He psikolojik sorunluların beslediği köpeklerde pitbull oranı yüksek olabilir ama bu her besleyen rahatsız olacak anlamına gelmiyor.Ne güzel bu mükemmel hayvanların sevgisini sizin gibi birisi geçte olsa kazanmış demekki önyargıları yıkmak için işin içinde olmak gerekiyor.Ben çocuk ısıran golden çok gördüm ama daha akıllı sahibi olupta çocuğa agresiflik yapan pitbull yada **. Staff hiç görmedim.Kaç aylık ya da yaşında sizinki?
bence yalnış düşünüyosun pitbull u kötü yapan insanlardır nasıl eğitim verirsen onu alır ve pit ler dayanaklı inatcı oldugu için kötü amaçlı kullanan insanlar çok vardır yakın arkadaşımda 4 tane pit var ve hiçbiri saldırgan falan değil gayet oyuncu biraz sertlik var ama oda onunun ruhunda var
bir köpek bence sahibi nasıl karekterde ise oda o yapıyı alır..
Köpek 6 aylıktan büyük orası kesin dişi pitbullar küçük görünür olduklarından
fakat siz köpeğin neresinde yara gördünüz
kafasındaki noktalar parazit döküntüsü gibi duruyor gayet sağlıklı bir hayvan gibi
inşallah birisi sahiplenir
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben evin içinde 1 yıl pit baktım ve 5 yaşında ki oğlumla köpek arasında en ufak bir sıkıntı yaşamadık aksine pitler çocuklar için çok iyi birer bakıcıdır ayrıca TÜRKİYE 'de rot saldırısı pitbul saldırısından çok fazladır ama malesef medyanın abartmasından hayvanın adı kötüye çıktı örn: 2007 yılında Antalya Kaş ilçesinde pit çocuğu parçaladı diye haberlerde çıktı ben gittiğimde köpeğin rot olduğunu göz altına alınan hayvanın sahibinden öğrenmiştim(
Eğer köpeğin sahibi çıkmadı ise ben sahiplenebilirim Adapazarı'nda çiftlikte bakılıcak zaten bir erkek pitbullumuz var ona arkadaş olarak güzel olabilir istanbulda kardeşim var elden aldırabilirim.
köpeğin sahibi çıktı ve istanbul dışında olduğunu onlarında bulup baktıklarını şimdik ise iyi bakılabilecek birine verilebileceğini yazdı bana face ten fakat sahibi olduğunu neren biliyorsunuz derseniz bende sadece bulunduğu mevkki söylediğinden onun olabileceğini söyleyebilirim . ( burdan görmediyse büyük ihtimalle sahibi )
Kopegin sahibi nasil sehir disinda ciktida buldu ben bugun teslim ettim sahibine baska bir kopek olmasin o...
ben faceten paylaştım ordan resmini görmüş fakat onlarda bulup besliyolarmış ipini koparıp kaçtı demişti , neyse çok kaçıran bırkan oluyor benzetiyor olabilirler sahibi bulunduysa sorun yok sevindim açıkcası ..
böle sahipsiz köekleri görünce iiçimbir hoş oluyor aramızda bin km olmasa benbile düşünürsüm.
inş iyi biyere gider.
King performance
Bende bundan 1 ay once caddebostanda bi pitbull bulmustum. ne yazıkki barınaga gıden bir pit birdaha oradan cıkamıyor. 1 metrekarelık yerde ömrü boyunca beklıyolar. Maalesef toplumumuz pitlere katil gözüyle baktıgı ıcın kolay kolay da sahıplenmıyor. Gecen hafta gıttıgımde pit yerinde yoktu, uyutmuslar. Cıkardıgım olay mı dersın doktugum gozyasımı anlatamıyorum. Kopek sevmeyen kopegın gozunun ıcıne bakmayan bılmeyen lutfen kopek almasın. Boşuna hem bizim hemde en çok onların ahını alıyorlar. Yazık gunah, umarım bırı sahıplenır umarım.
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)