Babam vakıfbanktan aldığı ihtiyaç kredisi için başvurmuştu,aldı.şimdi sıra bende :)
Printable View
Babam vakıfbanktan aldığı ihtiyaç kredisi için başvurmuştu,aldı.şimdi sıra bende :)
Yapıkrediden konut kredisi masraf iadesi için bekliyoruz. Duruşma bankanın eksik evrak göndermesinden ikinciye ertelendi
Bu iş bulunduğunuz bölgenin tüketici mahkemesi ve hakem heyeti ile ilgili.
Örneğin Kadıköy'deki tüketici mahkemesi ve/veya hakem heyeti bu iadeleri vermiyoruz diye karar almış, daha başvurunuzu bile almıyorlar.
Benimde bunla ilgili bi sorun olucak. Kiz arkadasimin babasini aramislar az once adanada bi hukuk burosu. Kredi kartlarinin yillik aidatlarindan alacaginiz var 1200 lira demis. 99 lira karsiliginda alabiliyolarmis geri. Nedir bunun dogruluk payi ? Adanadaki buro izmiri niye arasn nerden bulsun bilgilerini ne alaka
internete bakın, taze dolandırıcılık sistemi ...
konuya güncel çekeyim, 3 ay önce 2 farklı bankadan dosya masrafı ile ilgili tüketici hakem heyetine başvurum sonuçlandı mahkeme beni haklı buldu 15 gün içinde pasarnın iade edileceği yazıyor kararda. şimdi banka bunu kesin iade eder mi yoksa itiraz falan yapıp süreci uzatır mı bilen varmıdır ?
Kesin iade etmek zorunda. İlgili bedel 15 gün içinde hesabınıza yatacak.
Bizde 1 buçuk ay önce başvurduk dün ilgili bankadan mesaj geldi, mesajda talebimizin inceleneceği yazıyor, bakalım bekliyoruz hala.
iade almak için hangi belgelerle başvuru yapılıyo acaba hakem heyetine ??
Arkadaş lar elinde hakem heyeti kararı olan varsa ve bankadan alamiyorsaniz gonderin bana avukatlık ücreti almadan tahsil ederim...
Tech e özel kampanya yaptım. ... hehehe:D
1200 ustude dekontla gelirse masrafları ben yaparım. ..
Bugün damping günündeyim
Komisyon
Kredi tahsis ucreti
Masraf
ipotek degerlendirme
Ekspertiz vb adlar altindaki tum ücretleriniz itinayla geri alinir:D
ben deneme amaclı akbank ve işbank tan çektiğim ve halen ödemekte olduğum 2 kredi için başvurdum 200 ve 250 dosya masrafı vardı. şimdi bunlar yatarsa geriye dönük yaklaşık 7 kere daha kredi çekmişim :D bunları da üşenmeden kredi hesap dökümlerini şubeden isteyip full savaş açacağım inş. jant lastik yay parası çıkacak :)
herkes hakkını arasın banka 1 kuruşu bile unutmayıp katlıyorken ben onlardan zenginmiyim
bu arada bankadan dosya masrafı kesintisi dekontu isteyince bin tane bahane üretiyorlar vermemek için ben onun yerine kredi çektiğim hesabın ekstresini istedim orda yatan kredi, dosya masrafı vs. yazdığı için yeterli oluyor, ayrıca sözleşme vs. almaya gerek yok