bende sardım bu oyuna :)
Printable View
bende sardım bu oyuna :)
bu oyunu dün kardeşim söyledi abi tam senlik oyun diye fakat androidde bulamadık, burda da gördüm ki bulamayacakmışız da :(
Son Update baya iyiymiş.
Bunun Multiplayer'ı olacak, Endless'ta kapışıcan :D
Oyun 1-2 hafatya Androide de gelecek beleş olarak :D sabırsızlıkla beklıyorum. Gerçi 1,7 tl hiçbirşey ama google kabul etmeyince paralı satışı, sahteleri çıktığından androiddede ücretsiz yayınlıcakmış. Şu günlerde tüm yoğunluğunu bu işe vermiş yapımcı.
Trafik Oyunu
gülmekten oynayamadım ki :D :D
hortlatayımm. Androide geldi oyun cok iyi :D s2k var 3. haritayı actım ota boka para harcıyorum :D rekorum 92k sanırım o civarlarda bişeyler. Şimdi m3 e biriktiriyorum :D
Sonunda android e gelmiş :D
Evet bende 2 gündür oynuyorum. Büyük ekranlı android telefonlarda çok iyi oynanıyor. Bende e92 m3 e para kasıyorum.
Ulan kredi kartim yok değer mi birinden rica edip alicam :D
sen android e indircen dimi abi ? burda ücretsiz gözüküyo da o yüzden dedim :) yanlış mı baktım acaba :)
https://play.google.com/store/search...%20racer&hl=tr
ios a paralı androide ücretsiz :D hertürlü değer . Ayrıca bakıyorum millet 300 400k puan yapmıs ulan diyorum nasıl oluyo :D ben süreli oynadığım için az yapıyormuşum :D varmı 100 saniyede 98k dan fazla yapan ? ?
Sırf bu oyun yüzünden telefonumu satıp iphone almayı düşünüyordum,android e geldiğini öğrenince sanki loto tutturmuş gibi sevindim :D
trailer da çok zevkli görünüyor android için ücretsiz indirdim deniyorum :)
androide cikmis, indirdim deniyorum bende
yahu 112 bin rekorum oldu skorboarddan bakayım dedim kaçıncıyım diye, bağlanmadığım için rekorum sayılmamış. Küfrettim :( Bağlanıp denedim 13. sıradayım şimdi.
ben hiç bağlanmıyorum kendi içimde kasıyorum kendimi :D bağlanayım en iyisi
Android kullanıyoruz, telefonunuz uyumlu değil diyor, iş mi bu şimdi? :(
canım sıkılınca şirkette ufaktan kovalıyorum bi video attım 106mla :D
HTC One da harika oynanıyor yahu bayıldım oyuna.:D
hobaaaaa androide çıktımı ya :D indiriyorum hemen bakalım note 3 de nasıl çalışıcak
e92 m3 harikalar yaratıyorum :D
98k nasıl oluyor ya ben 28i geçemedim sürelide :D doğan bitti 106ya geçtim harbiden otoban faresi lakabını haketmiş :D
elden düşürmeyince öyle oluyor :D bide hep büyük oynuyorum fren kullanmıyorum, otomatik hızlanma moduna aldım sadece yön veriyorum :D 1 günde 147k para yapıp m3 aldım . namussuz ile 2.8 saniyede 100 e ulaşıyorum 214 max hıza ulaşabildim şimdilik :D genelde 70 90k arası yapıyorum hep :(
helal olsun agah :D bu arada bi açık buldum soldaki bedavalar yazısında mı ne face ve twitterdan takip edine tıklayın takip etmesenizde para veriyor birde sponsor videosunu izleyin menüye dönüp tekrar girin bir daha izleyebiliyorsunuz para kasılabilir ama 500 eriyor az filan ama iş görür yeni başlayanlara :D
surelde 50K civarı yapıyorum
yonlendırmem sensör ile :D
gaz otomatik :D
106m var gırtlak dolu:D
evo için para kasıyorum şuan 24K fln var cepte :D
ayfon kullanırkene oynuyordum şimdi androide gelmıiş güzel arabalar var makasçılara tavsiye olunur :)
Evoda güzel ancak (evo 9) e30 m3 çok daha kontrollü. Ben ilk etapta evo ya kadar tüm araçları açtım epeyde oynamam gerekti. Ama e30 m3 o kadar kontrollüydüki e92 m3 parasını hemen biriktirdi tavsiye ederim.
şimdi tır almak için para biriktiriyorum sonra da evo 10 :)
Bu arada bende 106 bin yaptım rekor e92 m3 ile gırtlak dolu :D 145 k ile dreceye giriliyorsa ben bi zorlim ok zor gibi gelmiyor bana
Süreli oyunda rekorum : 137k
Sonsuz da da : 126914 :)
evo için para kastırıyordum e30 m3 alayım bari bende ..