User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: iphone 5 birkaç sorun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeni konu açmak istemedim

I phone 5s in kendi içindeki navigasyon Yani maps , sürekli yanlış yol tarif ediyor.

Ibb trafikte falan kendi konumumu saçma sapan yerlerde gösteriyor telefon kafayı yedi sanırım var mı bilgisi olan nasıl düzelir ?
    Konum servisleri açık mı ? Böyle bir şey olmaması gerekiyor, telefonun konum servislerinin açık olduğuna emin olun eğer sorun yine devam ederse temiz bir şekilde restore ettiğiniz taktirde sorun düzelecektir.
    FOR US BY US

[/CENTER]

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konum servisleri açık mı ? Böyle bir şey olmaması gerekiyor, telefonun konum servislerinin açık olduğuna emin olun eğer sorun yine devam ederse temiz bir şekilde restore ettiğiniz taktirde sorun düzelecektir.
    restore nasıl ediliyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon yere dusup darbe aldiysa wifi anteninde sikinti vardir evdeki bilgisayardan daha hizli benim kullandigim telefon
    vi-fi değil 3g açıkken kullanıyorum Navigasyonu.

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    restore nasıl ediliyor ?
    PC ye itunes kurun, telefonu bağlayın. Senkronize ve yedekleme yaptıktan sonra orda düğmeyi görürsünüz.

2 yıldır uzağım gerçi ios tan ama hatlar değişse bile içeriğin yada yolların değişeceğini sanmıyorum.
    Fusion35 ------> OnurD.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    home tuşu power tuşuna aynı anda basın elma logosu gelene kadar bırakmayın reset atmış oluyorsunuz.Telefonunuzu güncelleyin birde.
    Şarjı çabuk bitenler orjinal şarj aleti kullanın sorununuz çözülecektir.ios7 de çakma şarj aleti kullanamıyorsunuz ya desteklemiyor diyor ya da tam şarj etmiyor ekranda %100 gösteriyor ama bir kaç saat içerisinde tükeniyor şarjı ve kendini kapıyor.reset yöntemiyle açabilirsiniz telefonu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    home tuşu power tuşuna aynı anda basın elma logosu gelene kadar bırakmayın reset atmış oluyorsunuz.Telefonunuzu güncelleyin birde.
    Şarjı çabuk bitenler orjinal şarj aleti kullanın sorununuz çözülecektir.ios7 de çakma şarj aleti kullanamıyorsunuz ya desteklemiyor diyor ya da tam şarj etmiyor ekranda %100 gösteriyor ama bir kaç saat içerisinde tükeniyor şarjı ve kendini kapıyor.reset yöntemiyle açabilirsiniz telefonu
    bu reset hafızayı silmiyor değil mi ?

ios güncel bu arada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    restore nasıl ediliyor ?
    Telefonu önce itunes'ten veya icloud'dan yedekleyin. Daha sonra internetten güncel olan (tam model verirsen link atarım sana) firmware dosyasını indireceksiniz. Daha sonra iTunes'e gelip klavyeden shift tuşuna basılı tutarak güncelleye tıklayacaksınız. Daha sonrasında ise sizden dosyayı göstermenizi isteyecek. İndirdiğiniz dosyayı seçip yüklemesini bekleyeceksiniz. Bu kadar, ortalama 15 dakika sonra cihaz sıfırlanmış şekilde açılacak. Kurulumu yaptıktan sonra itunes yedeğini yükle veya icloud'dan hesaba giriş yapınca otomatik olarak yükleyecektir yedeği.
    FOR US BY US

[/CENTER]

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır silmiyor, pc ye reset atmış gibi oluyor
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonu önce itunes'ten veya icloud'dan yedekleyin. Daha sonra internetten güncel olan (tam model verirsen link atarım sana) firmware dosyasını indireceksiniz. Daha sonra iTunes'e gelip klavyeden shift tuşuna basılı tutarak güncelleye tıklayacaksınız. Daha sonrasında ise sizden dosyayı göstermenizi isteyecek. İndirdiğiniz dosyayı seçip yüklemesini bekleyeceksiniz. Bu kadar, ortalama 15 dakika sonra cihaz sıfırlanmış şekilde açılacak. Kurulumu yaptıktan sonra itunes yedeğini yükle veya icloud'dan hesaba giriş yapınca otomatik olarak yükleyecektir yedeği.
    dostum teşekkür ederim yardım için sanırım hallederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum teşekkür ederim yardım için sanırım hallederim.
    Rica ederim, takılınacak bir yer yok aslında ama takılırsanız özel mesaj atın bana yardımcı olurum
    FOR US BY US

[/CENTER]

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu reset hafızayı silmiyor değil mi ?

ios güncel bu arada.
    yok silmez ama elma logosu geldiğinde bırakmazsanız recovery mode 'a geçebilir dikkat edin.
    icloud'dan herzaman yedek alın bilgisayarınızda itunes varsa sık sık yedek alabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok silmez ama elma logosu geldiğinde bırakmazsanız recovery mode 'a geçebilir dikkat edin.
    icloud'dan herzaman yedek alın bilgisayarınızda itunes varsa sık sık yedek alabilirsiniz
    Recovery mode'a değil de DFU moda geçiyor cihaz, dfu moda geçmesi için de home+power tuşuna birlikte basıp telefon tamamen kapandıktan sonra home tuşuna basılı tutuyor 13-14 saniye kadar o şekilde DFU moda geçiyor ki dfu modda işlem yapamaz telefon kapalı oluyor yani. Bilgisayara bağladığı zaman da iTunes otomatik olarak dfu modda cihazı görüyor ve restore menüsünü getiriyor direk.

Ufak bir ekleme yapmak istedim
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sorayim bir soru, benim iphone 4 te yandex yol tarifi yapmiyor rota hesaplaniyor diyor rotayi cikardiktan sonra oylece kaliyor herhangi bir hareket yok bunun bi cozumu var mi?
    İphone 4 ile yandex navi kullanabilen var mi??
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desin telefondan navigasyon olayı hala mukemmel sevıyede degil. helekı ıphone'un kendı harıtası cok daha vasat. en ıyısı dedıgımız yandex bile istanbul'un içinde çok sık kaybolabılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonda navigasyon olayı bence çözülmüş.Apple maps ve yandex doğrudur sapıtıyor.Ama Nlife navi programını açıkca tavsiye ederim.İnternet baglantısı gerektirmiyor.Daha bir kere yanlış yola girmedim.Program başarsoftun tomtom navigasyon ile aynı özellikleri barındırıyor.Arabada navigasyona artık gerek yok diyebilirim.Şuan appstore ücretli halde ben bir fırsat yakalayıp ücretsiz almıştım.Örneğin aöfte sınav yerimiz sürekli değiştiği için okul bulmak cok zor olabiliyor.Çoğu okulu adını yazarak dahi bulabiliyorum.Yandex ve mapin bulamadıklarını nlife detaylı ara kullanarak cadde sokak kapı no yazarak anında bulabiliyorum.Sorunsuz navi isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.İp 5 kullanıyorum.Kasma sorunu vs kesinlikle yok.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ücretli olmasa denenebilir aslında ama, ufacık ekrandan zaten zor bela görüyorum, hala tam güven oluşmadı bu app'lere karşı bende bide üstüne para vermem.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Boss sayesinde yandex i önerdi .. Sokağına kadar trafiği gösteriyor ve bir kere bile sapmadı Gideceğimiz yerlere onun yardımı ile gidiyorum ve gerçekten de aktif bir program .. Senin önerdiğinde güzel ama şu an free olarak yandex (Y)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim Boss sayesinde yandex i önerdi .. Sokağına kadar trafiği gösteriyor ve bir kere bile sapmadı Gideceğimiz yerlere onun yardımı ile gidiyorum ve gerçekten de aktif bir program .. Senin önerdiğinde güzel ama şu an free olarak yandex (Y)
    yandex artık internete ihtiyac duymuyor enazından androidde var iosdada var diye düşünüyorm 90 mb'lık istanbul haritasını wi-fi ile download ederseniz(yada oldugnuz şehri- gideceginiz sehri vs.) heryeri canavar gibi bulup götürüyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İos'dan pek anlamıyorum.Babamda ıphone 4 var. Telefondan uygulama güncellemek için apple store giriyorum önceki kişinin hesabı çıkıyor şifre soruyor bunu nasıl düzeltebilirim.Birde durmadan fotoğraflarda vs izin istiyor nereden kapanıyor bunlar nasıl düzeltebilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)