User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bir CB7 Accord Coupe daha !

ClioRs182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki siz bizim bir araçtan ne isteyeceğimizi, ne kadar yakıt ortalaması istediğimizi, fiyat konusunda ne istediğimizi biliyor musunuz ? Sizin gözünüzde parayı çöpe atmak olsa da, bizim beğendiğimiz ve sahip olmak isteyeceğimiz bir araç. Kısaca ben o parayı o araca vermezdim diyebilirdiniz anlayışla da karşılardım.
    çok uzattın kardeş konuyu ya isteyen verir isteyen vermez senı ilgilendiren bi konu yok aracın sahibide değilsin ne bu honda fanatikliği hondayı kuran sensın gibi markayı koruyosun ? o bordo accord gerçekten o para etmez değmez o para o araca yazık günahtır , al şu aracı bi incele hondanın şuan bile ulaşamadığı özellikler mevcut http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98118874/detay

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki siz bizim bir araçtan ne isteyeceğimizi, ne kadar yakıt ortalaması istediğimizi, fiyat konusunda ne istediğimizi biliyor musunuz ? Sizin gözünüzde parayı çöpe atmak olsa da, bizim beğendiğimiz ve sahip olmak isteyeceğimiz bir araç. Kısaca ben o parayı o araca vermezdim diyebilirdiniz anlayışla da karşılardım.
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi adıma söylüyorum, 15.500 lirayı o bordoya verirsem kızım bana der ki: "baba neden benim rızkımı çöpe attın?"
    her neyse, konuya dönersek ayrı bi başık açılmaması gereken bi konu. favorileri paylaştığımız konuya link atılması yeterliydi.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka gibi konu...

Bu arabaları gercekten begenenler olduguna ınanamıyorum.

Edit: Honda oldugunu unutmusum...
    şu en başta yazdığınız uslup kötü olmuş olay yada konu zaten araçların karşılaştırılması değilki sadece ülkemize giren nadir araçlar olması ama sizin yazdığınızı anlamdığım kadarıyla bu araçları alanlar salak zevksiz insanlar oluyo o zaman hiç gerek yoktu bunu yazmanıza.Tercih zevkler ve tamamiyle duygusal parasal mevzular bunlar.
    ef sedan squad-
    old is cool!

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nerden nereye geldi. Herkesin kendi zevki, kendi görüşü. Ben veririm 15 milyar sen vermezsin, kime ne? Sonuçta Türkiye'de az olan bir araçtan bahsediyoruz.

Zaten konu 15 lira eder etmez değil.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuraTeg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkıyeye bırtane gırmısmı bundan ? Hayır. Iste bızde accordu nadir oldugu ıcın sevıyoruz paylasıyoruz. Kıyaslama yaparsak cok sey var. adam 86 de CRX in üstüne dıjıtal kadran navıgaasyon koymus. Hem gunluk kullanım hemde gorsel olarak hemde performans olarak bı Renault Hondanın eline su dokemez. Bız netten Vigor, İntegra Typer, Legend resimlerini bulup bulup koyalım buraya o zaman.
    yapma gözünü seveyim yeni type-r ın tasarımını gördün mü ? megane 3 ün yanına yaklaşamaz. peki rakip olarak kimi örnek aldılar biliyor musun 2015 yılında renault nun rekorunu geçeceğiz dediler. demek ki şu an arkasında toz yutuyorlar.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ClioRs182 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok uzattın kardeş konuyu ya isteyen verir isteyen vermez senı ilgilendiren bi konu yok aracın sahibide değilsin ne bu honda fanatikliği hondayı kuran sensın gibi markayı koruyosun ? o bordo accord gerçekten o para etmez değmez o para o araca yazık günahtır , al şu aracı bi incele hondanın şuan bile ulaşamadığı özellikler mevcut http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98118874/detay
    Valla şu Safrane'nin içi Accord'u dört ile çarpıp beş ile böler bu gayet net ama o dış görünüm ile şahsen bana hayatta aldıramazlar. İşte burada da otomobilden beklenti, zevk ve renkler ortaya çıkıyor. Ama bakın böyle "o arabaya verilen para çöp" tarzında mesaj gelirse tabi böyle ekuzdere arkadaşın yazdığı şekilde cevaplara da hazırlıklı olmak lâzım. Tatlı dil ile yazsaydı arkadaşlar konu buraya gelmeyecekti eminim. Valla ben çöpe biniyormuşum haberim yokmuş yav. )))

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chatlaxs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikancıları konuya bekliyoruz
    Evet burdayim
    74 model sehpa...

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok.ciddi.soruyorum bordoyi gectim. Ciddi olarak beyaz akkordu begenen varmi ?
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın burnunda H var kardeş, elbette beğenen vardır.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW'ciler de gelsin mi
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al buda reno. accord dan çok daha eski. bak bakalım nasıl özellikleri varmış aracın.

kıyaslamak istersen al işte reno sana. baccara. accorddanda eskidir. dedemin yaşında arabadaki özellikler hondanın günümüzde anca ulaştığı özellikler diyerek bende fitili ateşliyim.
    gökhan abi tam aklıma bu araba gelmişti, adamlar renoyu sümbülden ibaret sanıyor hadi bakalım biri demiş tr ye girdimi diye, tr de 2 veya 3 tane var bu araçtan renonun ağır abisi diyebiliriz reno hondanın eline su dökemiyormuşda honda renonun rekorunu geçicez diye yırtınıyor ne iş

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok.ciddi.soruyorum bordoyi gectim. Ciddi olarak beyaz akkordu begenen varmi ?
    yapılı halını goz onune getırıyorum ve sevdıgımı soyleyebılırım. Guzel bence
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu Honda-Renault değil arkadaşlar halâ inatla ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Konu buraya şahsen kendi adıma Accord kullanıcısı olarak söylüyorum, sahiplerinin salak, ilerde çoluk çocuklarının rızkından çalmış da arabayı almış, ki yeri gelmiş "çöp" sıfatı takılmış SAYGISIZCA yorumlardan geldi. Ne benim arabam çöptür, ne senin araban altın. Benim arabam benim gözümde 15.000 TL'dir, senin araban senin gözünde 150.000 TL. Tek tek ***** siteden link koyalım fiyat yorumunda bulunalım o zaman.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -aykt- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu Honda-Renault değil arkadaşlar halâ inatla ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Konu buraya şahsen kendi adıma Accord kullanıcısı olarak söylüyorum, sahiplerinin salak, ilerde çoluk çocuklarının rızkından çalmış da arabayı almış, ki yeri gelmiş "çöp" sıfatı takılmış SAYGISIZCA yorumlardan geldi. Ne benim arabam çöptür, ne senin araban altın. Benim arabam benim gözümde 15.000 TL'dir, senin araban senin gözünde 150.000 TL. Tek tek ***** siteden link koyalım fiyat yorumunda bulunalım o zaman.
    hayır işte asıl sorun bu aracı kıyaslarken fiata renoya v.b markaların 2013 modellerine laf sokulmasıydı.

neymiş 2013 arabada arka koltukta elektrikli cam yokmuş. baz modelinde gördükleri bir kusuru kıyaslayarak renoyu kötüleme çabası yada fiatı kötüleme çabası yanlıştı.

yokmu hondanın kral arabaları vardır. ama aracın tonlarca özelliğini hiçe sayıp bi cam krikosuyla b sınıfı 2013 araçla. 90 model hurdayı kıyaslaması komik oldu.

akıllı uslu hondacılarda bu huy yok ama. arada böle genç fanatik arkadaşlar çıkabiliyor.

almanı avrupası japonu amerikanı hepsinin çok kaliteli araçları olabiliyor. ama honda fanatiği olupta renosundan bmw sine hondanın eline su dökemez gibi konuşulması saçma.

adamlar renoya hırs yapıp araç hazırlıyorlar. uzun yıllardır pist rekoru renoda. bir çok rekor renoda. ama türkiyede nedense o haaaa tatatata sesi honda dan çıkıyor diye fanatiklik yapılıyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimsenin dusuncesine saygisizlik yok arkadas. bana gore rizik calma veya baska birsey. sana gore akilli bir is... ben memurum, araba aldim, etrafimdakiler aptalca dedi aldigim modele. onlara gore aptallik, bana gore zevk. siz hic mi bi araca "yahu buna bu kadar para verilir mi yuh!" demediniz. bi cl65 amg, bi pagani zonda... fikirlere saygi duyun. asil saygisizlik hissettigini yazanin neden oyle hissettigini sorgulamak.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş kelimeler bıçak gibi olmuş çocuklar dile gelmiş rızkına üzülmüş 80 küsür model renoların fotoları koyulmuş safrane tavsiye eden olmuş Honda harbiden sorunlu bir araba kendisini kullanmayanlarda sıkıntı yaratıp sağa sola saldırtıyo tedavi amaçlı alıp binmeli

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerden nerelere gelmiş konu, tahminimce konuyu açan arkadaş bu kasaların piyasada az olduğunu bilerek isteyen arayan birilerine yardımcı olmak istemiş,

honda konusuda da tr için söylüyorum genel bi sempatizanlık var zaten bu sebeple fiyatları günden güne yükseliyor,

tercih sebepleri çok,
    benzinde çoğu modeli az yakıyor, lpg ye uyumlu diğer marka benzinlilere göre kıyaslarsak uzun süre sorun çıkarmıyor kaldıki günümüzde yakıt problemi yaşıyoruz,diğer yandan görsellikte yapılmış bir çok örneği var kalbi fetheden,vergisi çok uygun,neredeyse her modelin parçasını rahatlıkla buluyorsun,

kısacası 2.eli çok güçlü ve kıyasladığınız diğer araçlara göre tercih sebebi oluyor,

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -aykt- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben çöpe biniyormuşum haberim yokmuş yav. )))
    fok balıkları çok yalnız
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fok balıkları çok yalnız
    Valla tam da onu diyordum Baccaralar çıktı bir de.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)