Allah aşkına anlat bakayım o donanımlarıda bilgilenelim..
bugun bıle elegance dıye satılan cıvıclerın donanımını bılıyoruz
Edit:
Donanım şu herhalde ELEKTRKLİ CAMLAR,UZAKDAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT,ELEKTRİKLİ SANRUFF,ABS
4 TEKER DİSK FREN,HİDROLİK DREKSİYON,HİDROLİK DEBRİYAJ,İÇERİDEN BAGAJ KAPAĞI DEPO KAPAĞI KONT.
evet gercekten 20 yılda pek bir şey değişmemişBana motordan performanstan vs. bahsetsenız onu anlarım gercekten hondanın performans serısı modellerını bende begenıyorum ama bu araclar bu konudada artık yıpranmıs ve eskı. Yanı cok cıddı ıyı bakılıp az km de olsa belkıde.
ne alakası var arkadaşlar zevkler renkler tartışılmaz diye bir klişe var bilirsiniz, buda aynı o hesap
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Valla 2008 clio'muz vardı 4 cam otomatik yoktu
2010 linea'mız vardı ABS yoktu
2012 & 2013 model FULL Clio'lar 4 cam otomatiksiz satıldı.
2013 i20'lerde hala elektrikli ayna yok
Bu araçlarda kadife ve aydınlatmalı torpido var ( çok birşey mi? değil. Ama bir çok araçta yok)
Hatta işi abartırsak kontak aydınlatması, elektrikli ayna, elektrikli şöför koltuğu, klima vs vs vs bu aracın özellikleri uzar gider![]()
Ya bende uzat istiyorum ama karsılastırdıgın araclarında sınıfı bir olsun olurmu? Ful lvs olması onemlı degıl çünkü bazı modellerde full alsan bile alamayacagın donanımlar olur. Mesela full dediğin cliolarda istesende 4 cam otomatık olamaz.
Gidip karsılastırdıgın arabalar hep alt sınıf aynı segmentte ben karsılastırıyım ıstersen hemde bizzat tam yılının arabalarından, alman aracı, forumdada sahibi olanlar var.
Donanım dersen emin ol accord yanında sönük kalır![]()
ya neden tartisiyorsunuz arkadaslar, ben sadece arabalar eski, cirkin ve donanimsiz ve guvensiz anlaminda soyledim.
sirket arabasi olan arabalarla karsilastirmayin lutfen, accordun sinifi belli, 2002 clio sportumda abimin 2010 civic ls inden daha cok donanim vardi. birisi mini biriis kompakt sinif olmasina ragmen.
ben hala eski model x y z marka ( markanin onemi yok benim icin) araclari neye gore begeniyorsunuz anlamadim. Bildigiin accord iste, bir lancia delta integrale, bir nsx bir 205 gti degilki.
sinifinda basarili bile olamamis araclar bunlar
Built to fall....
bir sendikali olarak parca sikintisi olucani bildigim icin almazdim![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kastettiğin opel zannedersem
Komik olmayın Allah aşkına, honda hiç bir firma ile ortak proje yapmıyor herhalde. Olaya dar boyutta bakmayın. Her firmanın yaptığı çok güzel işler var fanatik olmanın manası yok.
Opel'in bizzat kendi yaptığı ve piyasa süreceği, Avrupa'da norm olarak öncü olacak 1.6 dizel motora ne demeli? Eminim bunun gibi farklı firmaların farklı konularda öncü olduğu noktalar vardır.
Yoksa herkes sayar söver bazı fransız araçlarına ama birçok farklı donanımda fransız markalarından çıkmıştır. Yani bu işin japonu fransızı almanı yok.
Arkadaş donanım ile alakalı yazınca söylemek zorunda hissettim , çünkü pekte öyle değil.
ilk yorumuma bakarsan "bir çok" arabadan dedim, "hepsinden" diye bir cümle kurmadımha derdin eksiklerini göstermekse millete ve rahatlayacaksan hadi buyur yaz
![]()
iyiki ilk seriyi 2 cam otomatik yaptılar vay haline renonun. 4 cam elektrik yoktu.
peki neler vardı?
esp var. abs var.
kocaman ekran var.
navigasyon var.
otomatik flaşörler var.
katlanır ayna var.
otomatik kararan dikiz var.
trafikte durduğunda motoru durduran start stop teknolojisi var.
full otomatik elektronik klima var. hatta dışardaki havanın kirli olduğunu algıladığında dışardan hava girişini engelliyor.
patinaj sistemi ASR var.
acil fren sistemi AFU var.
direksiyondan kumandalı hız sınırlayıcı sabitleyici v.s cruse control var.
led gündüz farları var.
otomatik yanan farlar var.
otomatik çalışan silecekler var.
Yokuşta kalkış sistemi Hill Holder var.
usb ve ipod girişleri var.
ekomod tuşuyla ekonomi kullanımına geçiş var.
ben yaza yaza bitiremedim 2 katı daha var araçta. arka cam manuel diye accorddan kötümü oldu bu araç?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İddialı konuşmandan ötürü dedim.
Tamam hepsi olmasın madem bir çoğunu yaz. Bak ucu açık bırakıyorum niyetim eksik göstermek olsa detaylıca bulur internetten buraya koyarım ama oda değil.
Karşılaştırdığın araçlar ozanında dediği gibi compact sınıfta düşük maliyetli şirket araçları bu araç ise accordun coupesi. Yani özel bir seri olması gerekiyor. Sınıfı birkere daha farklı saydıgın araçlardan.
komik olan sensin 90 model bir araç senesine bazı muadillerine göre donanımlı, motor ve yürüyen aksam sorunsuz demek istemiş arkadaş sorunsuz otomobil asla olmadı olmayacak olamayacak, kimse fanatiklik bir eğilimde göstermemişti zaten fikirlerini lanse etmişti, oysa sen içinde saklı tuttugun japon markasına olan düşmanlığını dışa vuruverdin
bizde ister istemez bir kaç kelam etme gereksinimi duyduk, otomobil forumunda olmamızın amacı bilgi paylaşım kutuplaşmak değil
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Konunun gerekli olup olmadığı beni aşar ancak şu yorum yersiz olmuş, ben de Astra J'yi beğenmiyorum ama kalkıp patavatsız bir şekilde sahiplerine küfreder gibi yorumda bulunuyor muyum? Hayır. Sen gidip patlıcan şeklinde araba seversin, ben elma şeklinde. Zevkler ve renkler. Gayet açık net.
"Gerçekten beğeniyor musunuz" dediğiniz için, fiyatına göre oldukça iyi olduğu ve binilebilirliğini anlatmak istedim. 4 cam otomatik olayı gerçekten çok basit bir şey ama kırmızı ışıkta artist artist bakan daha yeni modelli Clio'ya binen genci 10 saniye içinde o kadar büyük rencide edebiliyor ki bu araçYani anlatmak istediğim bu paralarla en iyi tercihlerden birisi bu araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)