User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
95 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Orjınal Araç

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 model. Vectra b 49000. Km de

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene oncesıne kadar 2000 model polomuzda boya yoktu. kadının bırı arka tampona surttu 1 karıs. ertesi gün zil çaldı, abi araba sizinm? evet kardeşim bizim. cenazemiz vardı kapı önündeydi araba gittik baktık, abi göremedim sürttüm dedi. ön tanpondan ön kapı başlangıcına kadar çizik. 1 hafta sonrasında da otoparkta duran aracımıza vurudular tekrar. bereket aynı yerdendi aracı tam servise bırakıcaktık ertesi günü. ki otoparkta kamera yoktu üstlenmediler. ki gerekte yoktu vurulan yer zaten boyanacaktı. üstünde pek durmadık. 1 haftada 4 parça boya. resmen araba lanetlendi dedik değişeni olmadığına şükrediyoruz şimdi. şuan 91.000km geldik bakalım 13 yaşındayız.
    masalla masalla

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle istanbulda ne kadar korursan koru çiziyorlar vuruyorlar.

Gram boyasız aracımı bi akşam yemeği için lüks bi mekanın otoparkında dahi çizdiler hemde boydan boya.

Şu boya takıntısı olanları anlamıyorum kardeşim darbe değişen falan yoksa komple boyalı olsa nolur? Hatta çoğu değişeni olan araçta bile büyük darbe olmuyor servisler hemen değişimden yana.

Kuzenim var yurt dışında yazın geldiğinde ona sordum bu boya değişen mevzusunu. Diyorum şu arabada değişen ve boyalar var. Ne güzel işte yeni kapı takılmış ve rengi daha canlı yani araba daha yeni olmuş o taraflardada o gözle bakıyorlar boya değişene

Kendi arabam 2008 model ve 76,000 km'de.
    - Bize Her Yer TRABZON

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaşımın amcasında 94 Vectra 1.8 S var, 25 bin km de full orjinal, 35 yaşındaki doktor oğluna bile vermez anahtarını arabayı çıkarmasa da her pazar çalıştırır bi 15 dk süreyle, sürekli kapalı garajda tutar, 6 ayda bir genel bakımını yapar, o derece kırık

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1998 Mazda MX5, 190,000 Km, orijinal kalan bir tek kül tablası vardır herhalde.

(Pardon, şanzıman, şaft ve diferansiyel de orijinal)

Gerisi külliyen elimden geçti.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flashım var 10 parça değişeni mevcut (tavan hariç abartmıyorum ) km 5 yıldır 400 küsür binde takılı 1998 den beri bizde

güncel kullandığım araçta boya yok inşallahta olmaz , olursada canımız sağolsun sıkıntı yok
    Livestrong

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir şeyi merak ediyorum. Bu değişen parça olayı neden sıkıntı oluyor?
    Diyelim ki geldi biri arkadan vurdu bagaj çöktü tampon gitti. Gidip servisten yeni bagaj takınca tampon takınca niye arabanın değeri düşsün?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir şeyi merak ediyorum. Bu değişen parça olayı neden sıkıntı oluyor?
    Diyelim ki geldi biri arkadan vurdu bagaj çöktü tampon gitti. Gidip servisten yeni bagaj takınca tampon takınca niye arabanın değeri düşsün?
    toplumun araba kültürü zihniyete öyle yerleştiği için malesef bu bakışı değiştirmek imkansıza yakın

(satılık flash )
    Livestrong

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toplumun araba kültürü zihniyete öyle yerleştiği için malesef bu bakışı değiştirmek imkansıza yakın
    Yav tamam ama neden?

Boya takıntısını bir nebze anlıyorum boyası nerde nasıl yapıldı, neresinde macun var göçük var ona takabilirsin.. Kilometre takıntısı da tamam..
    Ama parça değiştirince ne oluyor? Ne değişiyor? Değiştirdiğin parça da aynı fabrikada üretilip aynı üretim bandından geçip aynı arabaya takılmıyor mu? Zaten şans eseri senin arabanın kapısı bir önceki yada bir sonra ki arabaya denk gelmiyor. Tutup da mühendisler ''hmm.. bu arabayı osman abi sipariş etmiş buna şu çamurlukları takalım!'' mı diyorlar?

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

(satılık flash )
    aynen oyle herkez padısah dölü ya bızı toplumuz da her zaman en ıyısı onlar da olucak kahve de arkadaşlarına hava atıcak araba full orjınal yav gram boyası yok az km lı diyecek altın'da ki arabaya göre sosyal sınıfa sokulan bir toplumuz biz
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya, degisen takintim hic olmadi olmayacakta . Gelir biri carpar, cizer o olur bu olur takilmamak gerek . Burada mantik tamamen farkli . Bir aracin boyanmasi , degismesi gereken parcanin degismis olmasi arti olarak kabul goruyor ancak Tr de degeri dusuruyor . Benim anlayisima tamamen ters.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav tamam ama neden?

Boya takıntısını bir nebze anlıyorum boyası nerde nasıl yapıldı, neresinde macun var göçük var ona takabilirsin.. Kilometre takıntısı da tamam..
    Ama parça değiştirince ne oluyor? Ne değişiyor? Değiştirdiğin parça da aynı fabrikada üretilip aynı üretim bandından geçip aynı arabaya takılmıyor mu? Zaten şans eseri senin arabanın kapısı bir önceki yada bir sonra ki arabaya denk gelmiyor. Tutup da mühendisler ''hmm.. bu arabayı osman abi sipariş etmiş buna şu çamurlukları takalım!'' mı diyorlar?
    değişen konusu söyle bence bır araba da atıyorum sağ çamurluk değiştiyse bu araba sagdan darbe yemıs şase kaymış damgası yıyor. Atıyorum bızım hasan mehmet abımız de darbelı arabaya para vermezsonra maazallah elın de patlar bizim ulkemızde araba fıyatları ***** para kazanma sartları da bellı herkez parasınla en temızını zorluyor bi de biz de araba genellıkle kazanç kapısı olarakta gorunur atıyorum bir altın kolye alsan o kolyenın bır yerı tamır görse değeri duser bizdeki de o hesap o yuzden herkez bır sonrakı sahıbıne saklar arabasını
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav tamam ama neden?

Duzeltilememis ki, boyayla kurtarılamamış ki değişmişler yani darbe o kadar buyuk anlamına geliyor. Tabi ben de bu mantığı yanlış buluyorum değişse ne olur değişmese ne olur, sadece görüntü. Ama altından kotu seyler çıkmadığı sürece

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duzeltilememis ki, boyayla kurtarılamamış ki değişmişler yani darbe o kadar buyuk anlamına geliyor. Tabi ben de bu mantığı yanlış buluyorum değişse ne olur değişmese ne olur, sadece görüntü. Ama altından kotu seyler çıkmadığı sürece
    Yetkili servislerin çalışma mantığı o şekilde değil malesef. Doğrultma yapanı yok nerdeyse.
    Üzerinde macun olan çamurluktan sa, yan sanayi olmayan boyanmış çamurluğu tercih ederim. Kişiden kişiye değişir. tabi bu düşünceler.
    Ama günümüzde herkez galerici artık nasıl oluyosa, güven kalmadı kimseye birbirimize bile güvenemez olduk araba alır satarken.

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi orjinal demek ne demek ?

değişen olmayıp veya birebir orjinal parça ile değişmiş far, stop, tampon, cam vb. gibi parçalarla değişmiş fazla kaporta hasarı olmadan değişmiş araçlara da orjinal diyebilirmiyiz. netice de değişen olsa da bi tampon veya ön çamurluk değişse ne olur ?

bence fabrikadan çıktığı gibi duran araçlar evet orjinal ancak hiç kazasız hasarsız orjinal. elbette ki daha kıymetli.

ama... bence tampon, çamurluk sürtülmüş hafif ezik. yetkili serviste değişti boyandı. bence bu araçta orjinal. hemde baya baya orjinal.

yeri gelir adam sıfır arabayı tırdan indirirken sürtüyor hemen serviste boyanıyor

bence orjinal olmayan araç, alçaltılmış, motoru yürüyeni modifiye edilmiş yani herhangi bir yerinde değişiklik yapılmış ve ufakta olsa yan sanayi ve kalitesiz parçalarla usta olmayan ellerde toplanmış araçlar orjinal değildir.

ben böyle düşünüyorum

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150.000 km de 2011 model boyasiz albea miz var ancak 70.000 km den beri yetkilo servis yuzu gormedi
    Bunun haricinde bende 200-300 micron macunla sivanmis parca yerine orjinaliyle degismis parcayi tercih ederim
    We’re the middle children of history...

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız ozanın 300zx resimde bildiğin kötü çıkmış çıplak gözle çok çok daha güzel duruyor.
    Resmi koyarak arabasına haksızlık etmiş.

Benim 2005 12.000 km deki corvette sayılmaz herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu durum biraz da dürüstlükle yada insanların birbirine güven duymamasıyla alakalı.
    ***** sitedeki ilanlara bakın; sürtmeden dolayı değişik, çizikten dolayı boyalı
    Sen karşındaki insana güvenmiyorsan ki bi çoğumuz güvenemiyor bu tür şeylere mecburen dikkat ediyorsun.

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 model Mk6 Golf GTI sahibiyim aracim 15binde Boyasız ve tamamen Orjinal yani fabrikadan çıktığı gibi
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)