Biz sercan ile bir kac deneme yaptik bence cok faydali olacak radar ve cevirmeler konusunda hatta hadi maslaktayim cikin gelin tarzi bulusmalarda olabilir grup kalabalastikca
Biz sercan ile bir kac deneme yaptik bence cok faydali olacak radar ve cevirmeler konusunda hatta hadi maslaktayim cikin gelin tarzi bulusmalarda olabilir grup kalabalastikca
Programı kapattım sanıyorum.
Şirkette ölüm sessizliği var.
Derinden bir ses
Kimse var mııı?
nan yüreğim ağzıma geldi.![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
kanal hareketlendi kilitli ekrandayken bile ses geliyor eger dedigim gibi kullanici sayisi artarsa keyifli olur gibi geliyor![]()
ıdırdım de gıremıyorum yavv , user name ıstedı yazdık, şifre istedi girdik, mail istedi onuda yazdık , telefon numarası opsıonal dıyo hadı onuda yazdım , gır dıyorum username ıs already taken yazıo gırmıyo : ne dıyo bu![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
izmir grubunda kimse yokmu ya ?
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
bende ekledim nickim aynı gcapraz
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
abi niye power fm dinletiyonuz yaa![]()
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
radyo açmayalım lütfen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)