User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: tüvtürk klasiği

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı durum başıma gelmişti ve Emniyete giderek düzeltilmesini sağladım, sadece benim beyanıma göre düzeltme yapmışları, arka koltukta 3 emniyet kemeri olmasına rağmen ruhsat'ta 4 kişilik olarak geçiyordu ve Emniyet'de durumu izah edince düzeltmişlerdi, sizi geri göndermelerine şaşırdım.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emniyet aracın kaç kişilik olduğunu bilmediği için benim söylememle olmayacağını vede fabrikadan araç bilgisi ni istedi 10 gündür bekliyorum bakalım nolacak bu işin sonu burası türkiye olduğu için hiç şaşırmıyorum artık bi rahatlık geldi üstüme koyun gibi nere gönderirlerse onu yapıyorum en sonunda kime patlıycam bilemiyom artık.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fetva gibi olmasın ama integra 5 kişilik bir araçtır. hafızam beni yanıltmıyorsa hiç 4 kişilik olanına rastlamadım.

madem emiyet gemileri yakmış, yetkili servisten kaşeli ıslak imzalı bir belge götürün. illa fabrikadan uygunluk belgesine gerek yok. emniyetin hatası neticede bunu kabul etsinler böyle.

bazı emniyet memurları bu konuda çok garip davranabiliyor çözemiyorum bende.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @erdem325 bahsettiğin projeyi istanbul dışı, hala çizen bir kaç yer var arada denk geliyor. izmit-kocaeli-düzce-hatay gibi. iyi bir araştır bence. takriben bin tl yi bulan bir masrafı var onunda.emniyet keza proje örneklerinizi saklamalıydı. yine hatalılar.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma günü servisten aradılar belge geldi diye gittim bide baktım orjnali 4 kişilikmiş arabanın hemen gittim trafiğe bi dilekçe yazdım. hondadan gelen belge ile 5 dakikada yeni 4 kişiliktir diye yazan ruhsatı 69 tl karşılığında çıkardım çarşambada gidip muayeneden geçirirsek bu derttende kurtulmuş olacağız.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım 74 model vosvos.
    Yer:Konya tuvturk
    Cuma günü az kalsın ben de kalıyordum bu koltuk muhabbetinden..
    Ruhsatta 5 yazıyor.4 yazmalıymış.Trafik tescile gitmeliymişim vs vs.
    "Kardeşim bu ruhsattaki 5i bizim mahalle muhtarı yazmadı ki.Onu da siz yazdınız.2 sene önce bu haliyle geçirdiginiz aracı şimdi niye bırakıyorsunuz??Madem o zaman bıraksaydın.Ben trafik tescile falan gidemem hafta sonu Manisaya döncem dedim.
    Sonrasında eleman bi içeri gitti geldi.Tamam trafik tescile gitmenize gerek yok dedi.
    Bir de lpg ruhsata işli olmadıgı için tüpü söktürüp öyle götürdüm.

İşin b.ktan tarafı Konyadaki ruhsata işlenmiş atiker yağlı sistem Konyatuvturk onay verirken İzmir tuvturk onay vermiyor.İzmirde de BRC marka eksoz ısıtmalı ruhsata işlenmiş lpg sistemine İzmir tuvturk onay verirken Konyatuvturk onay vermiyor.Bu nasıl iş anlamadım?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)