User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
257 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Siz olsanız?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabadan bir kere sogudumu bir daha asla eskisi gibi olmuyor . S2k ya karsi ozel bir sevgin yoksa orj de guclu olan bir araca gecis yapip incik boncuk eklemelerle s2k ya para ve zaman harcayip elde edecegin guclerden fazlasina sahip olurdum . Ornegin e92 335 olabilir . Yap yazilimini, egzostunu vs 400+ bg gazla .

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Durumu az çok anlayabiliyorum, benzerini daha hafif şekilde yaşadığımdan.
    Bence s2000'e daha fazla uğraşmadan, yeni alınmış motorun kullanım rahatlığıyla,sorunsuzluğuyla en fazla f/h/e yapıp, parlatıp, üstü açıp vs. günlük kullanırım. Kendime uğraşacağım,defalarca takacağım,sökeceğim yanlızca özel zamanlarda (rollde, pist aktivitelerinde vs.) dolu dolu kullanacağım zevk makinesi yaparım. Günlük binilecek araç bence doldurulmamalı. Bunun trafiği var, polisi var, harareti var, sesi var, olası heran çıkabilecek sorunları var, var oğlu var.

Bundan sonra her nekadar içinde ukte kalacağı düşünsende, sağlam bir zevk makinesi yapılırsa bu yaşanan sorunlar kolayca unutulur.

Mesela elde kalan f20, ef kasaya konulup turbolansa, yarı roll cage yapılsa, komple sökülüp hafifletilse filan kırbaçlana kırbaçlana büyük keyif aracı olur. Üstüne üstlük vursanız, patlatsanız umrunuzda olmaz. Yattığıda gözünüze gelmez. (Hondalardan pek anlamam, f20 efye konulurmu bilmiyorum sadece misalen söyledim.)

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim burda mustafa genc yaptı
    sandık motor geldi
    fullrace turbo kit takıldı
    beyin vs ekstralar alındı
    Dr.ecu gt35 turbo ya yazılım yaptı
    2 yıldır cayır cayır sorunsuz binilmekte
    400 hp üstü
    http://www.techturkey.com/forum/vide...000-turbo.html

arac burda

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Mehmet Yaşadıklarını senin kadar bilemeyiz tabiki şuanda en iyisi en temizi stok binmek bana göre ekndini toparlayınca gene yaparsın biliyoruz seni
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok gecmiş olsun Mehmet,inş.bundan sonra istediğin gibi bir setup yapar keyifle kullanırsın.
    OEM+

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun..bu denli ısyan ettırecek kadar bıkmıs olman gercekten uzucu..h/f/e bu aracı surmen su saatten sonra pek keyıflı olmayabılır..sclı yada bolt on turbolu araba dertsız cevır kontagı gıt tarzında olmayabılır bu sefer ruh hastası olursun..gundelik kullanıyorsan s2kyı sandık al tak gozunun yasına bakma sat..gundelık baska aracın varsa tamamen ruh halıne ve psikolojine kalmıs bir sekılde fantezi üretebilirsin bence sen en buyuk hatayı basta na yukleme kararı vererek yaptın..s2k kadar atmosferık olarak gercekten az yapılmıs bır makıneyi tercih etmen seni üzen unsur olmus olabılır..zamanında bolt on turbo yapmıs olsaydın kmlerce gazlamıs hatta satmıs huzur spec bır araca bınıyor olabılme ıhtımalın yuksektı..aracında ne sorun yasadın bılmıyorum ama basından bır anket acsaydın na olarak sorun yasarmıyım bu setupta dıye ben yasardına oy vermeyı dusunurdum..na olarak belli bir guc seviyesini zorlamak icin belli bir devir bandını zorlaman gerekecekti..arabayıda en cok stresse bındıren unsur bence fazla devir donmek..oyle 10.000ler 11.000leri donerken goruyoruz ama acaba kc km gıdebılıyorlar? olsun cana gelicegıne mala gelsın ıns aynı sıkıntıları tekrar yasamazsın,hayatın her donemınde olumsuzluklarla karsılasabılıyoruz ama ders cıkarmak onemlı olan..tekrar aynı yola bas koymayı dusunuyorsan kesınlıkle emın olmanı tavsıye ederım sorunun nerde oldugu ıle ılgılı..kolay gelsın
    En uzun mesajlardan bırı olduğu için bunu alıntı yapmak ıstedım oncelıkle çok sağol..

Şu an en buyuk sıkıntı atamadım ıcımdekı hevesı bu benı kahredıyor adam gıbı kımseyle gazlamadım bıle hee araba yapsaydı sole bı 10k km o zman derdımkı omru budur zaten hep gazladım ve doydum..

Typerım 3000 km de kol cıkardı 3500 4000 devırde
    s2000 in yolda kaldığı km lere bakarsan benı dahada ıyı anlayabılırsın ..mk bi araba 110 km de yatakmı sarar yanı bı yerde bı kopukluk var tahmınım bu sefer bu kopuklukları duzeltıcez ınsallah, kanatsız ucak yapmıyoruz bence bu kadarda zor olmamalı duz mantık guduyorum..

2,2 krank aldık amaç cok devır donmeden makınenınde canını almadan her yerde guc uretmek kı Ozgunun dynoda 277,5 hp aldık bence cıdden guzeldı ıkı kez yatak sarınca halı ıle krank cop oldu ucuncusunde f20 krank ıle topladık yıne olmadı ılk setupa aıt tek vıdeo var z4m ile denemem onu ben bıle ızlemedım daha, ızlesenız muhtemlen hak verırısınız o her devırdekı ataklığı ve gucu bu sefer doğru adımlarla acele etmeden tekrar sağlamak amacım..

Şu an eleımde bir sandık motor var Honda dan aldığım bırde ekstra blok aldım sıfır boş, onuda bu ılk setupı tekrar yapmak ıcın, o yapılırken en azından arabaya bınip belkı stres yapmıyo olurum..

Herkse ayrı ayrı teşekkurler başka araç alsamda buna kıtlendıım ıcın gozum hep bunda, piste gıder stres atarım yada eğlenmek için gazlarım dıye mını aldım ama bu ıtne araba ağır basıyor o yuzden bende düşünmedim değil Bilal abının aracaı ama su elımdekı yarım iş bı bıtsın kafasındayım ki o araba o paralara bedava..
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ilk başta neden sarıyor bu şekilde onu araştırıp bulun kafada soru işareti kalmasın ondan sonra yeni setupa yönelirsiniz

yerinde olsam gtx30 yada 35 devam ederim turboyla, s/c sizi basit ve daha kolay uygulanabilir olduğu için cezbediyor ama yerinizde olsam eğer aşırı besleme yaparsam turboya daha fazla önem verirdim, s/c belki istemediğin devirlerde basacak, kranka ekstra yük bindirecek kasnak ve kayıştan dolayı bana kalırsa aşırı besleme olacaksa turbo olmalı

geçmiş olsun sabırlı adamsın sen ama çölde bırak kutup ayısını pandayla ilişkiye girmiş gibi olmuşsun
    körler sağırlar

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N/A arabayi alip yuksek basincli bi araba haline getirmek mesakatli is gercekten..Ama iste insanlar zevklerinden vazgecemiyor illede tek olsun s2k olsun veya type r olsun die surekli kasip duruyoruz..Aslinda zaten bu paralara hazirda oem turbolu bi suru arac dururken ve ufak tefek upgradelerle onlari daha mantikli sekilde yuklemek varken maceraya girmek gercekten yurek isi..Cok gecmis olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ilk başta neden sarıyor bu şekilde onu araştırıp bulun kafada soru işareti kalmasın ondan sonra yeni setupa yönelirsiniz

yerinde olsam gtx30 yada 35 devam ederim turboyla, s/c sizi basit ve daha kolay uygulanabilir olduğu için cezbediyor ama yerinizde olsam eğer aşırı besleme yaparsam turboya daha fazla önem verirdim, s/c belki istemediğin devirlerde basacak, kranka ekstra yük bindirecek kasnak ve kayıştan dolayı bana kalırsa aşırı besleme olacaksa turbo olmalı

geçmiş olsun sabırlı adamsın sen ama çölde bırak kutup ayısını pandayla ilişkiye girmiş gibi olmuşsun
    Oralara gırınce bagcı ıle işimiz olması gerekıyor ben ısrarla uzum peşindeyım ama bağcı hep karşımda o yuzden oyuncu degısıklıgı yaptık

Yanı ruhsatı ıboya devrettım

Çölde tımsahla falanım su an
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetim çok geçmiş olsun Allah herkesi doğru insanların karşısına çıkarsın

insan hevesini alabilse valla kırılması bile üzmez adamı aslında ama 1000 km yapamadan 3 kere kırmak hakikatten iş değil

Ama bu kadar olay ve bu kadar işten de bi ders çıkarmak lazım be yavrım tamam arabasız kalma ama artık bi dur demek lazım harcanan paralar çok ciddi paralar ve hepsi çöp

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haci senin asil problemin iboo sen inadina ustune gidip arabayi onavermissin bide daha dikis tutcaga varsada tutmaz once ondan kurtul bak mermi olcak araban 11k don yeterki ibooo olmasin
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haci senin asil problemin iboo sen inadina ustune gidip arabayi onavermissin bide daha dikis tutcaga varsada tutmaz once ondan kurtul bak mermi olcak araban 11k don yeterki ibooo olmasin
    tayyarıda bana vermişti nan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka sen ordakı mesajı anlamamıssın

Ibo arabayı pert etsede bılluru sagolsun sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmetim çok geçmiş olsun Allah herkesi doğru insanların karşısına çıkarsın

insan hevesini alabilse valla kırılması bile üzmez adamı aslında ama 1000 km yapamadan 3 kere kırmak hakikatten iş değil

Ama bu kadar olay ve bu kadar işten de bi ders çıkarmak lazım be yavrım tamam arabasız kalma ama artık bi dur demek lazım harcanan paralar çok ciddi paralar ve hepsi çöp
    Tek hobbymız bu bundanda yuzumuz gulmuyor ne yapalım abı bu sefer ınsallah olur

Dedıgımı kımse yanlış anlamasın bana her seferınde kullanıcı hatası muhabbetı yapıldı

Yiğit le cok surtusmemız oldu o DBS yı yaptı kendı maşallah ıp gıbı gıdıyordu okuz gıbıde gazlıyordu ondan sonrada tahmınım 4-5 el degıstırdı be herkes gazlamak ıcın aldı o arabayı ve her zamanda kondısyonu yerındeysı Allah tekerıne tas degdırmesın daha nıce km ler yapar ınsallah...

Ama bız toplam 4 motorda 5000 yapamadık ..mk

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski motor ne olcak ?

yeni motorlu s2k filtre egzoz takılıp gezmek.
    Eski motoruda uydurabilecek hafif bi aracda swaplamak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavrım bu işin tek kurtarır kelimesi budur çünkü " kullanıcı hatası " tayyarı gecenin bi körü ilk duyduğumda o gece gözüme uyku girmedi sefada şahittir hani o üzgünlük ayrı bişey ama bu kadar hatalıda olamayız dimi bu kaçıncı

gülüm mini duruyormu bilmiyorum ama pist vs için kullanabileceğin bi aracın var zaten duruyorsa bi kaç ufak dokunuşla çok zevkli hale gelebilir

s2000 de koy sandık motoru f/h/e flash pro devam et gitsin bak yaz geliyo üstü açık keyif arabası lazım al eşini yanına temiz temiz bin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski motor ne olcak ?

yeni motorlu s2k filtre egzoz takılıp gezmek.
    Eski motoruda uydurabilecek hafif bi aracda swaplamak
    O duruyor yazlıkta her gozunde baska bı sebze yetıstırcem

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://i1054.photobucket.com/albums/...62BB45168F.mp4

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet sende nazar var bir kurban kes hayrına bağışla
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)