isterizzzzzzz isterizzzzz video isterizzzzzzz :D
Printable View
isterizzzzzzz isterizzzzz video isterizzzzzzz :D
video görmeden yorum yapmak çok zor...
Ohoo o out of league bu turbo , e o zaman zaten 2 tane type r kalıyor ,birinin daha hızlı olup tr nin en hızlısı olması normaldir.
Ben mi fazla mantıklı yaklaşıyorum konuya yoksa insanlar hiç mi düşünmeden böyle iddialı demeçler veriyorlar ?
Ben draglarda yasine gecildim arbam vitese gecmedi bunu bahane kesinlikle etmedim
Geçilmenin bahanesi yoktur!!
Benim anlamadıgım 5 in ortalarına kadar yan yana gidiyorduk 5 sonunda ben önüne gectigimde neden ayagını gazdan cektin HYN kardeşim ?
He yanlış olmasın benim arabamda Egzost - filitre - K-pro (Oz') bide işte minikler okudu üfledi falan filan okadar
Reşitin yorumlarınıda beklioruz :)
Oo dün gece sağlam olmus anlasilan,herkes ordaymış,kaçırmışız :(
Yasini tebrik ederim arabası herzamnkinden 5 boy hızlandı zaten çok hızlı şu anda öteki tayperlardan he tabi DJ haric :):)
HYN de güsel yürüyor maşallah okadar malzemeye ben 2 - 3 boy acar diyordum ama The Roll king gene iş başındaydı dün gece :p:p
Allah a çok şükür bugune kadar kimsenin aklında SORU İŞARETİ OLUŞTURMADIK BUNDAN SONRA DA OLUŞTURMAYIZ İNŞALLAH. sende video yu izle sorunun cevabını gör kardeşim.
http://s307.photobucket.com/albums/n...ksvsmantar.flv
video nn sonu çok gzl olmuş :)
dj tabi hariç kanka ikiside aynı arabaların ee sonuçta ikisininde okunup üflendiği yer aynı
sorun gecmek yada gecilmek değil benim için ama gecilen her kimse mertce söylesin bunda ayıp olan bişey yok bende gecildim bahane sunmadım indim tebrik ettim yine beni gecsin kardeşlerimiz yine tebrik ederiz
ama gercek neyse onu konuşsunlar benim arabamın hızlanması dün çok okuyup üflediniz minikler bide bu dandik ayarcımız var adam arabaya ayar yapcak diye 10 gün tatile yolladım 2 rusla:):) antalyaya ne olduysa arabama ondan sonra oldu :):)
arkadaşlar tebrikleriniz için teşekkürler inşallah daha güzel günlere hep beraber gideriz
one ınch or one mıle olmus:D
tebrıkler yasın.
kanka senın için paraları benzınLe yakıyaıp depo attın dıyolar doğrumu 100 bın doları sıvı hale getirip dun bi gecede sıkkmısın dıolar doğrumu:)
Her ikisinede maşallah diyorum ;)
ben gelemedim ama anlasılan guzel bi deneme olmus, videolarıda gorsek super olur.bg yede hyn eyede masallah.
benim için saf değiştirmiş diye sağa sola yazanlar buraya doğru safta olan typer yazabiliceklermi acaba
peki bunları zeki mürende görcekmi