Konuyu açmadan önce çok düşündüm , kendi çapımda biraz araştırma yaptım başka siteleri inceledim ama genelde tarihleri eski olduğu için yeterli hissetmedim.
Şu sıralar ise geleceğimi etkileyecek kararlar vereceğim için bilgi alabileceğim en büyük yerin burası olabileceğini düşündüm .
Kısaca bahsetmek gerekirse şuan lise son sınıftayım , 1 sene kaybım ve 1 sene geç başladım.
Asıl konu ise , özel hayatımın darma dağın olması sebebiyle devamsızlıktan okul ile ilişkim kesilecek durumda.
Dershaneye gidiyorum , gitmek pek denemez sınavlara giriyorum kız arkadaşım zorlarsa gelip derslere giriyorum. Fakat şuan en iyi sınıfta dersane 8.yim.
Öğretmenlerde beni az çok farklı biri olarak gördüklerinden dersten çıkmama , uykum var diyerek günün yarısında dersaneden ayrılmama pek karışmıyorlar , karışsalarda engel olamayacaklarını biliyorlar , bazı yaşanmışlıklar var , iyi anlamda
istediğim yer izmir ege üniversite reklamcılık yada sinema televizyon , sınava girsem rahat kazanabileceğimi düşünüyorum , sene başından beri kitap açmayan biri olarak , sadece içimden geldiğince geceleri sabaha kadar ders çalışmamla durumum çok iyi , son 1 ay var ve ciddi anlamda çalışırsam yapabileceğimi biliyorum.
Şimdi ortada net olmayan bir durum olduğu için 2 seçenek var , 2 si içinde sizden fikir ve tecrübe paylaşımı bekliyorum
Eğer devamsızlıktan okul ile ilişkim kesilmezse ki pek umrumda değil , reklamcılık mı sinema televizyon mu okumak isterdiniz.
Veyahut , önceden tiyatro yapmış biriyim ve gayet yetenekliyim , konservatuar tiyatro bölümüde düşünüyorum , bu 3 bölüm hakkında neler söyleyebilirsiniz ?
Amacım çok fazla para kazanmak değil sevdiğim işi yapmak bana yeterli.