3 TL ederi gideri hepsi içinde. Fazlası haram
konuyla alakası yok ama hocam haber gösterdiğin site senin sanırım dikkatimi çekti her paylaştığın konu bu siteden oluyor![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Dün akşam depoyu fullemiştim, 206 TL tuttu. Keşke bekleseymişim..
ya deponuzu bu gece doldurun ya da traşlayıp bekleyin ,kaldırdık geliyoruz diyorlar
Şöylede bi gerçek var ki aslında en önemlisi de bu bence...
ARTIK BUNUN GERİ DÖNÜŞÜ YOK !..
Hangi T....ŞŞ....KLI hükümet gelirse gelsin iktidara bu rakamlar
inmez 3'e... Garibim halk zaten alışmış içinde yaşamaya
İndirim heAcaba indirim yaptık gibi bir açıklama yapabiliyorlarmı?Gerçekten soruyorum.
Sermaye öyle bir düzene girdiki hiçbir şey üretmek yok,araştırma yapmak yok,fabrika kurup dış ülkelere birşeyler satmak gibi bir dert yok, olduğu gibi nerden vergi alsak
Golf MKVII 1.6 Tdi
dogru durust ulasimi saglasa devlet insanlarda egitilsee kimse gereksiz yere arac kullanmaz ama hem halkimiz cahil hem ulasim problemleri cok ornek verecek olursak ankarada bitmek bilmeyen metro insaatlari var neyse yazmakla bitmez burdan once insanlar egitilip gercekleri gormeliler diyee dusunuyorum artikkkk
bence 5 tl ye sabitlesinler artık zamdı indirimdi çenemizi yormayalım uğraşmayalım böyle şeylerle.
Nasıl olsa sokaklar yollar arabadan geçilmiyor inse de binsede değişen bir şey yok bari fiyat değişmesin.
2.5 3 hadi 3.5 olmalı en fazla kafam atior gidicem irak a litresi 400 kurustan benzin alıp r33 le takılacambiraz düzelsin ortalık gidebilirim aslında
![]()
Ya bende ona şaşıyorum. Herkes ağlıyo zırlıyo. Benzin çok pahalı diye. Ulan bu kadar trafik nasıl oluyo o zaman.garip durumlar.
enough ?
Bende gem fikirim 2.5-3 tl en makul fiyatı. 10 kuruşluk indirim hayra alamet değil![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
10 kuruş indirim gelmiş hemen 300 liraya depomu fullıyım 2 lira kar ederim onlada kooperatife girer ev alırım şahane![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bir çok yabancı ülkeye bakarsak Türkiye durumuna göre 3.5 TL benzin fiyatı oldukça makul. Ve şu da var; Türkiye sanırsam dizelin benzinden daha ucuz olduğu tek ülke, doğru muyum ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)