konunun açılmasında ne varki bilgi amaçlı sonuçta forum burası
yarın oburgun ben kaza yapsam biri gorse konu açsa tanıyan varmı bişeyi varmı diye sorsa plakada verse bundan neden rahatsız olayım ?
hee kazalı arabayı kazasız vs diye millete geçirme derdine olan biriysem eve doğrudur rahatsız olabilirim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gecmıs olsun kaza yapan aracaın sahıbıne ..konuyu acan arkadasa yuklenmezıdı ayrı bı sacmalık ..allah koursun ben patlasam konusu acılsa neolcak umrumda olmaz. sız burda dunya arabanın pataldıgn soyluyorsunuzda adam konu acıncamı kotu oldu herkes ısıne baksın bence
kaza yapan arkadasada acıl sıfalar dılıyorum cana bırsey olmasında gerısı sorun deıl
www.honda-tech.com
ortada yaralanmalı bir kaza var dönen muhabbetlere bakar mısın? daha önce görmedim kaza konularında bu muhabbeti! neyse umarım ayakta tedavi ile ayaklanır kazazede ve sebep olan, maddi hasardan öteye geçmesin inş. tanıyan varsa forumca geçmiş olsun dileklerimizi iletir umarım ilk günden böyle bir şey yaşamak çok kötü hakaten![]()
bbm pin :2B244451
kazada yaralananlara büyük geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntıları yoktur. Acil şifalar diliyorum.
Burada dönen muhabbetlere gelince, adam otoparkta arabasının aküsü bitti, acil yardım diye konu açıyo, açabilir eyvallah, sıkıntım yok, ona bir şey denmiyo, S2000 kazası konusu açılınca, vay efendim niye yardım etmedin, madem gördün durup yardım etseydin, niye konu açıyosun, gibi yaklaşımlarda bulunuluyo. Ortada bir tezat var. Madem acil durumlarda konu açmak gereksiz, gidip direk yardım etmek gerekiyor, bundan böyle "acil xxx" gibi konular açılmasın. Adam görmüş, paylaşmış, kim neden ve niye bu kadar rahatsız oldu anlamak güç. Diyorsanız ki burada bunlar paylaşılmasın, bu tarz konulara hep böyle yaklaşın o zaman. Sadece S2000, Type-R vs olduğunda değil.
öyle işte.
ciddi bişe yoktur inşallah sahibinde.konuda gereksiz diyen arkadaşlar 2-3 haftadır açılan konulardan habersiz sanırım.yerinde bi konu bencede..
illaki kaza için çoğu arkadasımız önceliğe geçmiş olsun dileklerinde bulunarak belli edeceklerdir
not:kardeşimize geçmiş olsun
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Kaza bu sadece s2k ya ozel birseydegil suan itibariyle bence herkezin allahdan acil sifa dilemesi onemlidir..... gecmis olsun
Gecmis Olsun Allah Sifa Versin Bende ilk aldigim zaman tehlike atlattim s2k cok tehlikeli yani ne yapcagi belli olmuyo dengesiz bir arac.
konunun açılmasından neden rahatsız oldunuz ? İlerde bu s2k'yı alıp kazasız satmak için mi ? Bırakın Allah aşkına, bilgilendirme ve merak için açılmış bir konu. Kaza yapıp bunu saklayan insanların girdiği kul haklarını hiç mi düşünmüyorsunuz !
Geçmiş olsun, kazanın sonucu ile ilgili hiçbir bilgi görmedim umarım can kaybı yoktur..
Geçtiğimiz günlerde bir siyah s2k de balçovada kaza yapmış sanırım, kazalar üzüyor gerçekten. Daha duyarlı olmak lazım trafikte..
açılsın ben şahsen açmam açanıda engellemem için bir sebep yok zaten.örnek temsil etti diyemi açılıyor konular. bakış açılarımız farklı. ben kaza yapan arabaları el altından toplasınlar da kımse gormeden satsınlar taraftarı olarakmı bakıyor gorundum. sadece üzücü bir durum ben arac sahıbı olsam kendım yazardım en doğrular bılınmıs olurdu.
evo konusunu görmemiştim zaten onada aynı şekilde üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın.kaza bu.
ins ciddi birseyi yoktur ..
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Hay sızın konuyu sıldırıosunuz s2000 olunca farklı oluo kurgularına sokayım ya. Olay cok asap bozucu kardesım yoksa satan arkadasında alan arkadasında hemen aynı gun baska s2000 alcak gucu var. olay haberlere cıktı bu sıtede kalsa yada kalmasa nolur kı. ? Amma kastınız be bılader.. Sılın su konuyu artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)