2. RS imi kullanıyorum cokta memnunum yakıt konusunda ıkısıde aynı yazan arkadaslar olmus kesınlık alakası bıle yoktur, 45 dk aralıksız roll un sonunda aracın 9.9 lt olan yakıt tuketımımı goren arkadaslarım agızları acık kalmıstı, uzun yolunu soylemıyorum bıle hıc. gorsellık konusunda ben RS derım ama zevkler tartısılmaz tabı, RC daha yenı bı araba fakat daha narın kullanılması gereken bı arac dıe dusunuyorum. koltukarı RC nın ewet cok guzel, ama 206 quıcksılver ada RC jantı takında bı farkları kalmıyo bence. RS ole degıl ınsanların gormeye alısık olmadıgı bı aractır, yolda gıderken adının reno olmasından dolayı aman aman ılgı cekmesede gıdısı etkıler ınsanı.
gaz kelebeklerı farklı yukardada yazılmıs, yuruyen aksam saglamlıgı olarak ben RS derım, yol tutus konusunda ben yıne RS dıyorum, pıst derecelerını bılmeyen yoktur heralde. kronık olarak RC de nasıl bı sorun war bılmıyorum ama RS de de ole aman aman bı problem mevcut degıl, cok ısındıgında dınlendırmezsen cırtlar, ben hıc yasamadım ama gaz kelebegı problemı olabılıyor, ıyı bı egsozcunun yoksa 63 ve uzerı olculerde alttan carpma yapabılıyor. parca pahalılıgı konusunda RC nedır yıne cok bı bılgım yok ama RS ın acayıp acayıp parcaları lazım olursa ewet pahalı, yoksa tırgelıymıs kasnagıymıs conta takımı sensorler fılan pahalı degıl.
Ben RS almadan cok arastırmıstım, alırkende aldıktan sonrada saolsun kadir abı, alper hoca ve selcuk cok yardımcı oldular halada oluyorlar. Bilgi sahıbı ınsanlar mevcut en ufak sorun yasamazsın.
Ve benım RS almamdakı en buyuk etken 2000-2001 temız bır 106gt ye 16-18 lıra ıstenırken, vtec lerı hıc solemıyorum bıle kesınlıkle alınacak tek aractır RS.
RS ımle mutluyum, RS ımle huzurluyum

)