Valla bence 300 civarında olur yol versiyonu, Honda'cılar Ring'de en hızlı Hatch olmayı hedeflediklerini belirtmişlerdi daha önce de :)
Printable View
Valla bence 300 civarında olur yol versiyonu, Honda'cılar Ring'de en hızlı Hatch olmayı hedeflediklerini belirtmişlerdi daha önce de :)
sonunda hondanın da harama el sürdüğü günleri gördük eyvah eyvah :D
Manifold muhtesem iscilik
Turbonun palleri acaba toz icin mi kapali yoksa saklmak mi istediler. Dump valve in de kapali ama yinede degisik bir dizayn cikabilir.
Ayrica carbon airbox un altinda ITB var gozuken. Umariz seri uretim
Modeli de itb li olur
seri uretım 1300 kılo onden ceker bır aracın 260-270 hp nın ustunde olacagını sanmıyorum.
oda 2.0 yada 1.8 olursa. 1.6 motoruda o kadar guclu yapmazlar serı uretımde.
o emme egzoz manıfoltları ve turbo fabrıkasyon bır cıvıc ıcın hayalden baska bısey degıl
kasa olarak hoş geldi yollarda görürsek istekler artıcaktır o basıncın sesini :)
Kimse carbon airbox krom manifold koymaz tabiki seri uretim araca. Ferrariyi disarida tutuyorum.
O buyuklukte bir turbo da sehir ici icin imkansiz.
Fakat ben itb icin umutluyum yinede. Dunyadaki ikinci itb+turbo motor olabilir.
internal lar saglam olursa yeni cupra geliyor demektir. Hayirlisi
nasıl bi headers o ..:eek:
başarılı
hep standart fabrika çıkış bi hondam olsun istemişimdir
Motoru hazırlayan mühendis bizim foruma üyeymiş. .... şöyle olsa böyle olsa yorumlarını okumuş, type R konularını okuyunca bi araba yapalım alayına efsane olsun demiş :D bu manifoldla çıkıçakmış piyasaya egsoz ve external wastegate borularıda kaputtan çıkıcakmış :D:D:hahaha:
Oyle birsey olsa ya hakkaten. Full race manifoldlarla ciksa ctr ler :)
sıkıştırma yı arttır basıncı uçsun araba sonra. yok öyle bi dünya.
sıkıştırma oranı 12,5 olamaz, turbo benzinli araçlarda sıkıştırma oranı düşük seçilir.
2,5 bar da çok iddalı ayrıca.Alıntı:
edit: aşırı besleme araçlarda dinamik sıkıştırma(motor iş yaparken ulaştığı sıkıştırma) fazla olacağı için belli limitlerden sonra özellikle stock motorlarda sorun yaşanabilir, yüksek sıkıştırma nedeniyle motor biraz daha sıcak çalışabilir bu sıcaklık motora zarar verebilir yakıt kalitesi nedeniyle motor kırabilir vs gibi nedenlerden dolayı sıkıştırma oranını düşürmek mantıklı olur.
http://car.watch.impress.co.jp/img/c...566/137/16.jpg
Herkes bi gün hondacı olacak desenize :D
Olaya haram karıştıysa honda tehlikeli olur :D
emekli olunca çekerim bi tane çuff çuf :D
aracın üzerindeki turbo wtcc yarışları için geliştirilen bi turbo büyük ihtimallede araçın bu hali (yani turbolusu )sadece yarışlar yapılmış oalabilir seri üretime atmo bile çıkabilir.
12,5sıkıştırma+itb+turbo hee vay arkaşdaş :D
güzel güzel 2015 te sıfır typer'a bineriz bide yazılım yaptırdınımı ohhh :D:D