home tuşu power tuşuna aynı anda basın elma logosu gelene kadar bırakmayın reset atmış oluyorsunuz.Telefonunuzu güncelleyin birde.
Şarjı çabuk bitenler orjinal şarj aleti kullanın sorununuz çözülecektir.ios7 de çakma şarj aleti kullanamıyorsunuz ya desteklemiyor diyor ya da tam şarj etmiyor ekranda %100 gösteriyor ama bir kaç saat içerisinde tükeniyor şarjı ve kendini kapıyor.reset yöntemiyle açabilirsiniz telefonu
Telefonu önce itunes'ten veya icloud'dan yedekleyin. Daha sonra internetten güncel olan (tam model verirsen link atarım sana) firmware dosyasını indireceksiniz. Daha sonra iTunes'e gelip klavyeden shift tuşuna basılı tutarak güncelleye tıklayacaksınız. Daha sonrasında ise sizden dosyayı göstermenizi isteyecek. İndirdiğiniz dosyayı seçip yüklemesini bekleyeceksiniz. Bu kadar, ortalama 15 dakika sonra cihaz sıfırlanmış şekilde açılacak. Kurulumu yaptıktan sonra itunes yedeğini yükle veya icloud'dan hesaba giriş yapınca otomatik olarak yükleyecektir yedeği.
FOR US BY US
[/CENTER]
Recovery mode'a değil de DFU moda geçiyor cihaz, dfu moda geçmesi için de home+power tuşuna birlikte basıp telefon tamamen kapandıktan sonra home tuşuna basılı tutuyor 13-14 saniye kadar o şekilde DFU moda geçiyor ki dfu modda işlem yapamaz telefon kapalı oluyor yani. Bilgisayara bağladığı zaman da iTunes otomatik olarak dfu modda cihazı görüyor ve restore menüsünü getiriyor direk.
Ufak bir ekleme yapmak istedim![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
kim ne derse desin telefondan navigasyon olayı hala mukemmel sevıyede degil. helekı ıphone'un kendı harıtası cok daha vasat. en ıyısı dedıgımız yandex bile istanbul'un içinde çok sık kaybolabılıyor.
Telefonda navigasyon olayı bence çözülmüş.Apple maps ve yandex doğrudur sapıtıyor.Ama Nlife navi programını açıkca tavsiye ederim.İnternet baglantısı gerektirmiyor.Daha bir kere yanlış yola girmedim.Program başarsoftun tomtom navigasyon ile aynı özellikleri barındırıyor.Arabada navigasyona artık gerek yok diyebilirim.Şuan appstore ücretli halde ben bir fırsat yakalayıp ücretsiz almıştım.Örneğin aöfte sınav yerimiz sürekli değiştiği için okul bulmak cok zor olabiliyor.Çoğu okulu adını yazarak dahi bulabiliyorum.Yandex ve mapin bulamadıklarını nlife detaylı ara kullanarak cadde sokak kapı no yazarak anında bulabiliyorum.Sorunsuz navi isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.İp 5 kullanıyorum.Kasma sorunu vs kesinlikle yok.
ücretli olmasa denenebilir aslında ama, ufacık ekrandan zaten zor bela görüyorum, hala tam güven oluşmadı bu app'lere karşı bende bide üstüne para vermem.
Benim Boss sayesinde yandex i önerdi .. Sokağına kadar trafiği gösteriyor ve bir kere bile sapmadıGideceğimiz yerlere onun yardımı ile gidiyorum ve gerçekten de aktif bir program .. Senin önerdiğinde güzel ama şu an free olarak yandex (Y)
İos'dan pek anlamıyorum.Babamda ıphone 4 var. Telefondan uygulama güncellemek için apple store giriyorum önceki kişinin hesabı çıkıyor şifre soruyor bunu nasıl düzeltebilirim.Birde durmadan fotoğraflarda vs izin istiyor nereden kapanıyor bunlar nasıl düzeltebilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)