katılıyorum, ama dedıgım gıbı bana maxı tarzı lazım en azından joyrıde evo 200 :) tanıdıktakı x9 250 yede takıldımda soyledıklerın bıraz durdurdu ıstegımı ona karsı bılemıyorum
Printable View
katılıyorum, ama dedıgım gıbı bana maxı tarzı lazım en azından joyrıde evo 200 :) tanıdıktakı x9 250 yede takıldımda soyledıklerın bıraz durdurdu ıstegımı ona karsı bılemıyorum
bu arada joyride 200 modelin adı ama bildiğim kadarıyla 160 veya 170 cc lik motor var üzerinde. 14 hp lik bir scooterin maxi sınıfında olması da ayrı bir durum tabi. 125 cc de daha hafif makinaların bu gücü veren modelleri var. sadece kapıplı gözükmesi adına yakıtı arttırıp gücü öldürmek pek mantıklı değil.
pcx te 130 civarı diye hatırlıyorum. face de kullanıcılar 1.7 / 2.0 litre civarında ortalamalar paylaşmış. ben aldığımda arkaya çanta öne givi cam ve arka lastiği biraz genişletmek gibi bir niyetim var. bu şekilde o cılız görüntüden de kurtulmuş olurum diye düşünüyorum. :D
motor kalıpolarak kucuk geldı benım gozume bugun , az daha buyuk bısı olmalı dıye dusunuyorum.
pcx harika bir motor üretilme amacıda belli zaten.. pcx e fazla yüklenilirse yada oynanırsa oda yakmaya başlar bence stock kullanmak en güzeli..
sen x9 250 ıcın ne dıyosun aga :)
güzel motor kronik sorunu incik boncuk sorunları var oda kullanımada bağlı debriyajından ses gelme olayı meşurdur x9 250 liklerinde onunda nedeni arıza değil daha öncede yazdım çok yükde yada sıkışmada debriyaj balatasının sürtünmesi gibi bir şeydi şimdi unuttum onunda çözümü var diyorlardı.. kısaca güzel motor..
scooterda önceki sahibinin nasıl kullandığı bakımlarını tam yapıp yaptırmadığı falan bunlar çok önemli piaggio sağlam dayanıklı motordur ama hor kullanılmışı her motor kadar üzebilir sen önceki sahibi temiz kullanmış emin motor diyorsan o zaman sorun çıkartmaması gerekir..
Fazlada acele etme bence yukarda arkadaşlarda yazmış kymco xcting250i sym joyride yada gtsevo piaggioda x7 250 yada x evo 250 lerde güzeldir paran sanırım onlarada yeter pegout satelis 250 de benim favorilerim içindedir :) yamahada xmas250 lerde var bunların hepsi güzel motorlar..
uygun duserse cok dusuk km de olması lazım her zaman hazır nakıtım.... bende arıyorum ( orn: adana cukurovada var 100 km ama 6 bın ıstıyor 5 bn lıralık bırsey bakıyorum ben) ozelden mesaj atarsanız sevınırım
Dun adana sucular hondaya geldi pcx ler ellerinde yoktu 5 e almak yerine sifir almak daha iyi zaten kendileri kredide veriyor
italyanlar bu işi biliyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8128208/detay/
sizce aşağıdaki motorlardan hangisi daha avantajlı. hepsi ortalama 120 / 130 kg lık scoterlerin üzerinde ve max. 110 km yapıyorlar.
Max güç 12.1 hp 8.250 rpm
Max tork 10.7 Nm 6.750 rpm
Tek silindir 4 zamanlı 3 sübaplı
Maksimum güç 8.98 hp 6,7 kW @ 7.500 dev./dk.
Maksimum tork 9,6 Nm @ 6.000 dev/dk.
Tek silindir, hava soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC, 4-subap