arkadaşlar ben birçok bankadan dekont aldım. Bir tek finanstan alamadım. 7 iş günü içerisinde msj atıp sonra şubeye gidicekmiş. 1 ayı bulur bile diyorlar varmı boyle bırsey?
birde hepsi tek bir dosya olarak mı dava açılıyor? yoksa bu tek banka için beklemem gerekiyormu?
tek tek herbir banka için ayrı ayrı dosya açılmasımı gerek ? birde sadece dosya kesintisi olan 250 tl gibi rakamları mı geri alıyoruz. hayat sigortası gibi yazılanları alamıyormuyuz?
doğuştan araba manyağı
hayat sigortası olmuyor
evet her kredi için ayrı basvuruyorsun fazladan bir iki imza ftokopi zorlugu yok
banka kesinti dekontunu mecbur verecek baska subesınden dene sansını veya kredı yatan hebanın hesap özetini bastır orda da yazar zaten dosya masrafı kesıntısı
Beyler ben parami 4 ay sonra aldim
Yaptigim yolda su
Sadece akbankti kredilerim
Butun kredi dokumlerimi aldim hakme heyetine gittim
Orda verilen dilekceyi oradaki memur yardimiyla doldurdum
Sana kagit gelicek dediler 3 ay sonra biraz uzadi 1 ay kadar 4. Ayin sonunda eve kagit geldi
Bankaya verdim 1 hafta icinde hesabima 800 tl gectiler
C R M performance
Daha önce çektiğimiz VDF araç kredisinin masrafımı alabiliyormuyuz?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
finansbank bir turlu vermiyor. Kapatmıstım bütün hesapları üzerinden 1 yıl geçti. Hesap özeti desem alabilirmiyim. 1 er tane aldım. Onları çoğaltsam olurmu? Birde 2008 yılıydı sanırım kredi çekmiştim 3000 tl civarı dosya masrafı çıkmadı. Sistemde böyle kredi yok dediler saşırdım.
doğuştan araba manyağı
arkadaşlar bu konuyla ilgilenenler belki bilirler İstanbul danışmalık diye bir yer var.. bu tarz paraların iadesinde danışmalık tarzı bişey yapıp 2 hafta içinde paranızı alıyoruz diyorlar. tanıyan iş yapan vs. ne olduğunu bilen varmı
Bizde de 5-6 tane kredi vardı böyle ödenmiş bitmiş. Mayıs sonu Haziran başı bankalardan aldığımız belge ile hakem heyetine çok basit şekilde dilekçemizi verdik ve 2-3 bankadan işleme alınmıştır şeklinde dönüşler geldi. Tüm süreç 1-2 aya tamamlanır sanırım.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Ciddi ciddi alınabiliyor mu?30 ar 40 ar bir ton bankadan çkilmil öndemiş kredi var hepsi için bi kafayı toplayıp itiraza başlayalım o zaman.ne evrak istememiz gerekiyor krediyi bitirdiğimiz bankadan?
Güncel , 5 6 yılda 170 000 e yakın kredi çekilmiş ödenmiş.Masraf iadesi için ne belgesi istemem gerekir?Cpe telefonundan arayıp iadelerinizi alabiliriz diye bant kaydı dinleten şirketlerin iadeden talepleri oluyormu?
Dün Kredi çektim 833 lira kesti akbank :/
Ödediğim faiz koymuyoda şu 833 lira koydu gerçekten.
Daha çekeli 1 gün oldu
Geri alabilir miyim acaba ?
Bankadan ne kağıdı almam gerekiyor.
VDF'dende kredi kullandım 6 ay önce onuda alma şansım var mıdır acaba![]()
Eğer masrafını vs iade almak isteyip de hukuki anlamda yardıma ihtiyaç duyan varsa ben yardımcı olurum.
Siteden de birkaç arkadaşımızın bu işlerini yaptık.
Ayrıca bir de telefonla sizi arayıp 50-100 TL karşılığında masrafınızı iade alacağız, şu hesaba para yatırın diyenlere de lütfen itimat etmeyin. Dolandırıcılığın yeni bir türü de bu oldu şimdi.
hangi evraklar gerekiyor bizimde çok kredi var..şirket kredilerindede geçerlimi bu yoksa sadece şahıslardamı ?
2000 A3 8L
Mayıs'ın ilk haftası Avcılar Kaymakamlığına başvurmuştum geçen ay aradım akıbet nedir diye.
Daha Nisan Ay'ını yazıyoruz Ekim-Kasım gibi sonuçlanır dediler..
Son 2-3 ay içinde çekilen kredilerin dosya masraflarını talep edemiyorsunuz, bankalar bu durumdan dolayı sözleşmelere ilave maddeler eklemiş.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)