User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: tüvtürk klasiği

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry tüvtürk klasiği

selam bugün aracı muayneye götürdüm ve araç muayneden geçmedi kusurları ise 1.sol alt rotil bozuk. 2.dreksiyon farklı.3.araç özellikleri koltuk sayısı farklı yazmışlar 1 ve i2 yi hallettim koltuk sayısı dediği ruhsatta 5 yazıyormuş 4 olmalıymış trafiğe gittim araç hep 5 kişilikmiş yani hiç değiştirilmemiş trafikte honda bayisine git aracın kaç kişilik olduğu bi belge al gel ona göre yazalım dedi bende bayi ye gittim ve bayide fabrikaya fax çekecek ve haftaya gelir araç bilgisi dedi. napalım hep terslikler benimi buluyo anlamadım daha önceki yıllar nasıl geçmiş 5 kişiyle anlamadım ihale bize kaldı yani diğer araçlarda 4 kişi yazıyo bakalım ne olacak. araç integra
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk trafik amirliğine neden gitmiyosunuz? Onlar size tesbit raporu vermiş olmaları lazım,memura koltuk sayısı 4 olması lazım aracım 4 koltuklu ama 5 yazıyor diceksiniz.
    Onlarda size 'tüvtürk muayene istasyonu için' ismiyle bi kağıt vericekler ve onunla muayeneye giriceksiniz. Sıra yoksa eğer bu işlem 2-3 dakika sürer,sizi tüvtürkteki çalışanın aydınlatması lazımdı.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gittim ancak araç eski mod. olduğu için bilgileri bizde yok dedi sen git bul getir dedi kısacası zaten yıllardır 5 yazıyomuş terslikte burda
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi bu konuda bende bir soru sormak istiyorum.
    arac 2003 corsa c 1.7 dti.
    bu araclar tr ye van olarak girip daha sonra yasal olarak hususiye cevrilenlerden.
    biz araci istanbuldan aldik, muayene zamani gelince de muayeneye gittik arac tek agir kusur olan koltuk sayisindan kaldi.
    ruhsatta 5 kisilik yaziyor ama yeni kurallar geregi 4 olmaliymis.
    emniyete gittik, arac istanbuldan geldigi icin biz ruhsat degistiremeyiz dediler.
    at uygunluk belgesi alin servisten dediler, servise bayildik parasini bir hafta sonra belge geldi ki belge arac 2 kisiliktir diye geldi.
    tuv ben gecirmem diyor, emniyet ben yazmam aracin evraklari istanbulda diyor.
    istanbul aracin evrak suresi gecmis imha edilmistir diyor.
    servis arac 2 kisilik diyor..

ne yapabilirim?
    bu ..... arabasina 5 kisilik ruhsat veren de emniyet, 4 kisilik yazmayan da emniyet.
    ben anlamadim ki nasi olacak bu is.
    muayene suresi gecti gitti zaten para da yandi.
    aylardir muayenesiziz.
    5. emniyet kemerini takip tekrar gitsek gecebilme sansimiz var mi?

emniyete gore de bu isin tek cozumu yeniden (vandan hususiye) proje cizdirmek mis ki bu da zaten artik yapilan bir islem degil..
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide emniyete ne ki?
    sen 4 dersen 4 yazsınlar 5 dersen 5 yazsınlar sonuçta muayneden olması gereken geçecek
    muayenedekide seni oraya gönderdiyse yanlıştır ztn
    iş yapmak istememiş gibi duruyor memur bey
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi bu konuda bende bir soru sormak istiyorum.
    arac 2003 corsa c 1.7 dti.
    bu araclar tr ye van olarak girip daha sonra yasal olarak hususiye cevrilenlerden.
    biz araci istanbuldan aldik, muayene zamani gelince de muayeneye gittik arac tek agir kusur olan koltuk sayisindan kaldi.
    ruhsatta 5 kisilik yaziyor ama yeni kurallar geregi 4 olmaliymis.
    emniyete gittik, arac istanbuldan geldigi icin biz ruhsat degistiremeyiz dediler.
    at uygunluk belgesi alin servisten dediler, servise bayildik parasini bir hafta sonra belge geldi ki belge arac 2 kisiliktir diye geldi.
    tuv ben gecirmem diyor, emniyet ben yazmam aracin evraklari istanbulda diyor.
    istanbul aracin evrak suresi gecmis imha edilmistir diyor.
    servis arac 2 kisilik diyor..

ne yapabilirim?
    bu ..... arabasina 5 kisilik ruhsat veren de emniyet, 4 kisilik yazmayan da emniyet.
    ben anlamadim ki nasi olacak bu is.
    muayene suresi gecti gitti zaten para da yandi.
    aylardir muayenesiziz.
    5. emniyet kemerini takip tekrar gitsek gecebilme sansimiz var mi?

emniyete gore de bu isin tek cozumu yeniden (vandan hususiye) proje cizdirmek mis ki bu da zaten artik yapilan bir islem degil..
    kardeşim aynısını ben muayne istasyonunda görevliye dedim bitane daha kemer takim dedim olmz dedi vede eski bilgileri 2 yıl içinde imha edildiği için fabrikadan araç bilgisini istiyor trafik senin iş benimkinden dahada kritik allah yardımcın olsun düştük hükümetin eline artık...

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim aynısını ben muayne istasyonunda görevliye dedim bitane daha kemer takim dedim olmz dedi vede eski bilgileri 2 yıl içinde imha edildiği için fabrikadan araç bilgisini istiyor trafik senin iş benimkinden dahada kritik allah yardımcın olsun düştük hükümetin eline artık...
    valla ben anlamadim zaten ne halt edecegimi..
    arabayi cevirmeye sokup alin a.k hem muayene yapmiyonuz hem duzeltmiyonuz hem de ceza yaziyonuz diye isyan edesim var..
    If you have no LAG, you have no turbo..

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyet sallamış muhtemelen , ben kendi yarış motorum için ruhsatta 1 koltuk yazıyordu fabrikasyon olarakta arkasında mono kapakla geliyor gercektede 1kişilik, emniyette ruhsata 2 kişiliktir yazdırttım hiç sorgulamadı 2 yazdı geçti.
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ruhsatta 5 kişilik dörtmü olması gerekiyor yeni yasaya göre
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide emniyete ne ki?
    sen 4 dersen 4 yazsınlar 5 dersen 5 yazsınlar sonuçta muayneden olması gereken geçecek
    muayenedekide seni oraya gönderdiyse yanlıştır ztn
    iş yapmak istememiş gibi duruyor memur bey
    emniyet zaten diğer satışları gösterdi bana hep 5 kişilikmiş hiç değişmemiş ancak arkadaşımın integrada arkada iki kemer var orj. ruhsattada 4 kişiyazıyo sürücü dahil onu görünce mantıklı geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TonyMontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet sallamış muhtemelen , ben kendi yarış motorum için ruhsatta 1 koltuk yazıyordu fabrikasyon olarakta arkasında mono kapakla geliyor gercektede 1kişilik, emniyette ruhsata 2 kişiliktir yazdırttım hiç sorgulamadı 2 yazdı geçti.
    motorla araç farklı kardeşim emnyet kemeri olduğu için sayı-yolcu ilişkisi yanii

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koltuk kişi sayısı ile ilgili emniyet herhangi bir servis yazısı istemiyordu en son

benim picanto 5 kişilik gozukuyordu tuvde randevu alıp ağır kusur ile kaldım ordan 4 kişilikdir diye belge alıp ruhsatımı değiştirdim

renk içinde aynısı

hem renk hem kişi sayısı için tuv tespiti yeterli gelmişti 5 ay once

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koltuk kişi sayısı ile ilgili emniyet herhangi bir servis yazısı istemiyordu en son

benim picanto 5 kişilik gozukuyordu tuvde randevu alıp ağır kusur ile kaldım ordan 4 kişilikdir diye belge alıp ruhsatımı değiştirdim

renk içinde aynısı

hem renk hem kişi sayısı için tuv tespiti yeterli gelmişti 5 ay once
    senin araç yeni emniyetin arşivinde bilgisi var ondan istememişler

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorla araç farklı kardeşim emnyet kemeri olduğu için sayı-yolcu ilişkisi yanii
    anlatmak istediğim, emniyetin sayı degisimi yapması için senden belge falan istemiyor ne diyorsan yazıyor
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

Alıntı TonyMontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatmak istediğim, emniyetin sayı degisimi yapması için senden belge falan istemiyor ne diyorsan yazıyor
    emniyette benim dememle yazmıyor malese aracın geriye dönük tüm satışlarını gösterdi bana istanbul sonra ant. elmalı sonrada ant. merkeze geçmiş ve hep 5 kişi olarak kayıtlıymış hiç değişmemiş yani bize gelince oldu olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun gaziosmanpaşadaan şileye muayeneye gittim randevusuz aldıkları ıcın 17:30 aracımı ıcerıye aldılar 18:00 de muayeneden cıktı sadece sol arka lastık yönü hatalı olduğu için kaldım ve geri dondum onca yolu bugun birdaha gidip hallettim bendekide boyle bir şans
    pasword:JDM

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende cuma günü giriyorum vizeye konuyu görünce tırstım valla. hiç bakmadım koltuk sayısına ruhsatta. satış yapıldıktan sonraki ilk vizem olcak
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o işte bir yanlışlık var
    tuvturk belge veriyor ve o belgede koltuk sayısının kaç olması gerektigi yazıyor
    5 ise 4 yada 4 ise 5 olacak gibi
    emniyette orada yazana göre yeni ruhsat çıkarıyorsun
    emniyettekiler o kagıda göre iş yapıyor yani
    siz niye oraya buraya dallandınızki?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu 4 kişilik hikayesi niye cıktı yada neye gore onu bir cozemedim arkada 2 koltugu olanlar aryrıda

hb olan araçlar niye 4
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)