Kısmet valla ne dıyım aynen sc ve turbo klasmanı benı hepten içine cekecek belkı mını ıle pıste devam ederım :)
Printable View
öncelikle geçmiş olsun araca bu kadar emek ve para harcandıktan sonra sandık motor koyup binerek bütün emeklerinizi çöpe atmak demektir ben olsam erl den blok getirtip doldurup koyardım yine aynı sekilde tr de tek olurdunuz, kolay gelsn simdiden
geçmiş olsun,bence sc ile alacagın güç ve hız ile şuanki moral bozuklugunu bır surede olsa gıderıp ondan sonra istersen tekrar atmoda şansını deneyebılırsın mehmet.
Geçmiş olsun,hazır elinizde stok motorunuz varken biraz kafa dinleyin bence.En güzeli bu olur..Şanssızlığınız sizi bıraktığında projenize tekrar dönersiniz.
şahsi fikrim bu saatten sonra stock motora en fazla f-e-h yapılmalı sezonun geldiği şu zamanlarda s2k keyfi yaşanmalı. aksi takdirde çıkabilecek en ufak sıkıntı bile aşırı moral bozukluğuna yol açabilir sorunlar çığ gibi gözde büyüyebilir.
Önce geçmiş olsun diyeyim. Vardır bir hayır bunda da..
Şahsi fikrim S2K'lar gerçekten güzel otomobiller. Önümüz yaz. Ben olsam F-E-H yapar, cilalar, dip basar, üstünü açar gezerdim.:)
Yapılacak uygulamalarda yaşanılabilecek herhangi yeni bir sorun araçtan daha fazla soğumanıza sebep olur.
geçmiş olsun abi biz bile bi motor yaptırdıkda bizi bile soğutacak dereceye getirdi araba. Allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur
Geçmiş Olsun.
Geçmiş olsun, gerçekten zor ve üzücü bir durum. Bence aşırı besleme en güzel çözüm olur, fazla ekstrem olmayan, sorun potansiyeli az bir setup...
Bizim gibi adamlar o kadar uğraştıktan sonra sandık motor getirmek zorunda kalsa, filtre egzoz vb yapıp binmeye kalksa bile önünde sonunda yerinde duramayıp çok daha fazlasını ister bence, normalde alınacak zevki bile alamaz, aklı hep önceki setuplarda kalır çünkü...
Mehmet her kirdiginda konustuk en bastan beri neden inatla atmosferige inandigina anlam veremedim ilk setup inda sc parasi harcadin ama bir sc ye tutunamadin ne anladim bu isten
Turbo buyuk risk setup oturana kadar 2014 yaz olucak hep bi eksik aksilik
Sc yapman daha mantikli egzostun headrsin beynin var gecir sandik motorun uzerine tadinda kullan kasnak ufaltip stock motora yuklendiginde neler oldugunu Urfada gordun
Orta karar sc iyidir keyflidir hep gucludur ama cok orta ayar gazlicak kimse yok ya sana 2 beden ufaklar yada 2 beden buyukler cok arada ama sc dah mantikli
Bana sorarsan asil sat kurtul E92 M3 projeni devreye al kafan rahat polisdi sanayiydi ugrasma
Öncelikle geçmiş olsun,Allah herdaim gönlüne göre versin...
Böyle zahmetli ve hayalkırıklığı içinde geçen bir sürecin ardından sc en sıkıntısız tercih olarak gözüküyor bence de...
Seni tanimiyorum ama saniyorum ki ekmegi kendi elinde olan bir arkadasimizsin.
Harcadigin alinterine yazik. Senin yerinde olsaydim daha ilk kirildiginda orjinale cevirir bolton gezer sonra da satardim.
Dana once benzer durum yasayan arkadaslar ile konus istersen, onun da bir turlu istedigi gibi olmamisti. Herseyin bir hayirlisi var.
gecmıs olsun..bu denli ısyan ettırecek kadar bıkmıs olman gercekten uzucu..h/f/e bu aracı surmen su saatten sonra pek keyıflı olmayabılır..sclı yada bolt on turbolu araba dertsız cevır kontagı gıt tarzında olmayabılır bu sefer ruh hastası olursun..gundelik kullanıyorsan s2kyı sandık al tak gozunun yasına bakma sat..gundelık baska aracın varsa tamamen ruh halıne ve psikolojine kalmıs bir sekılde fantezi üretebilirsin:) bence sen en buyuk hatayı basta na yukleme kararı vererek yaptın..s2k kadar atmosferık olarak gercekten az yapılmıs bır makıneyi tercih etmen seni üzen unsur olmus olabılır..zamanında bolt on turbo yapmıs olsaydın kmlerce gazlamıs hatta satmıs huzur spec bır araca bınıyor olabılme ıhtımalın yuksektı..aracında ne sorun yasadın bılmıyorum ama basından bır anket acsaydın na olarak sorun yasarmıyım bu setupta dıye ben yasardına oy vermeyı dusunurdum..na olarak belli bir guc seviyesini zorlamak icin belli bir devir bandını zorlaman gerekecekti..arabayıda en cok stresse bındıren unsur bence fazla devir donmek..oyle 10.000ler 11.000leri donerken goruyoruz ama acaba kc km gıdebılıyorlar? olsun cana gelicegıne mala gelsın ıns aynı sıkıntıları tekrar yasamazsın,hayatın her donemınde olumsuzluklarla karsılasabılıyoruz ama ders cıkarmak onemlı olan..tekrar aynı yola bas koymayı dusunuyorsan kesınlıkle emın olmanı tavsıye ederım sorunun nerde oldugu ıle ılgılı..kolay gelsın
ben olsam ya satar bilal aktepenin arabasını alır tam pist arabasına çevirirdim ya da sc yapardım. turbo da problem çünkü. sc'nin en güzel tarafı atmosferikten çok uzaklaştırmıyor aracı. 350 hplerde çok safe mod gibi bi araç oluyo resmen.
Bence e92 M3 e gucun yetiyosa hic daha canini sikma sat gitsin
gecmıs olsun .ben senın yerınde olsam stock motorumu kenera koyardım kırılan motorumu farklı bır ustaya toplatıp egzantırık vs vs cıkartarak daha stocka yakın toplatıp sc yı oyle baglardım cunku sc lı bı s2000 ıstedıgın fıyatları etmıyebılır. en azından dıyer orj sandıgın hep kenarda durur ne zaman satmak ıstersen atarsın uzerıne. atmosferık parcalarımıda satardım basta ben bıle 1 -2 seye talıp olurum. tekrar gecmıs olsun ıns gonlune gore olur
En mantıklısı sıfır sandık motora sc veya turbo yapıp keyfini çıkarmak olsada sen o arabaya öyle binemezsin biri gelir geçer motor içi yapalım turboyu büyütelim olur bu sefer sıkıntı daha da büyür :)
Ucuz yollu bi araç alıp yapmakta olmıcak s2k yı yürütmek yine içinde kalmış olucak maddi olarak zaten giden gitmiş gözü karartıp bi kez daha uğraşırım dersen mevcut motoru yap gazla yine kırılırsa sandığı tak devam
gaz kelebeği lazım olursa bu sefer gelemem ama :D
Geçmiş olsun Mehmet, Allah bir daha yaşatmasın hiçbir aracında.. TypeR da da yaşamıştım benzer olayı sanıyorum..
S2000 her ne kadar çok güzel-özel bir otomobil olsa bile bu duruma geldiği zaman insanı hırslandırıp aynı anda soğutuyor olaylar.
İlla gazımı atıcam bu araba ile diyorsan Sc yap bin, yetmemeye başladığı an sat M3 e geç. Ama aynı durumda ben olsam sandık motoru koyduğum gibi satıp M3 e geçerim, para kolay kazanılmıyor ve kafamda sürekli acaba yine kırılır mı şeklinde tereddüt olur..