iyice artistik yapıyolar yani. öderiz onunda parasını iade alırız ozaman napalım :icon13:
Printable View
arkadaşlar süre 10 seneye yükseldi
2 arkadaş avukata vekalet verdik bekliyoruz.
bizim arkadas ev için 100 k kredi cekip ertesi gün dava açtı ve masrafını tak diye aldı valla
arkadaslar dosya masraflarını geri alıyorsunuz onu bunu geri alıyorsunuzda tekrardan kredi çekmek istediginizde bankadan istediginiz meblayı çekebilecekmisiniz banka sicilinize işlenmezmı mesela 50 bin tl istedin banka al sana 20 bin tl gibi bir durum olurmu ?
bankalar zaten size ödeme planı veriyor ödeme yaptığınızda aldığınız dekontla birlikte ödeme planınıda götürmeniz yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.
Simdi daha yen vakifbanktan ciktim. 26.25 TL kr.kredi tahsis ucreti icin alinan dekont ucreti + 78.75 TL geriye donuk inceleme ucreti
olmak uzere toplam 105 lira odedim.
Ödeme planı değil kesintiyi gösteren dekontu ve sözleşmenizi vermeniz yeterli..
Dün konut kredisini kullandım bana gider ayak 500 lira hayat sigortası taktılar benim iyice canım sıkıldı, bende komisyonun kullanıldığı makbuzu istedim süreli isterseniz 100 liraya kadar para istiyor adiler şimdi sözleşme ve makbuz ile tüketici hakem heyetine gideceğim.
İstanbul'da olup da bu tarz masraflarını geri almak isteyenlere yardımcı olabilirim avukat olarak. Bu işi de yapıyorum ve baya kişinin masrafını geri aldım.
Ücret almamakla birlikte sadece vekaletnâme çıkartmanız yeterlidir.
ızmırde yardımcı olacak avukat varmı dosya masrafları ıcın. hem benım hemde pederın dosya masrafları var :)
edit: bankalardan nasıl yazı almamız gerekli? ayrıca ne kadar sürede geri alabiliriz parayı?
ya babama bidaha hatırlatayım adamın umru degıl belkı gelırse para bıze duser 3 5 :D