bu bızım osmana ben gozluk alıcam evo6 tm en beyazından, yuruyolar typerı 1 boy gecıyo dıyo 5 boy gectım:) ahahahaha
Printable View
bu bızım osmana ben gozluk alıcam evo6 tm en beyazından, yuruyolar typerı 1 boy gecıyo dıyo 5 boy gectım:) ahahahaha
osman da öle bir problemle karşılatık evet maalesef
1 i 2 yapan cok gördük ama 1 i 5 yapan bi osmanı gördük:):):)
kurtlar vadısı cevırcek tmm yaştasınız:) beyler burda herkez bırbırının arkdası arkadas degılse ortak arkdasları var boyle laflar etmeyın sonradan uzulmeyın.
İzdivaç programı gibi olmuş burası :D
ya n zaman bu tarz deneme konulari acilsa masallah diip gecip gidiyorum,ama yaptiginiz yakismaz BMK type-rn dedii gibi hepiniz birbirinizi taniyosunuz tanimasaniz ortakarkadaslariniz var vs..
deneme yaparken gecmekte var gecilmekte var..konun acilicagida ašikar yediremeyen ačmasi konuyu gecildim dmek kotu birsey degil..konu disinda muhabbetlere atlamayin guzel gozukmuyo disardan bakildiiginda..burda belki herkez taniyo birbirini belki saka amacli belki ciddi konusuyo vs.. kimse bunu disardan bakinca goremez..birbirinizi kirmadan uzmeden konusmayi roll yapmayi deneyin..vs.vs.vs. :)
detaylara takilmamak gerekiyo bence :)
turkiyenin tek type-r'i denildigi zaman adam paspasini X bi marka vites topuzunu Y bi marka taksa(bu 2degisiklik) tek olmasina yeter;)
en hizlisi-denedigi araclara gore degisir en hizli olup olmadigi vs.vs.
bicok seyi bicok tarafa cekebilirsin turkcemiz geniš kelime anlamlarina sahip..detaylara takilmayalim bu kadar fazla.
maşallah bg güzel yürümüş
eheh çok komik davrananlar var ya, kaç yaşında insanlarız şurda, bazen hazmetmek gerek rakip olarak görüyorsan karşındakini. Geçen arkadaşı tebrik ederim bu arada :)
tebrikler bg
hahahah adam bi ewoya bindı e nerdeyse sertan supralara gel dicek mal ya:D
vaybe helal olsun ustalarda ağlar sözü geldi aklıma tebrikler bg