bişey olmaz.o anlık bankadan başka ürün kullanıyorsan onu iptal edebilirler en fazla o olur.ama gidip personeli al al dosya masrafını ben zaten mahkemeyle alırım diye tehditle iş yapmaya çalışırsanız bi b. alamazsınız :)
Printable View
bişey olmaz.o anlık bankadan başka ürün kullanıyorsan onu iptal edebilirler en fazla o olur.ama gidip personeli al al dosya masrafını ben zaten mahkemeyle alırım diye tehditle iş yapmaya çalışırsanız bi b. alamazsınız :)
Konuyu dagitmak istemiyorum ama yeni konuda acmak istemedim acikcasi.Gsm operatorlerinin hizmet bedeli adi altinda aldigi paralarda btk karari ile kalkti ve turkcell hala bu parayi aliyor( 50 lira islem basi) Nereye basvurabilirim hakkimi aramak icin konu benzeR
oldugu icin buraya yazdim.Yanlis yaptiysam simdiden ozur dilerim :)
trip atan banka olur :)
gecenlerde isbankasından çektiğim kredi için başvurmustum hakem heyeti beni haklı buldu 217 tl lik dosya masrafının iadesi kararı çıktı buraya kadar hersey normal ( artık normal diyorum çünkü dosya masraflarını kesinlikle kazanıyorsunuz üşenmeyin :)) ) banka ya kararı gönderdım 2 hafta içinde ödemeleri gerekiyorlar ödemediler bende üşenmedim bakırköy adliyeden icraya verdim ( gerekli yönlendirmeleri yapıyorlar avukat falan tutmaya gerek yok ) ve bugün bayadır ses çıkmıyordu bi ugrayım dedim adliyeye kazanmışım üstelik 217 tl lik vereceklerini 426 tl olarak aldım. şimdi çoluğumla çocuğumla paşalar gibi harcıyacam o parayı sonuçta bu bizim hakkımız işbankası benden zengin değil ya. süreç ise şöyle gelişti bankadan kredi hesabının ekstresini aldım( hesap özeti yani ayrıca dekont falan alcam diye kasmaya gerek yok ) özette yatan para ve kesintiler yazıyor zaten o kağıtla kaymakamlıkta hakem heyetine gidip örnek dilekçeyi doldurdum, kimlik fotokopisi, dilekçe fotokopisi ve hesap özetini verdim. 3 ay beklemeniz gerekiyor. karar 3 ay sonra çıkıyor ödeme ise 2 hafta içinde oluyor. şimdiye kadar 2 adet akbank ve 1 adet iş bankası masraflarını aldım. biraz uzun yazdım ama 10 yıl içinde varsa krediniz kuruşunu bile bırakmayın
VDF'den de alabiliyor muyuz bilen var mi?
bi soru
peki bu dosya masrafını alacağımız kredinin üzerinden geçen zaman durumu değiştirimi
2011 de çektiğim oto kredisi vardı
şu an ödediğim 4 ayrı kredi var üçünden dosya masrafı kesildi
şu an ödemesi devam eden ve taa fiii tarihinde (2011) çektiğim kredinin dosya masrafını alabilirmiyim
1000 TL'nin üstünde para yapıyo
oooo yazılım egzoz dp falan :D
hocam ben 3 kredimi aldım onlardan aldığım cesaretle daha eski 2004 te falan da çektiğim farklı bankalardan toplamda 7 kredi 1000 liraya yakın masraf yapıyor bu aralar eli kulağında haber bekliyorum. typer kanat yaptırcam arabaya :)
Benimde 2 Kredim vardı Garantiden. Dur saldırayım şu şrfsizlere :D
dava falan açtık dielim paramızı aldık
daha sonra bankaya yeniden işimiz düştüğünde örnek yeniden kredi başvurusu yaptığımızda banka herhangi bi zorluk gösterirmi ?
ben geçen hafta yapıkrediden kredi çektim dosya masrafıdır, hayat sigortasıdır falan bayağı bir kesinti oldu ne yapayım suan ?
ödemesi devam eden 2014 tarihli kredi masrafı içinde başvuruda bulunabiliyomuyuz? yaklaşık 1200 tl kadar bi dosya masrafı kesintisi aldı garanti bankası. iade şansı nedir acaba bankadan bankaya prosedür değişiyomudur. sayfaları okudum tek tek ama tecrübeli bilen birisi yanıtlarsa sevinirim..
ben akbanktan kazandıgım 2 davadan sonra ödemesini de aldım sonra gitti yine kredi çektim yine dava ettim :)
benım konuyla ılgılı cekıncelerım var..sen kredıyı cekerken adama tmm abı neyse masrafını verırız dıosun sonra devlet arkana gecınce vay efendım benden haksız para aldılarççsen bunu alacaklarını zaten bılıodun sımdık gelmıs hepsını ıstıcem dıosun..ısın helallık haramlık kısmını hocaya danısmak lazım
Beyler konuyu yeni gördüm telden girdigim icin fazla yazilanları okuyamadm bilgisyar basina gecince okuyum genel olarak cevplicam hukuk buromda ek olarak dosya masraf iadelerinide takip ediyoruz , gerekli acklamayı yazıcam. .
Odemesi devam olan kredinin de dosya masrafini alabiliyor muyuz ?
Bir de bu VDF icin de gecerli oluyor mu bilginiz var mi ?