bence honda cok guzel ama bunu alacagın fıyata baska marka 250 lik bişiler alabilirsin dahagüzel daha rahat kullanırsın hemde selçuk.sonuçta 125 lik honda
Printable View
bence honda cok guzel ama bunu alacagın fıyata baska marka 250 lik bişiler alabilirsin dahagüzel daha rahat kullanırsın hemde selçuk.sonuçta 125 lik honda
150 liği gelmiycek türkiyeye 150 lik kanada amerika pazarında çıkdı avrupada sadece italyada satışa çıkdı 150 lik versiyonu ayrıca asya pazarınada çıkdı işin komik yanı ne biliyormusunuz iltayada pcx 150 2550 euro pcx 125 2450 euro yani 150 likle 125 lik arasında sadece 100 euro oynuyor..
PCX150 | WW150EX2 | PCX 125/150 | 110-300cc | Scooter | Honda Italia
PCX125 | WW125EX2 | PCX 125/150 | 110-300cc | Scooter | Honda Italia
selçuk pcx çok şirin makine ancak tamamen fiyatından dolayı ben ps150 tavsiye ederim, Kullanıpta memnun olmayan kimse yok gibi.
6200 e 2013 gelio ist plakali olarak :)
Tesekkur ederim telefonun kotasi bitti
6lt depo var. daha yeni doldurdum. artcımla birlikte 93 ben 70 artcım ve bol yokuslu ruzgarlı guzergah 11.7krs yaktı. yakıt super, gidişte normal bir 125likle alakası yok. kesinlikle tavsiye ederim.
125lik esp versiyonlar satılıyor suanda. 150lik gelmeyecek diyor İzmir honda bayisi.
Bu paralara 250 lik ne onerirsiniz sifir olarak bnde pcx dusunuyorum tvs kullaniyorum simdi tvs almaya kalksam sifiri 3600 pcx alim diyorum
ben suan spacy 110 kullaniyorum işe git-gel için pcxten daha kucuk lastikleri.
bnm lastik kucuklugu konusunda şikayetim.cukur vs. kotu yollarda motorun dengesizleşmesidir.
Pcx için forumlari takip ediyorum.pcx sahipleri genel olarak aldiktan sonra daha kaliteli lastik takmayi tercih etmişler.
sıkıntı yasamazasın sanmıyorum hele birde tek basına gideceksen hiç sıkıntı olmaz. ruzgar konusunda da illa ki sertse etkileniyor. Buarada küçük lastik muhabbetide, scooterların lastikleri genelde ufak oldugundan ki aslında pcx in kiler biraz daha büyük genele göre, yoldaki cukurlar, tırtıllar falan motorun dengesine daha fazla olumsuzluk katıyor. Ancak genel olarak pcx cok dengeli pek sıkıntı yaratmaz
ben 12.000 km dir kullanıyorum hıc bı sıkıntı yaşamadım çok memnunum ama alındığında lastiklerin değişmesi lazım. üstündeki lastikler çok dandik.
gittiğim yol ataköy-levent 21+21 42 km yol yapıyorum
benim daha yaklasık 1k km oldu da lastikler ne acıdan kötü? ben sadece yagmurlu havada sıkıntı yasamıstım ancak kuru zeminde sıkıntı olmamıstı. acaba belli bir kmden snra mı sıkıntı bslıyor? benimde guzergah genelde sehir dısı İzmir- çeşme, İzmir foca ve İzmir kemalpaşa en cok sıkıntı kemalpaşaya gelirken yokustaki asfalt asırı tırtıklı orada sadece sıkıntı yaratıyor