Piaggo nun bakım masrafları paglı yagmurda kaldınmı ımbo bozulması gıbı saçma bır problemı oluyor
yanaşma bence :)
Printable View
yok güzeldir kıllanmanı gerektiricek mevzular değil debriyajdan ses gelmesi arızadan falan değil ama sana taş gibi sorunsuz diyenlerede pek kanma yanlış yönlendirmesinler onu demeye çalışdım.. piaggiolar içindede kronik sorunları olan modeller var. :) arkadaşımda 10 yaşında vespa var 10 yıldır kendisi sahibi üstüne binen kocası belli değil iş için kullanıyor esnafada veriyor isteyen oldumu daha bir kere arıza çıkartmışlığı yolda bırakmışlığı yok.. :)
sen ne onerırsın pekı ? sıfır sym joyrıde evo 200i ye ne dersın? anahtar teslımı 8000 dıyorlar
suzuki burgman 400 de bulabilirsn
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09480522/detay
mesela
araba kadar yakan motor ıstemıyorum :) ekonomı ıcın motor almak derdındeyım. ayda 1300 km yol yapıyorum :)
valla joyride ı ben ilk sayfada demişdim galiba gayet güzel motordur :) yakışı ne alemde onu bilmiyorum ama epey azdır herhalde bunlar enjeksiyonlu yeni nesil motorlar evo lar.
3.2 lıtre dıyor genel kullanıcı aralıgında. duzgun kullanıorsan 2.9 3 gorursun dıyolar gayet mantıklı
abimde bu kasa ve yenı kasa 400 burgman vardı ve okadar abartılıcak bısy yakmıyordu
ben sadece öneri olarak sundum
3.0-3.2 arası çok iyi.. motor alırsan ilerde sadece yakıttan değil zamandan trafikden park yerinden kar ediceksin bunlarıda hesap kitabını yaparsan aslında yakıttan ziyade buralardan yapıcağın ekonomi ciddi anlamda yakıttan daha karlı ve ön plana çıkıyor.. bu gün bir ispark 15 dakka bile kalsan adam senden 6 tl istiyor ordan hesap et :)
seninkide güzel bir tercih burgman kaliteli klass motor ama ikinci elde heleki 2004 model oldumu dikkat etmek gerekiyor yani ilk motor olarak riskli olabilir çünkü piyasada çok yağ yakanı sorunlusu falan var sorunlusuda denk gelirse yorar insanı motordan soğutur.. temizini almak lazım oda biraz motor üstünde tecrübe ve zaman demek yoksa güzel yakışına gelince yeni nesil motorlara oranla bilhassa 125-250 cc lik motorlara oranla motoru eski nesil ve fazla yakıyor şehir içinde burgmanda 4.5-5 litre altına düşmek zor ihtimal ama uzun yolda ekonomik sürüşde 3.5 e kadar düşüyor.. :)
Çirkin motormus kanka x9 :D
bende kymco 250 i xciting ye bi bak sen beyaz olsun bızım olsun :D
pcx e hiç sıcak bakmıyordum ama son bir kaç gündür iyice kafama yatmaya başladı. cılız kalır altımda kaybolur uzun yolda yorar diyordum ama günde 500 600 km yapan adamları görünce fikrim değişti. özellikle sık değişen parçaların bukadar ucuz olabileceğini düşünmemiştim. yakıt konusunda millet işi dalgaya vurmuş ve honda nın bu motoru bir rivayete göre güneş enerjisinden yararlanıyormuş. o derece ekonomik yani. bende nisan sonu gibi sıfırını alıp keyfini çıkarmayı planlıyorum.
bugun yanımdan bı pcx gectı trafıkte bana cok ufak geldı yaw pızzacı motoru gıbı :s ustundekı adamda benım kadar kalıplı olmadıgı halde. benı maxıden asagısı kesmez sanırım
daha önceki sayfalardada yazdım sanırım pcx bana göre yeni honda activa.. yakında büyük pizza hamburger global fast food şirketleri bence filo halinde pcx'e geçer şu anda activa kullanıyorlar çoğu ama activanın üretimi bitti motorları yenileme vakitleri geldiğinde pcx den başka motor yok gibi..