birtane de k plaka siyah var onu mu alcan?![]()
emre bencede beyazı bide yakından gor... hatta ben asık olup fotosunu bile cekmiştim ama pcde nerede bilmiorm.. bulursam koyarım buraya fotosunu![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Beyler aracı alırken kaporta-mekanik-motordan vs. anlayan sağlam,güvenilir bi usta tanıdığınız var mı? Nereye gösterebilirim aracı?
araçın yapıldığı opel dostlar a götürebilirsn en detaylı bilgisini sana onlar werebilir .. floryada beşyol sanayide opel dostlar
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Çok iyi makinadır. Ayrıca çoook temizmiş yuw.Maşallah...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
arkadaslar konuyu hortlatıyorum bı arkadasım bu gsi ı almak uzere nette bıraz arastırdım 2 pert kaydı var falan gıbı yazılar okudum hakkında bılgısı olan varmıdır suankı sahıbı ıstedıgın servıse gıderız öle bısey cıkarsa bedavaya verırım eger cıkmazsada ıkı katı paraya satarım sana demıs
varmıdır hıc bılgısı olan hatta şey yazılmış nse 45 sonu olan 45 cocugun dedesının ölüm yıldönümü oldugundan özel alınmış.
Eeeey emg astra gsidan onceki konusu benim adasinne hort be bayrampasali nerden buldun la bu konuyu
![]()
Vayyy Emre pampamım eskı konularıNSE 45 o zamanlar cok iyiydi. 1 seneye kadar canlı gormustum hala iyi idi.Suan ne durumdadır bılmem ama o arac hic pert olmadı dıye biliyorum.
Adam gsi arıyormus sımdı gsi'ı bastan yapdı![]()
bi forumda arkadasın bırı yazmıs sahibi sıgortacı bı arkadas m3 csl le kapısırken vırajı alamadı takla attı pert oldu sonra baska sıgortacı aldı ona topladı cok guzel yaptı hep garajda yatıyırıyodu hırsız caldı yolda giderken bı agaca yıldırım düştü o agaçta bu arabanın tavanına geldı hırsız öle bıraktı kactı arabayı yazmıslar roman gıbı walla![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)