User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sabit Kanca :)

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    replika ivedik..
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    recep ivediğin laciverti.
    "Korkmadık, savaştık"

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    recep ivedikten daha cok acık sozluymus

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Recep İvedik taklidi demişsinizde, üzgünüm ama ben Recep İvedik'in fragmanlarına bile gülemimiştim. Ortada espri namına birşey yok, boyuna küfür, el hareketleri.
    Recep Ivedik (2008) - IMDb
    Recep Ivedik 2 (2009) - IMDb

Yorumlara bakın derim. Orada film bütçesi için 500.000 dolar yazılmış, bence maksimum 100.000TL'ye çekmiştir o filmleri. İşin daha da kötü kısmı, bence hiç hak etmeyen birinin 500.000 dolar harcayıp 10 katını kazanmış olmasıdır. Ne yazıkki bunun içinde sizlerin payı var.
    İlgi çekmeyen skeçler yapan bir adamında bir anda kapısında 4 Porsche (belki daha fazla) olan bir adam haline gelmeside oldukça sinir bozucu.

Bana göre, İsmail Baki TUNCER bu adamdan minimum 10 kat daha yetenekli, zeki ve herşeyden öte oyuncudur. O yüzden, gönlümden geçen, bu adamın gişe yapmasıdır, umduğunu bulmasıdır.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Recep İvedik taklidi demişsinizde, üzgünüm ama ben Recep İvedik'in fragmanlarına bile gülemimiştim. Ortada espri namına birşey yok, boyuna küfür, el hareketleri.

Yorumlara bakın derim. Orada film bütçesi için 500.000 dolar yazılmış, bence maksimum 100.000TL'ye çekmiştir o filmleri. İşin daha da kötü kısmı, bence hiç hak etmeyen birinin 500.000 dolar harcayıp 10 katını kazanmış olmasıdır. Ne yazıkki bunun içinde sizlerin payı var.
    İlgi çekmeyen skeçler yapan bir adamında bir anda kapısında 4 Porsche (belki daha fazla) olan bir adam haline gelmeside oldukça sinir bozucu.

Bana göre, İsmail Baki TUNCER bu adamdan minimum 10 kat daha yetenekli, zeki ve herşeyden öte oyuncudur. O yüzden, gönlümden geçen, bu adamın gişe yapmasıdır, umduğunu bulmasıdır.
    +sonsuz
    DR. OWL

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biz İsmail Baki Tuncer için yeteneksiz demiyoruz ki, daha güzel bir senaryo ve konsept ile çıkması tercih meselesi olurdu.

Taklit konusunda ne derece yetenekli olduğunu çok iyi biliyorum ama bu konsept ile beyaz perdeye girmesi stratejik bir hatadan başka bir şey değil.

İsmai Baki Tuncer bir oyuncu değildir, bu zamana kadar oyunculuk eğitimi almamış fakat taklit yeteneği iyi olan sevdiğimiz bir insandır.

Recep İvedik serilerinin tutmasından dolayı Sabit Kanca'nın çıkmasına yön verildiğini düşünüyorum arz talep meselesini Recep İvedik ile ölçtüler ve bu film bire bir aynısı olmasa da sonuçta benzetilmesi ile biraz hazıra konacak gibi.

Kaldı ki kendisinden pek haz etmediğimi parantez açarak şunu da belirtmek isterim ki;

Şahan Gökbakar ise ;
    1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Kaynak : Şahan Gökbakar - Vikipedi

Yani oyunculuk eğitimi almış ve kendisini bu yönde televizyon sektöründe geliştirmiştir.

Elde ettiği tecrübeleri beyaz perdeye taşıyarak bugün kü başarısının kaynağının nerden geldiğini de az çok belli etmiştir.

İsmail Baki Tuncer halk çocuğudur başarılı olmasını bende isterim ama daha özgün bir çalışma ile çıkmasını beklerdim. Kendisini allah utandırmasın, umarım emeğinin karşılığını alır.

Saygılar.
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kaldı ki kendisinden pek haz etmediğimi parantez açarak şunu da belirtmek isterim ki;

Şahan Gökbakar ise ;
    1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Kaynak : Şahan Gökbakar - Vikipedi

Yani oyunculuk eğitimi almış ve kendisini bu yönde televizyon sektöründe geliştirmiştir.
    .
    İsmail oyuncudur derken, taklit yeteneğine değinmek istemiştim.

Şahan ve Togan'ın eğitimini biliyorum ama ne yazıkki sadece eğitim almışlar. Recep İvedik serisinde hiçbirşey yok, yarattığı karakterden de sokakta bolca var.
    Eğitim almış, bu mu çıkmış ortaya diyesim geldi, eğitim almasaymış daha iyimiş.
    Allahtan Porsche'lerine katkıda bulunmadım, en azından o 5 küsür milyon dolar hasılat içinde benim ve ailemin payı yok, o yüden içim çok rahat.

Şimdi çıkar birisi bırak ya çekemiyorsun der, onun içinde diyeceğim şudur; adamın yaptığı vasat esprileri aşağı yukarı herkes yapabiliyor; ama işte sorun şu ki, bu ikiliyi kim veya kimler destekledi ya da ortaya pompaladı da bu hale geldiler.

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail oyuncudur derken, taklit yeteneğine değinmek istemiştim.

Şahan ve Togan'ın eğitimini biliyorum ama ne yazıkki sadece eğitim almışlar. Recep İvedik serisinde hiçbirşey yok, yarattığı karakterden de sokakta bolca var.
    Eğitim almış, bu mu çıkmış ortaya diyesim geldi, eğitim almasaymış daha iyimiş.
    Allahtan Porsche'lerine katkıda bulunmadım, en azından o 5 küsür milyon dolar hasılat içinde benim ve ailemin payı yok, o yüden içim çok rahat.

Şimdi çıkar birisi bırak ya çekemiyorsun der, onun içinde diyeceğim şudur; adamın yaptığı vasat esprileri aşağı yukarı herkes yapabiliyor; ama işte sorun şu ki, bu ikiliyi kim veya kimler destekledi ya da ortaya pompaladı da bu hale geldiler.
    +1

Ayrıca; Şahan Gökbakar ve Recep İvedik serisinden hiç haz etmiyorum.
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED
    fragman değil ama bu güldürdü.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya güleriz diye tahmin ediyordum, vasat çıktı
    koca filmde sauna sahnesi hariç güldüğümü hatırlamıyorum

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekleneni vermedi belkide bu tarz izlediğim en kötü senaryo ve oyunculuktu.zaman kaybı.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hüsran hüsran kocaman bi hüsran bu yaşıma kadar gittiğim en kötü komedi film diyebilirim kendi adıma hiç beğenmedim....
    İlk defa sinema bitmeden bitsede çıksam diye beklediğim film bu olmuştur.
    Bir iki sahne hariç güldüğümü bile hatırlamıyorum.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şok oldum valla ilk set bildiğin pert az da olsa 2. set güldürdü youtube yerine dev ekranda izlemiş olduk
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende şok oldum valla ilk set bildiğin pert az da olsa 2. set güldürdü youtube yerine dev ekranda izlemiş olduk
    kabus gibiydi valla hayatımda daha kötü izlediğim bir film olmadı sanırım bitse diye dua ettim
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinema 'da film öncesi reklamda çıktı. Koca salonda gülen duymadım desem yeridir, ben bu adamı severim tiplemelerinden ben bile fragman bitsin bir an önce diye bekledim. Yazık olmuş şahsi fikrim, komedi olarak bu ülkede kimler ne işler yaptı. Bu adamda yetenekli birisi, keşke daha güzel bir proje olsaymış.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak ettim şimdi rezalete 15 lira sıkışmış

kaç saat sürüyor ?

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kötü 2 haftada bir sinemaya giderim.hayatımda ilk defa bir filmin yarısında çıktım.youtube'da sürekli sabit kanca videoları izleyen hatta fragmanda gülen bir insandım ama film bildiğin rezalet

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hocam aynı kafadayız seninle recep ivedik filmlerine inan bende gülemedim denedim belki olur diye reklamlarını bile kapatıyorum direk ivedik tiplemesini sokakta görsen küfün binbir türlüsünü edersin ama ne yazık ki türk milleti buna para verip izlemeye gitti böylede bir milletiz, bencede bu adam ivedikten çok daha iyi şahan bildiğin sokak ağzı adamda oyunculuk yok

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Recep ivedik forevaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)