User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
257 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Siz olsanız?

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya istersen 150.000 harca 200$ lık yağ pompası bi yağlamayı kessin bak ne oluyor. Bu olaylar birazda şans. 100K km lik araç yaparsın bakarsın 120K gider bakarsın 2K km de motor kırar. Tamamen şans.

Mühendisler uzay gemisi yapıp uzaya yolluyor. Bu uzaya %99 çıkacak demiyorlar, diyemiyorlar yıllar boyunca o %1 lik çıkamama olasılığı üstünde çalışıp onu 0 lamaya calışıyorlar.

Modifiye de şans işi. Aynı parçalarla aynı 2 aracı toplayan ustayı baz aldığında bile biri motor kırarken diğer ömürlük olabiliyor.

AEM 0 selenoid aldım araç için bozuk çıktı ya misal. Yenisini sipariş edelim dediler EVC 6 taktım güvenemedim bir daha. o %0.1 bozuk çıkma olasılığına güvenemedim.

Mehmet S2000 e bir s2000 parası harcamış ama enjektörlerinden birisi gevşek kalmış oynuyodu erdem video çekmiş. Halbuki sıkmışlar ringinide takmışlar ama gevşemiş. Kötü şansın önüne geçebiliyor musun. Bilalle Özgün takmış enjektörü, hayır atıyorum Muratta taksa gevşeyebilir.

Yine diyorum kötü şans.

Bkz: Murphy Kanunları

cok katılıyorum bır ara mantar tuning gokmen abının boyle kotu reklamı yapılıyordu fakat mtr plakalı turbo vtec denılınce kımse acıklayamıyordu.. sonradan gokmen abının topladıgı arac cok ıyı oluyor ama basında durmuyor ustaları toplayınca sorun cıkıyor denıldı...her garajın kırılan aracı vardır,her garajın beklenılenın cok ustunde performans gosteren aracıda vardır..ama hıc bır usta bıle bıle 3 kez rodajda motor kırmaz..serdar ustanın bır eksıgı oldugunu dusunmuyorum..enjektor acıklama olabılır deılse rektefıyeden baska bırsey olamaz..ya hele kı 100 kmde kırılmıs araba rodajda demektır enjektor o devırlerde kıramaz aracı..3 sılındır gıden araba mutlaka anlasılır

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle çok geçmis olsun.ben sizin adiniza çok üzüldüm sizin bursaya type r almaya gidip geldiginiz zaman direk rolling gecelerine katildiginiz zamanlar aklima geldi.resmen foruma rolling geceleri baslamisti.hem ben hemde forum halki yaptiginiz rolling gecelerine hayranlikla bakiyordu.ne zamanki herkesler araçlarini doldurmaya baslayinca bu isin ben zevkini kaçtigini düsünmeye basladim.birde sizin sus type r inizin motorun kirilmasi ile ilk baslangic bu oldu sanirsam.
    ben harcanilan para dan çok verilen emege,zamana,sabira,uykusuz kalan günlere acirim.para bu yerine gelir fazla takilmam ama verdigim emege acirim sahsen ben.
    ben bu durumda ne yapardim denedim olmadi aracima yeni motor takar flitre,headers ve eksoz takip bir süre bu sekilde devam ederdim.benimde basima geldi bir 106 gti aldim o arabaya aldigim fiyatin 3 kati fiyatini harcadim 1 ay iyi sürüyorsam 4 ay parçalarini toplamakla geçiriyordum tam 1 sene dayandim aracimi sattim alan adam 4 senedir süruyor bir sikintisi olmadi.astra coupe turbo aldim gene ayni insan Türkiye ye geliyorum izine 5 haftalik geldigim izinin 3 haftasini sanayi de geçiriyordum.herkes tamam oldu arabanin sikintisi giderildi diyor bi izmite denemeye gidip geliyorum sikinti devam arizami aksam bulup ertesi sabah yola çikiyorum.bunlari yazmamin sebebi yazik arkadas degmiyor inan bana ben verdigim paraya degil o sanayide geçirdigim zamanlara ve saatlere aciyorum kafamda saç kalmadi resmen
    ben bu arada mehmetin bi art niyet düsünerek bu konuyu açtigini düsünmüyorum.bana sorarsaniz cani sikilmis bu duruma size fikir danismak için açtigini düsünüyorum.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler hepınıze tek tek tesekkurler emın olun burda konustukca dertleştikçe içimdekı stres azalır oldu..

Kırıldımı kırıldı alı belı hasan huseyın farketmıyor sonucta alide kırsa velıde kırsa ben alıyım yapıyım demıyor bu pıyasada umarırım bu gıren semsıye son olur tek dıleğım bu..

İnşalllah salı falan bınmeye baslarım ve bu sıkıntıyı atarım basımdan..

Allah herkesın gonlune gore versın su sandık bı koyulsun yıne bu sekılde kovalarız kovalayabıldıgımız kadar diğer setupımıza gecene kadar ne dıyelım
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler hepınıze tek tek tesekkurler emın olun burda konustukca dertleştikçe içimdekı stres azalır oldu..

Kırıldımı kırıldı alı belı hasan huseyın farketmıyor sonucta alide kırsa velıde kırsa ben alıyım yapıyım demıyor bu pıyasada umarırım bu gıren semsıye son olur tek dıleğım bu..

Allah herkesın gonlune gore versın su sandık bı koyulsun yıne bu sekılde kovalarız kovalayabıldıgımız kadar diğer setupımıza gecene kadar ne dıyelım
    ya mehmet dert edıcek bırsey yok..ALLAH mala versın verıcegını,para ıle cozulmeyecek sorun vermesın..nolur ya kafana taktıgın seye bak sen megana o kdr para gommus adamsın..bu dunyada kaza var bela var saglık sorunları var..ALLAH beterınden korusun..dunyadaki tek dert bu olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun mehmet. para kolay kazanılmıyor, hele ki bu devirde...

N/A all-motor projeni buradan ve S forumundan takip etmiştim. yapılanları hayretle karşılamıştım, F20C için değişik ve çok iddialı şeyler vardı.

ancak şu bir gerçekki F20C koskoca Honda'nın ciddi bir mühendislik ürünü. seninki kadar iddialı bir hedef sadece mod yapıyoruz, geliştiriyoruz vs. değil, aynı anda bu ürünün arkasındaki tasarım & mühendisliğe meydan okumak anlamına gelir. hakikaten gayet zor, hele ki TR şartlarında...

~270HP'lik NA F20C hedefliyorsan tabii ki 1,000km'de yatak sarmamalıdır, çok daha fazla gitmelidir. sonuçta yarış arabası yapmıyorsun. önceki mesajlarda bir arkadaş mikrobalanstan, yatak/gömlek işçiliklerinde toleranstan bahsetmiş; işte bunlar uzun ömürlü motorlar için hep anahtar kelimeler.

iddiandan vazgeçmeyecek isen yurtdışına yönelmek iyi bir fikir olabilir. Dixon Motorsport (UK) ve ScienceofSpeed (US) senin gibi özel istekleri olan kişilere araba yapan ve S2000/NSX üzerine uzmanlaşmış firmalar. orada NA F20C konusunda çok daha fazla tecrübe bulabilirsin.

siz olsanız demişsin, ben olsam bak ne yaparım;

CFRP parçalar kullanmak gibi yöntemlerle arabada genel hafiflemeye giderim; profesyonel bir aero kitle hafifletmeyi desteklerim,

Quaife'tan sequential şanzıman alırım, vites geçişleriyle 7 kuşak konuşulurum üstelik şanzıman olayında motordaki gibi acılar çekmezsin...

CFRP karoseri & şanzıman para olarak her babayiğidin harcı değil; yine de motora harcadığın paradan az tutar. hem gerçekleştirmesi daha kolay, hem zevkli, hem de anladığım kadarıyla drag seviyorsun; işine yarar.

çoğu kişi turbo veya SC demiş, onları tabii ki yaparsın, ama S2000'de başka konularla da uğraşılabilir. bu konular sana başka fikirler verebilir ...

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok katılıyorum bır ara mantar tuning gokmen abının boyle kotu reklamı yapılıyordu fakat mtr plakalı turbo vtec denılınce kımse acıklayamıyordu.. sonradan gokmen abının topladıgı arac cok ıyı oluyor ama basında durmuyor ustaları toplayınca sorun cıkıyor denıldı...her garajın kırılan aracı vardır,her garajın beklenılenın cok ustunde performans gosteren aracıda vardır..ama hıc bır usta bıle bıle 3 kez rodajda motor kırmaz..serdar ustanın bır eksıgı oldugunu dusunmuyorum..enjektor acıklama olabılır deılse rektefıyeden baska bırsey olamaz..ya hele kı 100 kmde kırılmıs araba rodajda demektır enjektor o devırlerde kıramaz aracı..3 sılındır gıden araba mutlaka anlasılır
    vts yaptık orda dereceli kısa takıldı edirneye gelemedik.

şansmıdır ,ustalıkmıdır bilemem ama oluyor ne yazıkki .

Gökmen abi yoktu ismini hatırlayamıyorum ama aracı orada yapmıstık.

Mehmet abi maddi durumun nasıldır bilemem sandıgıda almıssın atmo olarak gez sonra sapık giden 106 filan al onu doldur geceleri cık sapla gel en azından yerınde olsam ben oyle yapardım 15 bin harcasan atmosferık olarak deneyecek araba bulmakta zorlanırsın.

Bugün white rs - yaşar abinin 106 ,2-3 tane typer ,ff vtec başka ?

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bazi konular şans diyebiliriz belkide ama

bu araca f22 motor geldi
    Fullrace turbo kit takildi stok motor kalın conta 3mm arp saplama ve gt35 turbo aem ecu vs
    Yazılımı özgün agbi DR.ECU yaptı
    0.8 bar da kullanılıyor 1 bar lara peak yapıor
    400 üstü hp alındı
    2 yıldır gazlanıyor
    ilk kondisyon dan kaybı yok
    Ömer Jular agbimizin eski araci

BORKED
    BORKED

Araci yapımında Mustafa genç agbimizdir ve cok titiz işcilik var kendisinde saglıklı
    Araç yapıldıgından beri 15bin km ve 2 sene geçti
    Yapılan emek işcilik herkes caba vs sarf etmekte şu bu o ben siz onlar hesabi
    ama hesapta olmayan olaylar olabilir
    Ardından sorunlar cıkar
    Ben daha 1 kac kez cok stock motor da kırdım ha benim hatam yada şu bu o ama allahtan blok la ilgili durum yaşamadım yapıldıktan sonra motor kırılmadi hiç kac süredir gazlasamda
    istanbul dan 200sx getirdik berker arkadaşımızın bana ve ustama güvenmesi ile alakalı idi ve vakti yoktu adam gibi ilgilenmek gerekli bazi konularda parca takibi rektefiyeci konusu vs
    Öncelikle cok geçmiş olsun ve inşallah herşey gönlünüzce olur
    Herkes sorunsuz dertsiz tasasız binmek ister ama bazen aksilikler olur
    Modifiye nin garantisi maalesef yok ve risk alıyoruz bazı konularda
    Ama benzer bi setup la stok motor a turbo yapmak cok ta mantıksız uzak bir durum degil
    Sizin icin hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya mehmet hepimizin bunları kaldırıcak parası var üzülme artık kapa gözünü devam et yoluna
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektor gevsek takılmıs ve hava alıyor olabılır fakat o yuzden kırılacagını dusunmuyorum. afr gercekten cok fakıre cekıyor anlasılması 5 sanıye surmez..tabı kı sehir halinde olduysa ve bır anlık dalgınlık kırabılır fakat ılk takıldıgında hava alan enjektor rahat anlasılıyor..

arac yatak sarmadıgına gore sorun nedır belli oldu mu? yanı detonasyon mu,fakır mı kalmıs?
    Evet aynen piston detonasyonu başlayıp eritmiş pistonu. Detonayson pistonun tam tepe noktasından başlamış. Sübaplar falan sapasağlam ama. Avans vurunca olmuş dendi dün akşam.

Kol ve pistonları almış zaten Mehmet resmini çekip paylaşırsa daha net anlar burada da herkes.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya mehmet dert edıcek bırsey yok..ALLAH mala versın verıcegını,para ıle cozulmeyecek sorun vermesın..nolur ya kafana taktıgın seye bak sen megana o kdr para gommus adamsın..bu dunyada kaza var bela var saglık sorunları var..ALLAH beterınden korusun..dunyadaki tek dert bu olsun
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya mehmet hepimizin bunları kaldırıcak parası var üzülme artık kapa gözünü devam et yoluna
    Emın olun ben para ıcın kasmıyorum kendımı zaten su an bır sandık motor aldım fabrıkadan bır tanede sıfır bos blok aldım onu doldurucam kasetı en basa sarmak sıkyır adamı bırdaha ugras dur

Neyse sandıgı koysun usta haftaya sıkarız ınsallah s2000 lerle
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya olgar harbi kulaktan duyma yazsssaymışssın

ben olayı açıklalayım tamamdır piston detenasyon nedeni fakri kalmasıdır 2 tarafta erimiş egsozt tarafıda erimiş detenasyon olduğu zaman 4 pistonda birden olur yani söyle zarar verir 4 ünü birden kesinlikle eritemez ama diğerlerinde cizik dahi yok ama parçalar gelmiş mnik minik saplanmış çoook hafif bir pistonun yüzeyinde küçük seyler var AMA detenasyon kim ne derse desin emmenin kenarından başlar aksini idda eden ?

id 750 vardır arabanın üstünde istanbulda biraz komik şeyler oluyor gidiyorsun suratına bakmıyorlar biride çok iyi davranıyor mehmetinde birz acelesinen dolayı saçma sapan APtal salak işlerden dolayı enjektoru ben takmak zorunda kaldım bilalle id alıyorsan 0 alıyorsa yurtdışından geliyorsa s2000 için ise cuk diye oturmalı öylemi ?

bizde bunu düşünerek taktık su felan döktük kaçak köçek bişiy yoktu aldık dynoyaki Dynoda detenasyon yapan arabaanın egrisi dal ga dulga olur hiçbişiy yok haaa avans vuran kolda detenasyon olan kolun yatağı sağlam hani avans vuran araba yatak sarardı ya büyük ustalarımız herkes aynısını söylerdi neyse bu vurmuş ama sarmamış fakat analarda ve kolların yataklarında cicikler mevcut anaların bir kısmında YERel yerel parlamalar aşınmalar mevcut
    subab ların 14 ü eğik pistona değmiş izleri mevcut
    tamama kise kimseye burda *** atmıyor konu amacının düşüna çıkmış zaten

ve bu adam 0 makina 1500 km de ana yatakları sardı sonra 2.kez yeniden yapıldı rodakda iken 150 km de birdaha ana kol Hepsini sardı sarması önemli değil o Blok ilk seferinde bence biyerden yara aldı pistonlar egzantirikler tertemiz yatakları görmeyin ilk setup ında 9000 üstüne bil çıkmamasına rağmen bunları yasıyor blokta mallık olabilir diğe düşünüyoruz ve bunun çözümü kesinlikle baska bir blok almaktır

olgar bir yazıyorsunki sadece detenasyon olmuş piston kırılmış gibi yanlış bilgilendirme insanları Heee
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet gazlarken fakirmi zenginmi bakmak zorunda değil adam gazlıyor sıkıntıda yok enjektor sıcmış yahut gerçekten yerinden oynamış yuvasından fırmalmıiş öyle birsey olmuş çok değişik bir olay
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya olgar harbi kulaktan duyma yazsssaymışssın

ben olayı açıklalayım tamamdır piston detenasyon nedeni fakri kalmasıdır 2 tarafta erimiş egsozt tarafıda erimiş detenasyon olduğu zaman 4 pistonda birden olur yani söyle zarar verir 4 ünü birden kesinlikle eritemez ama diğerlerinde cizik dahi yok ama parçalar gelmiş mnik minik saplanmış çoook hafif bir pistonun yüzeyinde küçük seyler var AMA detenasyon kim ne derse desin emmenin kenarından başlar aksini idda eden ?

id 750 vardır arabanın üstünde istanbulda biraz komik şeyler oluyor gidiyorsun suratına bakmıyorlar biride çok iyi davranıyor mehmetinde birz acelesinen dolayı saçma sapan APtal salak işlerden dolayı enjektoru ben takmak zorunda kaldım bilalle id alıyorsan 0 alıyorsa yurtdışından geliyorsa s2000 için ise cuk diye oturmalı öylemi ?

bizde bunu düşünerek taktık su felan döktük kaçak köçek bişiy yoktu aldık dynoyaki Dynoda detenasyon yapan arabaanın egrisi dal ga dulga olur hiçbişiy yok haaa avans vuran kolda detenasyon olan kolun yatağı sağlam hani avans vuran araba yatak sarardı ya büyük ustalarımız herkes aynısını söylerdi neyse bu vurmuş ama sarmamış fakat analarda ve kolların yataklarında cicikler mevcut anaların bir kısmında YERel yerel parlamalar aşınmalar mevcut
    subab ların 14 ü eğik pistona değmiş izleri mevcut
    tamama kise kimseye burda *** atmıyor konu amacının düşüna çıkmış zaten

ve bu adam 0 makina 1500 km de ana yatakları sardı sonra 2.kez yeniden yapıldı rodakda iken 150 km de birdaha ana kol Hepsini sardı sarması önemli değil o Blok ilk seferinde bence biyerden yara aldı pistonlar egzantirikler tertemiz yatakları görmeyin ilk setup ında 9000 üstüne bil çıkmamasına rağmen bunları yasıyor blokta mallık olabilir diğe düşünüyoruz ve bunun çözümü kesinlikle baska bir blok almaktır

olgar bir yazıyorsunki sadece detenasyon olmuş piston kırılmış gibi yanlış bilgilendirme insanları Heee
    Vallaha kankacım o akşam orada ne konuştuysanız biliyorsunki bende oradaydım sadece onları söyledim. Daha öncesini bilmem benim orada sizin serdarco ile konuşmalarınızdan anladığım buydu.

Adam orada yataklarda hiç bişey yok tertemiz dediğinde niye itiraz etmediniz. Erdemin gözüne gözüne gösteriyordu bak bak diye

Ne bileyim oradaki konuşmadan yola çıkarak geldim yazdım ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet gazlarken fakirmi zenginmi bakmak zorunda değil adam gazlıyor sıkıntıda yok enjektor sıcmış yahut gerçekten yerinden oynamış yuvasından fırmalmıiş öyle birsey olmuş çok değişik bir olay
    Lan ona bişey diyen yok. Mehmet profesyonel motorcumuda her bir boku kontrol edecek. Adam gazlamak için araba yapiyor gazlayacak doğal olarak.

Kimse her gazladığında AFR yi kontrol etmiyor ki ha daha önceden başı yanan adam ediyor o ayrı.

Mehmetin suçu yok gazlamakla kimse üstüne gidemez tabii orada gazladın burada gazladın diye.

Para harcıyor adam gazlamayıp ne yapacak. Beni bile rodajda falan sınırlayan sendin bende açalım mına koyim motorun modundaydım biliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ana yataklardaki parlama nin nedenini söylermisin deyince getir göster dedi bloğu alıp götüreyimmi ? arabanın sahibi orda ustası orda bu araba yapldı ilk yapıldığından beri dediğim sey su v bu garaba yapıldı 2-3 te avans var dediğimde bir kişi ustalar dahil umrunda oldumu kimsenin ? baktılarmı ? araba rolantide count yaparmı ?

olgar burda adam soru sormuş sen diyorsunki erdemin gözüne sokuyordu 2 tanesi çizikti yok oislkik kapmış tamam kapmış by arabanın knock s ensoru kırıktı 0 ladık aynı değişmedi dediğimde bana egzntirikten neden diyorlar ozaman egzantirik sıkıştırma yüksek yaa ondan ses yapıyor piston boşluğu çok verdik ot *** sik sok

ne konuşlulduğunu bende gördüm duydum orda orda insanların yanında söylenmeyecek cümleler var erdem serdar mehmet arasında konuşulucak seylerde var sizin bilmemeniz gerekn duymamamnız gereken orda kötü laf sölylediği yada tartıştıkları zaman sen onun müşterisisin senin ona güvenin sarsılır belki yanlıştır mehmetin düşüncesi eee o andan mehmet mantıklı gelir konu çözülmeden sen bu sefer serdar hakkında kötü düşünürsin ondan dolayı bunun yeri orada konuşmak değildi anladınmı cnm yatak kalınlığı denen bişiy var neden inceldiğini söyle bana hadi ? bak orda bana laf söylemek düşmez 2 si konuşuyor ben gerekli seyler i gerektiği yerde söyledrim ama motork ırılır uzaya gider ucar kaçar

ustan yada dostun derki baskan dur ya bir nedeni vardır çözeriz bakakrız bir hale getiriri ozaman kimse kimsenin hakkında garip düşünmez burda bir anlaşmazlık var

kardeşim 3. pistonon etek tarafı ÜSTü değil çizilmiz aynı boşluk hatası gibi eee ozaman odamı detenastyon 4ün gömlek cizik minik minik odamı deetenasyon ana yataklar parlamış yüeysel kesik kesik aşınmış kızıla doğru gidiyor onlardamı detenasyon bak

HEee evet ben kırdım kanka ana yatağıdamı ben sardırdım olmuşla ölmüşe çağre yok ordaki yorumlar ööyle değil bişiy yapıyorsun bunun hiçbir şekilde garantisi yok ben k4endi arabanda herkes e 800 900km rodaj yap derken 200 km rodajdan sonra ilk 30 sonra 55 psi basıcam kırılmayacakmı bu lanet olası *** kırılacak ama znaten kırılsın diye yapıyorum ben200 km rodajmı olur hayır ama zaten amac ne sokakta gezemeye yapmıyorum 3000 km gitsin allah bereket versin öperim o makinayı ben

ama gözünü seweyim yarış atarabası bu deyip 1 km sonra hadi geçmiş olsun dersen olmaz

adam sc 2000 le 29 bin km yapıyorsa sen 12.5 sıkıştırma li ile 50 bin yapmalısın anladınmı ? ortada bir yanlışlık var ve mehmet bunu kimseye *** atmaya açmamış ben arabayı aldığından beri Sc yap yap yap diye yiyiyorum gene atmosferik yapıyor ,

sadece fikir alsın diye açmış konuyu ama iste konu farklı yerlere taşındı ustaların becereksizliğine tasındı konuyu yanlış yönlendirmeyin

Vallaha kankacım o akşam orada ne konuştuysanız biliyorsunki bende oradaydım sadece onları söyledim. Daha öncesini bilmem benim orada sizin serdarco ile konuşmalarınızdan anladığım buydu.

Adam orada yataklarda hiç bişey yok tertemiz dediğinde niye itiraz etmediniz. Erdemin gözüne gözüne gösteriyordu bak bak diye

Ne bileyim oradaki konuşmadan yola çıkarak geldim yazdım ben.
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan ona bişey diyen yok. Mehmet profesyonel motorcumuda her bir boku kontrol edecek. Adam gazlamak için araba yapiyor gazlayacak doğal olarak.

Kimse her gazladığında AFR yi kontrol etmiyor ki ha daha önceden başı yanan adam ediyor o ayrı.

Mehmetin suçu yok gazlamakla kimse üstüne gidemez tabii orada gazladın burada gazladın diye.

Para harcıyor adam gazlamayıp ne yapacak. Beni bile rodajda falan sınırlayan sendin bende açalım mına koyim motorun modundaydım biliyorsun.
    işte varmı sıkıntı arabanda ? yook ama rolanti motorun çalışmıo

peki direk basssaydın ne olcaktı yatakmı sarıcaktı pistonmu kırıcaktı hayır ama bak metallerin meteryallerin hepsinin bir alışma süreci var sende bunu yapmak zorundasın
    www.drecu.com

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun, bence moralini bozma, zamanında ne paralar verip yürütemeyenler oldu. şansızlık diyelim. ömer Usta'ya gidiyorsun galiba sen. az cok senden bahsediyor, cok meraklı, iyi birisi vs.

ben sahsen tamamen vzgectim s2000'den, gerek dedikoducu kullancı coklugu, yalan, dolan.

bence bazı arabalar bazı insanlar yaramıyor, enerji tutmamış. uzatmamak lazım. felaket tellalı olmayayım ama, sen standart binsen de, sc yapsan da uğraşacaksın.

başka s2000 alırsın, ama bence vedalaşma vakti çoktan gelmiş.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bir de, bu yapılan seylerin, kullancısı hatası dışında garantisi yok mu?
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki şey yerinde durmaz; çıkıcak para cepte akacak kan damarda. geçmiş olsun kardeşim Rabbim tekrarını göstermesin. Amin.

Ahmet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)