rs bos diyorsunuz alin 182 icide dolu disida dolu heryeri dolu
çok güzel yorumlar geliyor arkadaşlar, ellerinize sağlık iyice bilgileniyorum bu konuda
tekrardan sormak istiyorum,
RC ve RS kullanıcıları ayrı ayrı şehir içi normal, gazlama ve şehir dışı ortalama yaktı değerlerini yazabilir mi acaba ? RC ile ilgili hala bir yakıt verisi göremedim burada, kullanıcısı bayağı da var![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
full şehir içi 9-9,5 aralığında yakıyorum. gazlamadan kullanıyorum. yazın ise bu değerler baya düşüyor 8-8,5 aralığına iniyor.
şehir dışı ise yük durumuna bağlı olarak 5-5,5 aralığında yakıyorum.
her iki araçla gazlanınca yakacaktır.RC ile clio rs arasında gercekten öyle bi fark yok yakıt konusunda. RC kullanmıs biri olarak dıyorum 50 liralık benzınle 100-110 km yol yapıyordum.tüp falanda yoktuyani bence almısken 206 RC alın derim.ama fikir tabiki size aittir benimkisi sadece benim görüşümdü.
Gazlayınca her ikiside aynı yakar ama karma kullanımda RC biraz daha fazla yakar.Bana göre RC daha önde gerek görünüşü gerek donanımı açısından.
What Goes Around,Goes Around
Bence
Potansiyel açısından kesinlikle ve kesinlikle Clio rs.Motor sesi,hızlanması ve frenleri Rc den biraz daha iyi.
Dikkat çekme,donanım,malzeme kalitesi,koltuklar,döşemeler ve sportiflik yani spor araba hissi açısından da kesinlikle Rc.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Görüldüğü üzere RC kullanan RC, RS kullanan RS diyor, önemli olan senin ne istediğin. Mesela ben de şu an kullandığım aracı almadan önce RS mi yoksa RC mi diye düşündüm. RC alacak bütcem de vardı fakat ben RS'den yana tercihimi kullandım ve de hiç pişman değilim. Geçmiş postlarda bir arkadaş daha demiş, 206ların hepsi aynı diye, RS öyle değil ama, arabadan anlamayan bir adam bile normal Clio'yla arasındaki farkı anlıyor. Mesela al bir RS tak ph2 arka tamponu geç karşısına izle.
Kendi aracımdan bir kare;
![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
beyler neyin aldı verisi bu anlamıs değilim kardeşim senin için hangisini istiyosa onu al kafan göre
34EV4212