User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
257 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Siz olsanız?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu arkadaşlar merak ettim de...motor yaptırma,rektifiye,yazılım gibi işlemlerimizi yaptırdığımız adamlar belli.bu kişilerden zaman zaman kaynaklanan sorunlarda belli...sorum şu,sorun yaşayıpta karşısında muhatap bulanınız oldumu ?yani evet ben hata yapmışım kardeşim avansı çok açtım cortadı.yatak eğzantirik v.s boşluğu iyi ayarlayamamış olabilirim v.s..gibi suçu hatayı kabul eden bir usta üstada hiç denk geldinizmi ?
    Hep böyle diye diye ustaların suçu yokmuş gibi gösteriyoruz, bu işin garantisi yok limitlerde diye diye hep kullanıcı suçlu oluyor, boşuna demedim hep kasa kazanır diye..mehmet için konusuyorum hiç birşeyden kaçmadı usta ahmet mehmet ne desiyse aldı sonuç SIFIR Suçlu MEHMET
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bunca şey konuşuldu yazıldı çizildi cevaplar neden özelden anlamış değilim ya

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verilen emeğe mi yanarsın, harcanan parayamı yanarsın, hayallerin suya düşmesine mi yanarsın , olan burda herzaman araç sahibine olur , bana bınlerce lıra harcatıp bu işin garantisi yok gibi safsatalar söylenmesini kabullenemem açıkçası , evet alınmak istenen gücün garantisi olmayabılır onu anlarım ama motorun sağlıksız montajına yada usta hatasına bağlı olan şeyler ustaya aittir, çok çok geçmiş olsun

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide plakasını sökmüşler.

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun. bu tarz problemi bende eski vti ımda yaşadım. 3 yada 4 kere motor kırdı araç. kimseden de bi beklentiniz olmuyor sürekli tabiri caizse herşey araç sahibine kaçıyor. umarım bir an önce bulundugun durumdan kurtarırsın kendini.
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gunese sor o anlatır benım delıkanlılıgım yetmez yazmaya bılıyomusun...
    kimseye sormaya gerek yok bütün sayfaları okudum delikanlılığını da gördüm benim bu kadar canım yansa EŞŞEK kadar yazardım canımı yakanı ama yinede bir isim bile telafuz etmemişsin cidden helal olsun....

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sus typer kirildi komik sekilde, sus s2000 kirildi kac kere komik sekilde, ottoman typer, benim arkadasimin sti ve burda soylenmeyen ama herkesin bildigi kirilan bi cok proje arabasi peak garajda yapildi bizimde bi animiz var bi sti satarken peakle alakali Burda suclu hepmi kullanici mehmet icin konusuyorum hard tune roll kullanicisi olarak belki 2 3 senelik mazisi var yok ama cahil cuhela adammi rodajda arabayi kirsin etsin ya ki kolaymi abi oyle makineyi bianda kirmak ? Yok alttan alttan serdara hedef yonlendiriliomusta delikanli olmusta ? Noluyo ak? Gunes sana noluyoda bu sekilde adama karsi konusabiliosun ? Kim veriyo sana bu hakki? Valla mehmetle aramiz ilk zamanlarimizla alakasiz uzaklastik tartistik kavga ettikte hakkini yedirmem yani adam ciddi magdur oldu, ilk arabasindada yasadi yine adamligindan ustasini degistirmedi , ben olsam aninda degisir ve basima geleni alenen afise ederdim canim yanmis cunki. Gelip burda milleti korucam diye adama garip garip yazmayi birak. Yok neymis yuzune soyleyemezsiniz klavye delikanlisi herkes felan? Nolucak yuzune soyleyince dayakmi atiyolar noluyo bi aciklasana bana cok merak ettim herkesi bi zan altinda birakiyosun klavye delikanlisi diye
    Ulan Selçuk helal olsun benım delıkanlılığım yetmedı yazamadım guneşın deyımı ıle gunes adamlıkla delıkanlılığı ayırt edemedı bu konuda..

Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep böyle diye diye ustaların suçu yokmuş gibi gösteriyoruz, bu işin garantisi yok limitlerde diye diye hep kullanıcı suçlu oluyor, boşuna demedim hep kasa kazanır diye..mehmet için konusuyorum hiç birşeyden kaçmadı usta ahmet mehmet ne desiyse aldı sonuç SIFIR Suçlu MEHMET
    ne desen haklısın kanka sız en basından vırgulune kadar sahıtsın..

Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bunca şey konuşuldu yazıldı çizildi cevaplar neden özelden anlamış değilim ya
    Gızemlılık prım yapıyor gunumuzde

Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide plakasını sökmüşler.

Kımın plakasını sokmuşler o gun cekıcıye bınerken sokmusler plakayı ben orda kendım taktırdım hatta plakayı tekrar araca
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimseye sormaya gerek yok bütün sayfaları okudum delikanlılığını da gördüm benim bu kadar canım yansa EŞŞEK kadar yazardım canımı yakanı ama yinede bir isim bile telafuz etmemişsin cidden helal olsun....
    Senınde bunu anlayanlardan olmana sevındım bu ınce noktayı gormek onemlı olan ben halen daha soluuyorum bağcı ıle ışım yok ben arabamı İstanbul Parka yetiştirmek ıstıyorum ...
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakayı ben söktüm, çekiciye bindikten snra, ne var bunda ?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun mehmet

Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun

Ben bir araçta şansı tutmayanın üzerine gitmeme taraftarıyım

Bugun aracını toplayıp standart bir şekilde satmandan yanayım açık konuşayım farklı birşeye yönel artık

Hee illede üzerine üzerine gidicem diyorsan Stock sıfır makina almışsın ister turbo yap ister sc yap ister stock bin istersen bilalin ilk yaptıgı setupı diz

Blok değiştiginden sorun yaşıyacagını sanmıyorum

Azcıkda kullanıcının bilinçlenmesi lazım

Hard Tune edilmiş bir aracı stock araç gibi kullanmak hele hele ki enjektor ihtiyacı varken bile canını almak pek mantıklı değil

anlıyorum sabırsızlanıyorsun aracını sürmek gazlamak istiyorsun ama tam bitmemiş bir aracın pistte ne işi vardı ?

ilk motorunun kırılmasının sebebi bana göre bilinçsiz kullanıcı

ondan sonra blogun krankın herneyse birşeyin zarar gördü ve cok az bir km de kırıldı sonra yine dikiş tutmadı o blok

Bak bu benim fikrim ilki senin hatan ondan sonrası için yorum yapmak bana düşmez

Bundan sonra yapıcagın mod ne olursa olsun seninde bilinçlenmen lazım

ilk o körfeze gittigin videoyu ilzedigimde bu araba bitmemişmiydi ne biçim gazlıo adam ayagını gazdan çekmemiş dedigimi hatırlıyorum bilale

ki orda arıza yaşadın doğrumu

Tekrar geçmiş olsun kardeşim zamanında bende lagunada cok ısrar etmiştim 4 ncu motorda bırakmıştım

yaptıgım km 5000 degildi turbo haliyle 4 motorda

Allah kesene bereket versin gördügünden geri düşürmesin geri teferruat kardeşim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar tamam dogru haklisiniz x garage hatali olabilir ama olmayadabilir. ama x ustada bu isten ekmegini kazanan adam. kimsenin aklina mehmet bu yuzden garaji suclamiyor diye gelmiyor mu acaba.yaw cikipta bangir bangir bagirmanin kotu reklam yapmanin anlami yok. o adamin ekmegi sonucta. mehmette bu yuzden yazmamistir. adam sadece basima bu bu geldi arabami baska yere aldim ne yapiim diyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun mehmet

Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun

Ben bir araçta şansı tutmayanın üzerine gitmeme taraftarıyım

Bugun aracını toplayıp standart bir şekilde satmandan yanayım açık konuşayım farklı birşeye yönel artık

Hee illede üzerine üzerine gidicem diyorsan Stock sıfır makina almışsın ister turbo yap ister sc yap ister stock bin istersen bilalin ilk yaptıgı setupı diz

Blok değiştiginden sorun yaşıyacagını sanmıyorum

Azcıkda kullanıcının bilinçlenmesi lazım

Hard Tune edilmiş bir aracı stock araç gibi kullanmak hele hele ki enjektor ihtiyacı varken bile canını almak pek mantıklı değil

anlıyorum sabırsızlanıyorsun aracını sürmek gazlamak istiyorsun ama tam bitmemiş bir aracın pistte ne işi vardı ?

ilk motorunun kırılmasının sebebi bana göre bilinçsiz kullanıcı

ondan sonra blogun krankın herneyse birşeyin zarar gördü ve cok az bir km de kırıldı sonra yine dikiş tutmadı o blok

Bak bu benim fikrim ilki senin hatan ondan sonrası için yorum yapmak bana düşmez

Bundan sonra yapıcagın mod ne olursa olsun seninde bilinçlenmen lazım

ilk o körfeze gittigin videoyu ilzedigimde bu araba bitmemişmiydi ne biçim gazlıo adam ayagını gazdan çekmemiş dedigimi hatırlıyorum bilale

ki orda arıza yaşadın doğrumu

Tekrar geçmiş olsun kardeşim zamanında bende lagunada cok ısrar etmiştim 4 ncu motorda bırakmıştım

yaptıgım km 5000 degildi turbo haliyle 4 motorda

Allah kesene bereket versin gördügünden geri düşürmesin geri teferruat kardeşim
    Oncelıkle sagol fakat benım arabam bıtmeden ben gazlamadım yanlışın var deagta gırmeme sebebımız gaz kelebeğıydı orda Bılal abı gır hadı bısey olmaz en azından tecrube edersın dedı ve gırdım yanı araba bıtmedıgı zamanlar ozgun zaten 6 bıne kesıcı koyup yolladı benı ynlışıno duzeltıyom istedım..

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar tamam dogru haklisiniz x garage hatali olabilir ama olmayadabilir. ama x ustada bu isten ekmegini kazanan adam. kimsenin aklina mehmet bu yuzden garaji suclamiyor diye gelmiyor mu acaba.yaw cikipta bangir bangir bagirmanin kotu reklam yapmanin anlami yok. o adamin ekmegi sonucta. mehmette bu yuzden yazmamistir. adam sadece basima bu bu geldi arabami baska yere aldim ne yapiim diyor.

aynen. konunun başlığı bile 'siz olsanız?'
    mehmet adlı arkadaşın ağzından ne firma ismi nede yapanın/yapanların ismi geçti.
    başımızdan geçen kötü bi olay sonrasında çıkmaza düşüp forumdaki arkadaşlardan yardım almak akıl danışmak da mı suç oldu.
    ki aracı yapan kişiyi savunan arkadaş burada ismini geçirdi, biz o olmasa duymazdık bilmezdik açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen. konunun başlığı bile 'siz olsanız?'
    mehmet adlı arkadaşın ağzından ne firma ismi nede yapanın/yapanların ismi geçti.
    başımızdan geçen kötü bi olay sonrasında çıkmaza düşüp forumdaki arkadaşlardan yardım almak akıl danışmak da mı suç oldu.
    ki aracı yapan kişiyi savunan arkadaş burada ismini geçirdi, biz o olmasa duymazdık bilmezdik açıkçası
    Anlanabılmek guzel

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    whatsaptan konustugum gıbı bence herseyı soyle derım,

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun memet.bendr biktm aldgm arabalarla ugrasmaktan hakkaten.

Atmosferik cok keyifli Ama cok para gidiyor bide ayni parcalarla ayni sıkıntılarn olnayacagi kesin değil

Turbonun riski fazla Habire gosterge takip edicen

En guzeli orta sekerli olan sc Bende son zamanlarda kafayi taktm.sesleride cok fena oluyor

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

Turbo s2k güzel oluyor bence...
    US Performance

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehzent konuştuk ama burdanda yazıyım herşeyi unut unutmak zorundasın seçeneğin yok .sıfırdan başladığını düşün ve projene devam et.ahmet mehmet suçlu veya değil burdan ne yazarsanız yazın çözüm olmaz.keşke yaşanmasaydı ama yaşandı malesef.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neye karar verirseniz verin hakkınızda hayırlı olur inşallah bence aracı istediğiniz gibi yapıp zevkinizi almalısınız içinde kalmasın yani ondan sonrada e92 m3 alıcaksınız galiba doğru bi seçim olur
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)