volvo satılmışmı ilanımı kalkmış genede bi galeriyi arasaydınız![]()
üzüldüm onu kaçırdığınıza![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
saabın durumu çok karışık haliyle türkiyede ben yetkili bir servisi olucağını sanmıyorum en son japon çin ortak konsorsiyum satın aldı saabı nevs adında (national electric vehicle sweden) ve sadece 9-3 leri pure elektrikli olarak üretim kararı aldılar.. saab adı altında diğer modelleride üretimden kaldırıcaklarını beyan etmişlerdi... 9-5 9-4 serisinin lisansı gm kalıcakmış ve gm bu serilere parça tedarik etmeye devam ediceğini açıkladı ama bu serilere üretmiycekmiş artık..
kısaca saab çok sık el değiştiriyor belli olmuyor sağı solu gm deydi skper aldı ondan çinli bir firma aldı onlarda sattı şimdi bu nevs almış yarın nevs baş edemesse başka bir şirkete satabilir kim alır bilinmez..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17988795/detay
Sağlam bi pazarlıkla şunun fiyatını indirebilirsem babamı ikna edebilirim diye düşünüyorum. Motor 1.9 Fiat motoruymuş sanırım yürüyende Vectra C diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
saab 9-3 ile vectra epsilon adı altında aynı platformu paylaşıyor.. aynı platformu cadillac bls ve chevrole malibu ilede paylaşıyorlar... yürüyeni bilmiyorum ama vectra ile ortak olması şaşırtmaz beni evet motoruda jtd fiat motoru ttdi larda saab twinturbo uygulaması yapdı güzel motor![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
saab ise zaten kalite güvenlik on numaradır..
Biraz parça araştırması yaptım internette her türlü parçası var çıkma,sıfır. Vectra 1.9 CDTi,Alfa Romeo 159 1.9 JTD,bu aynı motora sahipmiş. Ateşleme bobini falan Chevroletle uyumluymuş,diğer parça fiyatlarıda uçuk değil. Servisde opel servisleri bakıyomuş yarın bi arayıp bilgi alacağım.
Jetta 1.6tdi dsg derim konforlu,ekonomik 2.elde satis sikintisi yok.saab, volvo dusunulebilir ama fransiza hic girmeyin bence
Saab'a da veto çıktı babamdan.Mondeo buldum bi tane 2008 2.0 TDCi Titanium araç baya dolu anahtarsız giriş,anahtarsız çalıştırma öndeki aracı takip sistemi,şehir içinde önüne birşey çıkarsa aniden fren yapma özelliği vs var bir tek sunroof yok. Türkiye'ye sınırlı sayıda gelmiş 56.000'de 48'e anlaştık gibi Bursaya gidince bi aksilik olmazsa gidip alacağım aracı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)