mehzent Nickli Üyeden Alıntı
En uzun mesajlardan bırı olduğu için bunu alıntı yapmak ıstedım oncelıkle çok sağol..
Şu an en buyuk sıkıntı atamadım ıcımdekı hevesı bu benı kahredıyor adam gıbı kımseyle gazlamadım bıle hee araba yapsaydı sole bı 10k km o zman derdımkı omru budur zaten hep gazladım ve doydum..
Typerım 3000 km de kol cıkardı 3500 4000 devırde
s2000 in yolda kaldığı km lere bakarsan benı dahada ıyı anlayabılırsın ..mk bi araba 110 km de yatakmı sarar yanı bı yerde bı kopukluk var tahmınım bu sefer bu kopuklukları duzeltıcez ınsallah, kanatsız ucak yapmıyoruz bence bu kadarda zor olmamalı duz mantık guduyorum..
2,2 krank aldık amaç cok devır donmeden makınenınde canını almadan her yerde guc uretmek kı Ozgunun dynoda 277,5 hp aldık bence cıdden guzeldı ıkı kez yatak sarınca halı ıle krank cop oldu ucuncusunde f20 krank ıle topladık yıne olmadı ılk setupa aıt tek vıdeo var z4m ile denemem onu ben bıle ızlemedım daha, ızlesenız muhtemlen hak verırısınız o her devırdekı ataklığı ve gucu bu sefer doğru adımlarla acele etmeden tekrar sağlamak amacım..
Şu an eleımde bir sandık motor var Honda dan aldığım bırde ekstra blok aldım sıfır boş, onuda bu ılk setupı tekrar yapmak ıcın, o yapılırken en azından arabaya bınip belkı stres yapmıyo olurum..
Herkse ayrı ayrı teşekkurler başka araç alsamda buna kıtlendıım ıcın gozum hep bunda, piste gıder stres atarım yada eğlenmek için gazlarım dıye mını aldım ama bu ıtne araba ağır basıyor o yuzden bende düşünmedim değil Bilal abının aracaı ama su elımdekı yarım iş bı bıtsın kafasındayım ki o araba o paralara bedava..