    Şu sitede bırsey yazmaya korkar oldum cidden ya.

Sana dedıgımı nerden cıkarıyorsun ben son bı kac yıl ıcınde olusan tayfaya dıyorum.

Altında baska örnekte var iyice oku

Ayrıca ne ara arkadas olduk

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondalı kavgasız bir konu göremedim daha , nadir kavgasız konular altında bir başlık açmak lazım honda için ..

Okhoroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletin bu Hondalarla alıp veremediği nedir hiç anlamam,bu arada Accord Coupe güzelmişya

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 yaşındasın 98 de hondaya bindiğine göre, honda bebek arabası üretiyor.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 yaşındasın 98 de hondaya bindiğine göre, honda bebek arabası üretiyor.

It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kokusunu alıyorum; ya aralarında fake üyeliklerle işleyenler var ya da ergenler kulüp yapmış, hondagençlergücü diye.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kokusunu alıyorum; ya aralarında fake üyeliklerle işleyenler var ya da ergenler kulüp yapmış, hondagençlergücü diye.
    Abi kusura bakma ama İngilize Fransıza güveneceğime Japona Koreliye güvenirim daha iyi hiç olmadı performans yoksunu araçlar değiller

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okhoroz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kusura bakma ama İngilize Fransıza güveneceğime Japona Koreliye güvenirim daha iyi hiç olmadı performans yoksunu araçlar değiller
    konuya girmek istemiyorum sonra çıkamam diye ama performans sadece düzde gitmek değildir deyip kaçıyorum

hadi by

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    YouTube videoları altındaki komik alakasız yorumlara benzedi bu konu..
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya girmek istemiyorum sonra çıkamam diye ama performans sadece düzde gitmek değildir deyip kaçıyorum

hadi by
    Hayat virajlarla dolu abi düz gidecek yermi kaldı.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile durumlarından dolayı 12 yaşından beri dreksiyondayım, neyse dalganız güzel hadi devam edin. Bizde çöplere biniyoruz işte
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okhoroz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayat virajlarla dolu abi düz gidecek yermi kaldı.
    o zaman caponlarda fransızın rekorlarını kırmaya uğraşmasın diyip bende kaçarım , olaylara stock olarak bak yüklü araçlardan bahsediyorsan seçenekler çoğalıyor .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)